- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 8
- 32
- Konu Sahibi lepistesss1
-
Aslında ben de gitmek istiyorum. Ama gidenlerin çoğu memnun değil verdiğin paraya değmiyor diyorlar düzgün olanı nerden bulucam napıcam kafamı karıştırdılar.Öz saygıyla ilgili bir durum. Psikolog yardımıyla tamamen düzelir bence
Biraz zorlanirsin ama bunu kendin de basarabilirsin aslında. Ben de senin gibiydim kendi kendime hallettim bu meseleyiAslında ben de gitmek istiyorum. Ama gidenlerin çoğu memnun değil verdiğin paraya değmiyor diyorlar düzgün olanı nerden bulucam napıcam kafamı karıştırdılar.
En son konuştuğumuzda benim onu manipüle ettiğimi elimde oynatmak amacımın olduğunu söylediManipülasyon yapıyor. Fazla manipüle edilmişsiniz bakın kaç kere belki sorun bendedir, o haklıdır falan yazmışsınız. Her şeyin sorumlusunun siz olduğuna sizi fazlasıyla alıştırmış.
Hep siz hatalı olamazsınız ama o haklı çıkmaya o kadar alışmış ki.
Ay ben de geçirdim buna benzer bir vaka. Ömrümü tükettiher şeyden kendimi sorumlu tutuyordum hayatımın en kötü günleriydi ya
Ayrılın, Allah aşkına. 1 yılda kendinize gelirsiniz o da maksimum 1 yıl
Nasıl yaptınız nasıl hallettiniz?Biraz zorlanirsin ama bunu kendin de basarabilirsin aslında. Ben de senin gibiydim kendi kendime hallettim bu meseleyi
İşte bu da manipülasyon. Çok tehlikeli bir tip ya. Böyle erkekler insanın ne kendisine saygısını bırakıyor, ne sevgisini. Kendinize saygınız ve sevginiz kalmayınca da tamamen ona bağlımlı hale geliyorsunuz. Hep bir yetme çabası, hep bir kendini açıklama isteği, hep özür, hep geri adım atma. Ay yazarken bile fenalık geldiEn son konuştuğumuzda benim onu manipüle ettiğimi elimde oynatmak amacımın olduğunu söyledi
Ben de diyorum kendi kendime bak seni etkiliyor manipüle ediyor ama sonra duruyorum acaba hata bende miydi diyorum harbiden sorunlu ben miyim? Tamam illa hatalarım oldu benim de ama gidip o hatalarımı telafi etmesini de bildim. Susup kenara oturmadım.İşte bu da manipülasyon. Çok tehlikeli bir tip ya. Böyle erkekler insanın ne kendisine saygısını bırakıyor, ne sevgisini. Kendinize saygınız ve sevginiz kalmayınca da tamamen ona bağlımlı hale geliyorsunuz. Hep bir yetme çabası, hep bir kendini açıklama isteği, hep özür, hep geri adım atma. Ay yazarken bile fenalık geldi
İşte bu kafaya sahip olmak istiyorum. Başkası olsa çoktan anahtarını başka arkadaşına bırakmasını istemişti onu bile acaba söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum.çilingir çağırıp kilidi değiştir
sonra da bi keyif kahvesi yapıp iç
Ben de diyorum kendi kendime bak seni etkiliyor manipüle ediyor ama sonra duruyorum acaba hata bende miydi diyorum harbiden sorunlu ben miyim? Tamam illa hatalarım oldu benim de ama gidip o hatalarımı telafi etmesini de bildim. Susup kenara oturmadım.
Bencil davrandım. Hep önce başkalarını düşünürdüm. Birini üzmek kırmak asla istemezdim bu yüzden de hep başka insanlar (çoğu zaman anne baba) ilk beni üzerdi. En son biriyle bir kavgamız oldu ve gayet net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim. Bunu söylemek benim için aşırı zordu ama yaptım. Sonuc olarak şu an babamla gorusmuyorum kendime yapılan bir haksızlığa susmadigim için de kendimi çok güçlü hissettim. Artık hatayı direkt karşı tarafta arıyorum.Nasıl yaptınız nasıl hallettiniz?
Çok teşekkür ederimBencil davrandım. Hep önce başkalarını düşünürdüm. Birini üzmek kırmak asla istemezdim bu yüzden de hep başka insanlar (çoğu zaman anne baba) ilk beni üzerdi. En son biriyle bir kavgamız oldu ve gayet net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim. Bunu söylemek benim için aşırı zordu ama yaptım. Sonuc olarak şu an babamla gorusmuyorum kendime yapılan bir haksızlığa susmadigim için de kendimi çok güçlü hissettim. Artık hatayı direkt karşı tarafta arıyorum.
Sen kimseden daha değersiz değilsin, önce kendini düşün hakliysan kesinlikle suçlu hissettiğin ortamda durma. Bu şimdilik senin için büyük sorunlar çıkarmıyor olabilir ama yarın bir gün çocukların olduğu zaman onları bile savunamaz aciz bir insan olursun.
Bununla ilgili bazı kitaplar var bi bakayım bulursam sana önereceğim
çilingir çağırıp kilidi değiştir
sonra da bi keyif kahvesi yapıp iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?