Nasıl ve nereye şikayet edebilirim ?

evet facebook ben ekran görüntülerini alsam

Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin polis bişey yapmaz

evet facebook ben ekran görüntülerini alsam

Canım ekran görüntülerini al ve bir cd ye at. Facede yer bildirim yapmışsa swarmdan onu bile ekren görüntüsünü al oradan olamazsa oradan bulurlar. Mail adresi gözüküyorsa o zaman iş kolay.
Savcılığa git 5 dakikalık iş zaten. Hatta ona da çek dilekçenin fotosunu yolla bundan sonra sen düşün diye. Hakaret davası aç. Eski çalıştığım yerde bir abla verdi birini öyle mail adresinden bulundu ve para cezası ödemişti.

ama ben de ahlaksız demişim bir şey olur mu

Savcılığa versen birde yıllar sonra dava çıkıyor mahkemeye gitmeseydiniz olmaz onla mahkemeye mi çıkacaktır engelle gitsin

Aman ya ne polisi savcısı uğraştığınıza değmez.... ben olsam yazışmanın kopyasını alır komik caps yapar internete dağıtırdım...kendi adımın üstünü kapatır onunkini açık bırakarak.
Reddedilen erkek müsveddesinin feryadı...

onun bu iğrenç laflarından sonra ona bul afı ettiysen boşuna havlamasın. tacizciye verilen tepki suçtan sayılmaz.

bence savcılığa gidip vakit ayırmaya değmez okkalı bir küfür yollayın sizde o dilden anlıyor demek ki.reddedilen ezik erkek psikolojisi.

savcılık. bi daha kimseye yapamaz o saygısızlığı. hiç çekinmene gerek yok. o çekinsin. bidaha kimseye yapamasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…