tatlım ne biçim şeyler düşünüyorsun bak benim de aklıma tilki soktun şimdi
kader diye bişey vardır bilir misin
eğer kaderinde bişey varsa ondan kaçamazsın
bu bizim kaderimizde varmış (aynı sıkıntı şuan bende de var)
ama düşünmemeye çalışıyorum
ders çalışıyorum
dersten arta kalan zamanlarda hep bişilerle uğraşıyorum
yoksa düşüne düşüne kafayı yerim
sen şimdi sarılmasınlar diyince durum değişti mi
değişmedi, değişmez
bi de niye kafayı taktın bu kadar , iki gün sürecek bi ilişki yaa naparlarsa yapsınlar
sakın düşünme artık derin derin
sen adam gibi birini bulacaksın inşallah, sadece biraz zaman :))
bu yüzden kalk ders çalış, bişilerle oyalan :))
Ben 1 yıl sarılamadım, 2günlük kıza ait artık. Çok dokunuyo insana yaBugün bu gece söküp atcam içimden.
Şizofren gibi oldum zaten, yastıkla falan konuştum dün
bi abla bana 'hayatının insanı için bekletiliyorsun' demişti
iyi ki sarılmadın ona
bi erkeğe ilk sarılışın özel olsun
gerçekten değecek birine sarıl ve o kişiyle bi ömür boyu sürsün
buna sarılıp ne yapacaktın, öğ pis kakaD
İlk defa gülümedim yaöğ pis kaka Haklısın . Haklı oldugunu biliyorum ama ilk günleri atlatsam bende öyle düşüncem.
eee bu yaşlarda aşk böyledir...
içinn yanar, yüreğin kanarcasına ağlarsın,dünya durur,herşey anlamını yitirir.
hani, belki de kolun kopsa canım bu kadar yanmazdı dersin...
üzülürsün,çok ağlayıp çok yanarsın sonra günler geçer artık daha az yanar canın sanarsın ama en olmadık şarkıda olmadık şyde yine ağlarsın...
sonra birgün kalbin biri için atar işte o zaman anlarsın. aslında boşyere üzülmüşündür. insan yine sevebilir. ve biri giderse daima daha iyi birisi dikilir karşına..
çünkü sen artık çıtayı yükseltmişssindir.
şimdi acını doya doya yaşa.. ama en azından gözünün önünde değil. ve önümüz yaz. aşk daha çok çalar kapını.
Şu an Emre Antalyada çalışmak için, kız İzmirde. Temmuzda döncek İzmire. Aynı mahalledeler amaSarılmasınlar ya
Keşke olsan da morartsanYanımda biri varken unutuyorum acımı, o yüzden geceleri kötü oluyo ya işte...
Yanında biri varken tek bir şeye odaklanmıyorsun çünkü aklına çok getirip düşünmüyorsun onu .geceleri film izle , kitap okumayı seviyosan kitap oku ..
bak komik filmler izleyebilirsin yada korku :)
sıze ozelden mesaj yazacaktım ama yazamadım bende aydınlıyım bu arada hem ızmırlıymıs neden bulusamadınız
Yanında biri varken tek bir şeye odaklanmıyorsun çünkü aklına çok getirip düşünmüyorsun onu .
Bak canım arkadaşın dediği gibi kitap okumaya başlayabilirsin mesela boş mu kaldın ya da aklına mı gelmeye başladı o kişi hemen aç kitabını ve uzun süre oku iyi gelecektir :)
Ayrıca güzel bir söz paylaşmak istiyorum
"" Yalnız atılan adımlar , yanlış atılanlardan iyidir . ""
Sen onunla yanlış adımlar atmak yerine kendinle en doğru adımları atıyorsun ve en önemlisi de bu bir başkası olmadan kendi hayatımızı güzelleştirmeliyizzz....
Veeeeee yepyeniii bir güünnnn
Nasılsın şimdii tatlııımm kendini nasıl hissediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?