Evlenip ayrılmaktan daha iyi hayırlısı bu imiş geçer neler geçmiyor ki zaman gerek nur gün karşına biri çıkar duan ki üzülmene bike kızarsın ne üzmüşüm kendimi diyeCanım nasıl yanıyor anlatamam. Aylarca yaşadığım mutluluğun yerini derin bir keder aldı.. evliliğe giden ilişkim 10 gün önce sessizce bitti,her kanaldan engelledim. Olmazlığından emin olduğum için bana yaptığı onca sayğısızlığa rağmen severek acıta acıta icimi bitirdim. Ondan kalan son iz de bugün gitti. Teyzesi çalışanımdı ve o da ayrıldı( birbirimize sarılıp ağladık. Onun teyzesi olması bir yere çok sevmiştim en büyük destekçim olmuştu. Artık o da yok. Yapayalnız kaldım ( dünya daracık oldu sanki sıkıp duruyor beni.. nolur bir yol gösterin nasıl üstesinden geleceğim..
Azbiri.Canım nasıl yanıyor anlatamam. Aylarca yaşadığım mutluluğun yerini derin bir keder aldı.. evliliğe giden ilişkim 10 gün önce sessizce bitti,her kanaldan engelledim. Olmazlığından emin olduğum için bana yaptığı onca sayğısızlığa rağmen severek acıta acıta icimi bitirdim. Ondan kalan son iz de bugün gitti. Teyzesi çalışanımdı ve o da ayrıldı( birbirimize sarılıp ağladık. Onun teyzesi olması bir yere çok sevmiştim en büyük destekçim olmuştu. Artık o da yok. Yapayalnız kaldım ( dünya daracık oldu sanki sıkıp duruyor beni.. nolur bir yol gösterin nasıl üstesinden geleceğim..
Böyle bir ilişkinin vedasinin üstesinden her türlü gelinir. Görende büyük aşk sanacak. Rezilce bir durumdan kurtulmussunuz.bana yaptığı onca sayğısızlığa rağmen severek acıta acıta
Bu hikayede yanan siz ayrildiniz diye işten çıkmak zorunda hisseden teyze olmuş
Bir kez bile sormadım. Bu platform haric hiç bir yerde onu konuşmadımKadın kaçıp kendini kurtarmıştır belki de. Konu sahibinin açtığı konuların içeriğine rağmen, adam için hala konu açması okuyanları dahi bıktırırken ; her gün yeğenini soruyorsa kadına , kadın huzuru için işten ayrılmayı seçmiştir.
Kabullenip üzüntünüzü yaşayın sonra yolunuza devam edin. En fazla bir hafta ki o bile çok . Ne kadar uzatirisaniz acı kök salarCanım nasıl yanıyor anlatamam. Aylarca yaşadığım mutluluğun yerini derin bir keder aldı.. evliliğe giden ilişkim 10 gün önce sessizce bitti,her kanaldan engelledim. Olmazlığından emin olduğum için bana yaptığı onca sayğısızlığa rağmen severek acıta acıta icimi bitirdim. Ondan kalan son iz de bugün gitti. Teyzesi çalışanımdı ve o da ayrıldı( birbirimize sarılıp ağladık. Onun teyzesi olması bir yere çok sevmiştim en büyük destekçim olmuştu. Artık o da yok. Yapayalnız kaldım ( dünya daracık oldu sanki sıkıp duruyor beni.. nolur bir yol gösterin nasıl üstesinden geleceğim..
Bence de olan teyzeye olmuşKadın kaçıp kendini kurtarmıştır belki de. Konu sahibinin açtığı konuların içeriğine rağmen, adam için hala konu açması okuyanları dahi bıktırırken ; her gün yeğenini soruyorsa kadına , kadın huzuru için işten ayrılmayı seçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?