- 6 Kasım 2018
- 596
- 1.281
- 113
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Bunyazini okuduğumda kendimi gördüm aynısı yaHerkese selam
Benim çok uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Ben yapı olarak sevdiklerine karşı aşırı korumacı, fazla merhametli ve sahiplenen bir yapıya sahibim.
Herşeyi aman ben yapayım modundayım. Örneğin biri bana çay ısmarlasa dahi bu ailemden biri olsa dahi çekinirim içim sıkılır. Ben ısmarlasam daha rahat ederim.
Sevdiklerimin konforunu çok düşünürüm. Çok düşkün olurum onlara karşı. Şimdi siz diyeceksiniz ki ee sorun ne ? Sorunum şu ki ben sevgilime karşı da hep böyleydim. Iki üç kez üst üste hesap ödetme, kapris yapma, işi yokuşa sürme gibi huylarım hiç olmadı. Diyeceksiniz ki bu normal olanı ama sanırım ben bunu karşımdaki insana çok alıştırdım. Bi kere insanlardan vazgeçmek çok zor benim için. Ve artık yorulduğumu hissediyorum. Hayatta her zaman gönül alan başkalarının işini kolaylaştıran anlayışlı biri olmaktan yoruldum. Bi kez de biri beni itsin, aman arkamda şu var konforunda olmak istiyorum.
Sevgilimle şuan pek iyi gitmeyen bir ilişkimiz var. Adamın hala çalışmıyor olması çok gözüme batıyor. Bi acelesi yok. Kendini paralamıyor iş bulmak için. Bu kızı elimden kaçırır miyim bana ne kadar daha sabreder korkusu yok çünkü sorumlusu benim. Gözünü hiç korkutamadım.
Ama artık roller değişsin istiyorum. Kendimi geri çektim. Normalde tartışmadan sonra iki tarafta sessiz kaldığında hep ben atardım ama artık kendimi geri çektim.
Taktikle bir ilişki yürüsün derdinde değilim. Ben kendi yapımı değiştirmek için taktikler almak istiyorum sizden. Çünkü bu kişiden ayrılsam dahi bir sonraki ilişkimi de bi süre sonra bu hale getireceğim bu yapım yüzünden.
Bir erkeğin burnu nasıl sürtülür hanımlar. Bir insana kaybetme korkusu nasıl verilir ?
Bu arada yaşlar 27.
Okuduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben hiç yokuşa sürmedim senin gibi sonra bu karşı tarafa battı ve sonu husran artık değiştim umursamiyorum . Yazmıyor mu ben hiç yazmam ilk önce ben diyorum sonra sen olmalı kendim onemliyim