Nasıl unutulur?

Bnmde bosandigim yaratik 1 ay bile olmadan dugun yapip evlnmisti.ustelik yabncisi oldugum bi sehirde 2 yasnda kizimla bi basima klmistim. her sabh aglaya aglaya klkardim yataktan 2 sene oldu ben tayinimi isteyip ailemin yanina gelebildim.simdi bosanmis yine ask dolu mesajlar atip duruyo pismnmis bosandigimiza ama icimde yaprak kimildamiyo yani özetle geciyo ben duaya namaza sarilmistim inan cok rahatlatiyo ettigim dualarda tek tek kabul oluyo cok sukur.
Bende rabbime döneyim en iyisi

Bence sen onu özlemedin yalnızca başka biriyle olmasını kabullenemiyorsun. Çok iyi olsa kaçarak boşanmazdın. Artık hayatını izlemeyi bırak
Sanırım ondan bi uygulama var inatagramdaki gizli hesapları gösteriyor

Görmez olaydım birde snapchatten onun ismile kız ismi karışık açılmış hesap isteği geldiydi

Takip etmesemde acı çekiyordum takip edince iyice yıkıldım

Sanırım onun sadece iyi yönünü düşündüğümden oluyor

Görmez olaydım birde snapchatten onun ismile kız ismi karışık açılmış hesap isteği geldiydi

Adam uyuşturucu bağımlısı, ailesine hizmetçilik ettirmiş iki kaşık bulgur pilavına. Kafa güzelken iğne ucu kadar kıymetin yok, ayık kafa ile de sevdiği şüpheli. Her tarafı iyi olsa nolur.

Adam uyuşturucu bağımlısı, ailesine hizmetçilik ettirmiş iki kaşık bulgur pilavına. Kafa güzelken iğne ucu kadar kıymetin yok, ayık kafa ile de sevdiği şüpheli. Her tarafı iyi olsa nolur.
Daha iyi anlatılamazdı çok haklısınız beynimde sizinle aynı düşünüyor ama kalbim
Kalbime bunları kabul ettiremiyorum.

Daha iyi anlatılamazdı çok haklısınız beynimde sizinle aynı düşünüyor ama kalbim
Kalbime bunları kabul ettiremiyorum.
Aslında kalp ile beyin ayrı değil. Beynini çıkar al, kalbin anında unutur. :) Kafanda bitiyor herşey. Tedaviyi bırakma.

Uygulamanın adı ne

Bence siz klasik ego yüzünden onun başkasıyla olmasını kabullenemiyosunuz, adam madde bağımlısı ruh hastasının biri sizi anasına babasına muhtaç edip hizmetçilik ettirmiş canınızı kurtardığınıza şükredip yolunuza bakın takıntılı bir şekilde sosyal medyadan takip etmeyi de bırakın görmezseniz egonuzu harekete geçirip özlediğinizi sanmazsınız. Bir şekilde psikolojik tedavi görün bir kere sormakla olmaz düzenli terapi ya da gerekli görürlerse ilaç tedavisi uyguluyorlar. Kendi öz değerinizi arttırmak için kişisel gelişim kitapları ya da en azından kitap okuyabilirsiniz, hobi edinenilirsiniz. İnanıyorsanız duaya yönelebilir yada meditasyon yapabilirsiniz. Ama tekrar söylemek istiyorum takıntılı bir şekilde sosyal medyadan ordan burdan eski eşinizi asla takip etmeyin.

O kadar yorum yapmislar siz hala seviyorum diye savunuyorsunuz..ozaman yalvarın yakarin kapanin dizlerine kendinizi epey asagilamis olur hizmetcilige devam eder sonra buraya surami kirdi buram morardi kurtarin diye feryat figan edersin..kocan adı tas midir nedir bagimlisi oldugu kadar sende eziklige bagimlisin..kari koca bagimlisiniz yani..bu kafayla siz daha kötü seylere layik goreceksiniz kendinizi..bosanmak isteyipde bosanamayan tehditler goren güclü kadinlarimiz varken size bir cift cumle yazmak bile gereksiz

Bilenler bilir uzun süredir burdayım

eşimle evlendikten 2 ay sonra taş isimli madde bağımlısı oldu

Akşamları eve geç gelmeye başladı 2-3 gibi

Daha sonra

Ailesinin ordaydı evimiz

Bu bizim evi tam döşemediği için yiyecek olmadığı için ailesinin evine muhtaç kaldım

