Nasıl üstesinden gelinir vedaların

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Canım nasıl yanıyor anlatamam. Aylarca yaşadığım mutluluğun yerini derin bir keder aldı.. evliliğe giden ilişkim 10 gün önce sessizce bitti,her kanaldan engelledim. Olmazlığından emin olduğum için bana yaptığı onca sayğısızlığa rağmen severek acıta acıta icimi bitirdim. Ondan kalan son iz de bugün gitti. Teyzesi çalışanımdı ve o da ayrıldı ( birbirimize sarılıp ağladık. Onun teyzesi olması bir yere çok sevmiştim en büyük destekçim olmuştu. Artık o da yok. Yapayalnız kaldım ( dünya daracık oldu sanki sıkıp duruyor beni.. nolur bir yol gösterin nasıl üstesinden geleceğim..

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Emin olun zamanla alışacaksınız daha sonra da unutup gideceksiniz.

Aman canim biz 15 - 20 yıllık kocalardan boşanip yeni bir hayata başlamaya çalışıyoruz.Evlenip boşansan daha çok acı çekecektin.Olmuyorsa olmuyordur.Bosver yoluna bak gençsin muhtemelen.
Yanlış anlama acını anlıyorum ama evlensen de olmayacaksa ki olmayacağını anladim demişsin En doğrusunu yapmışsın.Yoluna bak.Hakkinda hayırlısı olsun

Evlenip ayrılmaktan daha iyi hayırlısı bu imiş geçer neler geçmiyor ki zaman gerek nur gün karşına biri çıkar duan ki üzülmene bike kızarsın ne üzmüşüm kendimi diye

Bende yeni bir başlangıç yapacağım hayata en büyük destekçinim banada saygısızlıklar yapıldı bilen bilir konularımı yılma başın dik olsun

Azbiri.
Ask acısı zor evet o koskoca bosluk hissi acıtır.
Allah ileride kalabalıklar icinde kendini yapayalniz hissetme diye simdi yasatıyor o hissi belki?
Aşk acını yaşa.Mantıklı olani yaptı isen acınla helvasını da yap bir güzel ye.Agla bol bol açıl.
İyiki diyecegin gün geldiginde günlerini salakça gecirmisim diyecegin kadar da abartma.
Hos senin acın biter erkek hortlar gelir bu isler böyledir.
Kadın acısını ilk zamanlar erkek ise sonradan ceker

Hayırlısı olsun.
Olmaz işte böyle bazen, hele saygısızlıklar varsa evlilik yoluna girmek zaten doğru olmazdı.
Acınızı yaşayın, klasiktir ama zaman iyi gelecek, bir gün canınızın hiç acımayacağına,bu kederin biteceğine emin olun. O güne kadar yavaş yavaş azalacak...

Şu an üzülmeniz ileride daha çok üzülmekten iyidir. Hayırlısı böyleymiş demek ki…Geçecek…Ama sadece hemen değil ve biraz da sizin çabalarınızla geçecek. Bu süreçten geçen ne ilk kişisiniz ne de son kişi olacaksınız. Buradaki konulara bakarsanız anlarsınız.

Bu hikayede yanan siz ayrildiniz diye işten çıkmak zorunda hisseden teyze olmuş

Kadın kaçıp kendini kurtarmıştır belki de. Konu sahibinin açtığı konuların içeriğine rağmen, adam için hala konu açması okuyanları dahi bıktırırken ; her gün yeğenini soruyorsa kadına , kadın huzuru için işten ayrılmayı seçmiştir.

Hayatta daha kötü şeyler var.mesela böbrek taşı şükret bence. Ben ayrılık acısı bile çekemeden böbrek taşı sürpriziyle tanıştım . Acımda zaman aşımına uğradı. Yemişim aşk acısını sağlık iyi olsun da gerisi halledilir .

Yok kendi ayrıldı,evine daha yakın bir iş bulmuş. Ve çok ağladık

Bir kez bile sormadım. Bu platform haric hiç bir yerde onu konuşmadım

Kabullenip üzüntünüzü yaşayın sonra yolunuza devam edin. En fazla bir hafta ki o bile çok . Ne kadar uzatirisaniz acı kök salar

Bence de olan teyzeye olmuş

hakkınızda hayırlısı olsun
ilk başlarda böyle olur ama canınızı acıtmışsa unutursunuz
bu hikayede yanan teyze olmuş ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…