Arkadaşlar merhaba; ben eşim dolayısıyla küçük bir ilçeye geldim ve alışamadım . İş yerimde çok sıkıntılar yaşadım . Sabah kalkıyordum gitmicem işe diyordum. İlk başlarda kabullenemedim orayı . Sınava çalışmaya başladım daha iyi bir yere geçmek için . Burası küçük olduğu için dedikodu hat safhada çaycılar bile kaç kere kapı dinlerken yakalanmış . Ben sıradan memurum. bu zamana kadar çalıştığım yerlerde kimseyi alttan görmedim herkese karşı saygılı-mesafeli yaklaşırım. Samimi yaklaşırım. Daha bir çaycı arkadaşıma bana çay getir dememişimdir.
Getirirmisiniz, size zahmet gibi cümleleri çok sık kullanırım. Bu iş yerinde kimse yerini bilmiyor ben insan bilip derdimi paylaştım şu sıralar daha iyiyim çünkü başka hedefler koydum kendime. Alışamadığımı biliyorlar ve bana laf vurduyorlar. BUrası dökük bir yer her yıl tadilat oluyormuş. Gerçi başkaları alışık değildir gibi dokundurmalarda bulunuyorlar . Ya alışacak ya alışacak diyorlar . Hiç destek görmedim . İnanın üzüntüden ağrılar giriyor vücuduma.Sanki kalbim ağrıyor
Bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. İnsanları kırmak istemiyorum.
Getirirmisiniz, size zahmet gibi cümleleri çok sık kullanırım. Bu iş yerinde kimse yerini bilmiyor ben insan bilip derdimi paylaştım şu sıralar daha iyiyim çünkü başka hedefler koydum kendime. Alışamadığımı biliyorlar ve bana laf vurduyorlar. BUrası dökük bir yer her yıl tadilat oluyormuş. Gerçi başkaları alışık değildir gibi dokundurmalarda bulunuyorlar . Ya alışacak ya alışacak diyorlar . Hiç destek görmedim . İnanın üzüntüden ağrılar giriyor vücuduma.Sanki kalbim ağrıyor
Bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. İnsanları kırmak istemiyorum.