Evlerinin ütüsü çamaşırı derken bunalıma girdim

Ve eşim en ufak konuda benim hatalarımı açıp bana vuruyordu

Evden habersizce kaçtım boşandık 6 aydır

O yeni birine aşık oldu fotolar atıyor, gece 2 lere kadar onla konuşuyor

İşin kötü tarafı ben onu unutamıyorum biliyorum çok kötü biri

Bana seninle yaşlanmak istiyorum
Derdi hep

En büyük hayali bana iyi bir yüzük almaktı

Ben onun o hallerini unutamıyorum

6 aydır her gün sabaha kadar onu düşünüyorum

Rüyalarımda görüyorum

O çoktan unuttu

Ben yapamıyorum

Çaresi nedir bunun

Neden böyleyim

Biliyorum benimki salaklık ama canım çok yanıyor her dk ağlamaklıyım

Kpss çalışmam lazım ama aklımda o var
tavsiye verirmisiniz ne yapmalıyım?
Bazen ikizler burcunun ozelliklerine bayiliyorum birisini unutmak konusunda yeni yelkenler acma konusunda cok iyi oluyo tek biseyde kararli oluruz birseye bitti dedigimiz anda o bitmisdir ve daha geri donupde bakmayiz dolu dolu yasariz hayati ama silme konusuna gelince hemen sile bilme ozeligini gordum aklimami geliyo oan nasil geliyo sadece bana yapdigi kotulukler geliyo bedduayla deilde allaha havale ederek ben beynimden cikartirim hic bi zamn beddua etmedim ama allaha havale ederken beterin beteri olsun rabbim derim ben sana havale ettim sen en iyisi bilip edensin diyince hc bise olmaz rabbine sigin o senin icini rahatlatir 🤗

Googleden sitesi çıkıyor ordan iniyor
Bazen ikizler burcunun ozelliklerine bayiliyorum birisini unutmak konusunda yeni yelkenler acma konusunda cok iyi oluyo tek biseyde kararli oluruz birseye bitti dedigimiz anda o bitmisdir ve daha geri donupde bakmayiz dolu dolu yasariz hayati ama silme konusuna gelince hemen sile bilme ozeligini gordum aklimami geliyo oan nasil geliyo sadece bana yapdigi kotulukler geliyo bedduayla deilde allaha havale ederek ben beynimden cikartirim hic bi zamn beddua etmedim ama allaha havale ederken beterin beteri olsun rabbim derim ben sana havale ettim sen en iyisi bilip edensin diyince hc bise olmaz rabbine sigin o senin icini rahatlatir 🤗
Ah ah çok zor, yeni burclara göre başa eski teraziyim.

Bence siz klasik ego yüzünden onun başkasıyla olmasını kabullenemiyosunuz, adam madde bağımlısı ruh hastasının biri sizi anasına babasına muhtaç edip hizmetçilik ettirmiş canınızı kurtardığınıza şükredip yolunuza bakın takıntılı bir şekilde sosyal medyadan takip etmeyi de bırakın görmezseniz egonuzu harekete geçirip özlediğinizi sanmazsınız. Bir şekilde psikolojik tedavi görün bir kere sormakla olmaz düzenli terapi ya da gerekli görürlerse ilaç tedavisi uyguluyorlar. Kendi öz değerinizi arttırmak için kişisel gelişim kitapları ya da en azından kitap okuyabilirsiniz, hobi edinenilirsiniz. İnanıyorsanız duaya yönelebilir yada meditasyon yapabilirsiniz. Ama tekrar söylemek istiyorum takıntılı bir şekilde sosyal medyadan ordan burdan eski eşinizi asla takip etmeyin.
Takinitili sekilde benim esimin eski esi ayrildigi bayan takip ediyo esim birsey paylassin direk ustune aliniyo patvatsiz gecenin bir yarisi mesaj atar bana dicegin varsa yuzume sole diye :sinirli:

Bilenler bilir uzun süredir burdayım

eşimle evlendikten 2 ay sonra taş isimli madde bağımlısı oldu

Akşamları eve geç gelmeye başladı 2-3 gibi

Daha sonra

Ailesinin ordaydı evimiz

Bu bizim evi tam döşemediği için yiyecek olmadığı için ailesinin evine muhtaç kaldım

Evlerinin ütüsü çamaşırı derken bunalıma girdim

Ve eşim en ufak konuda benim hatalarımı açıp bana vuruyordu

Evden habersizce kaçtım boşandık 6 aydır

O yeni birine aşık oldu fotolar atıyor, gece 2 lere kadar onla konuşuyor

İşin kötü tarafı ben onu unutamıyorum biliyorum çok kötü biri

Bana seninle yaşlanmak istiyorum
Derdi hep

En büyük hayali bana iyi bir yüzük almaktı

Ben onun o hallerini unutamıyorum

6 aydır her gün sabaha kadar onu düşünüyorum

Rüyalarımda görüyorum

O çoktan unuttu

Ben yapamıyorum

Çaresi nedir bunun

Neden böyleyim

Biliyorum benimki salaklık ama canım çok yanıyor her dk ağlamaklıyım

Kpss çalışmam lazım ama aklımda o var
tavsiye verirmisiniz ne yapmalıyım?
Tavsiye: kpss calis

Googleden sitesi çıkıyor ordan iniyor
Ah ah çok zor, yeni burclara göre başa eski teraziyim.
Bazen kararlarinizda net olup ve silmeniz gerekiyo eyer bunu basarabilirseniz hersyi atlabilirsiniz akliniza sadece kotu gunleri getirip ki hep kotu gunleriz olmus iyi gununuz olsa bile akliniza gelse bile bn bole yapiyorum sahsen suanki hayatim mukemmel bi pislikden kurtuldum diyorum

Takıntılı insan çok eşiniz engellesin bari ne hadsiz insanlar var 🤦🏻‍♀️
Engellemeyide engellesede baska hesapla bakilan birsey zaten bazen farkli isimlerde hhc arkadasi olmayan kisiler ekliyo kabul etme o kisi diyorum iyice yakindan takip etmeye caliscak akli sira kucuk beyinli seytan tuylu ama hc yuz yuze gelmedim kizini kizim gibi bildim ama anasini pek sevmem gercek bu

Back
X