• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ve nereye şikayet edebilirim ?

Polisi arasa polis ne yapacak ki? Savcılığa yönlendirecek, ilgilenmez bile..
Savcılığa gidin, ziraa facebooktan atıyor ise ise çok zor bulunuyor. Facebook çok önemli olaylar hariç bu tür şeylerle pek ilgilenmiyor. Bir bakin profiline mail adresi gözüküyor mu. gmail, Hotmail uzantılı ise o zaman bulunabilir. Bizzat başıma geldiği için çok iyi biliyorum..
evet facebook ben ekran görüntülerini alsam

Yıllar sonra geldi sinirlerimi bozdu yaaa.
3 sene önce 1 ay anca çıktığım bir sevgilim vardı.
Kursta tanışmıştık aynı sınıftaydık.
Bana mesaj atmış seni hala çok seviyorum diye,
Ben de reddedince ahlaksız şeyler yazdı.
Engelledim bugün de başka hesabından yazmış.
Ben de senin gibi ahlaksızlarla işim olmaz yazdım.
O da asıl sensin ahlaksız az daha altıma yatacaktın kahpe yazmış.
Hiç öyle bir duruma gelmedik zaten 1 ay sonra falan terkettim bunu.
Gerçekten dertlerim yokmuş gibi sinirlerimi bozdu.
Şikayet etmek istiyorum bana böyle bir suçlama da bulunamaz.
Ne yapabilirim ?
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin polis bişey yapmaz

evet facebook ben ekran görüntülerini alsam

Canım ekran görüntülerini al ve bir cd ye at. Facede yer bildirim yapmışsa swarmdan onu bile ekren görüntüsünü al oradan olamazsa oradan bulurlar. Mail adresi gözüküyorsa o zaman iş kolay.
Savcılığa git 5 dakikalık iş zaten. Hatta ona da çek dilekçenin fotosunu yolla bundan sonra sen düşün diye. Hakaret davası aç. Eski çalıştığım yerde bir abla verdi birini öyle mail adresinden bulundu ve para cezası ödemişti.

Canım ekran görüntülerini al ve bir cd ye at. Facede yer bildirim yapmışsa swarmdan onu bile ekren görüntüsünü al oradan olamazsa oradan bulurlar. Mail adresi gözüküyorsa o zaman iş kolay.
Savcılığa git 5 dakikalık iş zaten. Hatta ona da çek dilekçenin fotosunu yolla bundan sonra sen düşün diye. Hakaret davası aç. Eski çalıştığım yerde bir abla verdi birini öyle mail adresinden bulundu ve para cezası ödemişti.
ama ben de ahlaksız demişim bir şey olur mu

Savcılığa versen birde yıllar sonra dava çıkıyor mahkemeye gitmeseydiniz olmaz onla mahkemeye mi çıkacaktır engelle gitsin

Aman ya ne polisi savcısı uğraştığınıza değmez.... ben olsam yazışmanın kopyasını alır komik caps yapar internete dağıtırdım...kendi adımın üstünü kapatır onunkini açık bırakarak.
Reddedilen erkek müsveddesinin feryadı...

onun bu iğrenç laflarından sonra ona bul afı ettiysen boşuna havlamasın. tacizciye verilen tepki suçtan sayılmaz.

bence savcılığa gidip vakit ayırmaya değmez okkalı bir küfür yollayın sizde o dilden anlıyor demek ki.reddedilen ezik erkek psikolojisi.

savcılık. bi daha kimseye yapamaz o saygısızlığı. hiç çekinmene gerek yok. o çekinsin. bidaha kimseye yapamasın

Son düzenleme:
Back
X