nasıl bir ilaç bu iki aylıkken bize de bir tane şurup verdi ben nette araştırdım alerji şurubuymuş alışkanlık yapıyormuş bırakınca hiç uyumaz yazıyordu onun için ben vermedim suptamil fitil yapıyordum onlarda işe yaramadıSalıncak aldım ben salıncakta sallayarak uyuyo benimki.
Biara bizimde uyku sorunumuz vardı doktor sipraktin yazdı güzel uyutuyo bu ilaç.
Doktorunla görüşüp yazdırabilirsin.
Merhaba benim 7 aylık kızım var doğduğundan beri çok zor uyuyan bebekti her saat başını görüyorum gali ama sonra tekrardan emzirince uyuyordu iki haftadır daha zor uyuyor gece uyanıp bakınmak istiyor eşim ile denemediğimiz yol kaldımı acaba tecrübelerinizi anlatın öğreneyim çünkü eşim en son kucağına alıp tzıpladı öyle uyudu bu da abartı dimi
uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor ağlıyor
omzumda pışpışlıyorum,dizimde sallıyorum,emzirirken bi yandan sallıyorum,olmadı ana kucağında sallıyorum...olmadı beşiğinde sallıyorum olmuyo olmuyo olmuyo...bebeğim nerdeyse iki aylık olucak ve bi kaç gündür eşim onu arabasıyla evde gezdiriyo,daha arabayı dışarda kullanmak nasip olmadı:)))
sırf bu yüzden salıncak yada hamak tarzı bişeyler almayı düşünüyoruz ama onlardada uyumazsa diye tırsıyorum,para da boşa gitsin istemiyorum(
omzumda pışpışlıyorum,dizimde sallıyorum,emzirirken bi yandan sallıyorum,olmadı ana kucağında sallıyorum...olmadı beşiğinde sallıyorum olmuyo olmuyo olmuyo...bebeğim nerdeyse iki aylık olucak ve bi kaç gündür eşim onu arabasıyla evde gezdiriyo,daha arabayı dışarda kullanmak nasip olmadı:)))
sırf bu yüzden salıncak yada hamak tarzı bişeyler almayı düşünüyoruz ama onlardada uyumazsa diye tırsıyorum,para da boşa gitsin istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?