• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl vazgeçeceğimi bilmiyorum

deniz0790

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
4
1
36
34
Bir adam var 2 senedir aşık olduğum o da başka bir kızı seviyor ve kızın sevgilisi var ama benim aşık olduğum adamı yedekte tutuyor bundan vazgeçmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

İletişim halinde misiniz aşık olduğunuz kişiyle? İletişimde olmamak, mümkünse aynı ortamda bulunmamak, stalk yapmamak işinizi kolaylaştırabilir..

Allahım yaa...insanlar acı çekmeyi ne kadar çok seviyor...sen sevilmeye layık değil misin kardeşimm? seni sevecek bir o adam mı kaldı?yada senin seveceğin bir o adam mı? yazık böyle değmeyen şeyleri için kendinizi üzdüğünüze ya... bıçak gibi kes at ,hayatına bak

duygularınızı o kişiye karşı açıklarsanız belki kafanızda bitirmenizi de sağlar. çünkü ondan bir cevap almadığınız için bitiremiyorsunuz

Bir adam var 2 senedir aşık olduğum o da başka bir kızı seviyor ve kızın sevgilisi var ama benim aşık olduğum adamı yedekte tutuyor bundan vazgeçmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Mantıklı olun ve uzak durun.. onun başkasını seviyor olması sizi ona itiyor.. bilinciniz kapalı olduğu için fark edemiyorsunuz çoğu şeyi.. evet acı olacak başta ama net olun, kararlı olun bu durumdan kurtulduğunuzu göreceksiniz..

Back
X