Ayyy çok güzel renk benimde sacim platin balyajli diplerde cikti acaba adi ne bu rengin?
Hangi markaninBen papatya sarısına boyadım aynen bu renk oldu. Saçlarım siyaha yakın koyu kahverengi idi. Tek seferde olmaz ama, 2-3 seferde anca ulaşır bu renge. Hemen istiyorsan mecburen kuaföre gitmen gerek.
Sizin daha kolay olur benim zor acilir ama rengi tam bulmamiz lazim sebek olmuyum sonraAyyy çok güzel renk benimde sacim platin balyajli diplerde cikti acaba adi ne bu rengin?
Hangi marka olsun kac numara 50 kutu boyamaya raziyim. Kuafor yapamicak biliyorum. Her defasinda resmi gosteriyorum sonunda bunla benim sacim benziyo mu diyorum yok o isijta cekilmiis yok yikandikca acilir yok bilmem ne hep bi bahaneleri var denemedigim kuafor kalmadi olmuyoda olmuyooSaçını açıp küllü kumrala boya ama yapabilirmisin ki
Detayli yazabilr misiniz neyle acicam vs sirayla. Sacim cok iyi durumda masallah yani daha once 3 defa ust uste actirmistim guclu sacim bi sey olmuyo. Insallah yine olmaz..Saçını açıp küllü kumrala boya ama yapabilirmisin ki
Senin daha kolay olur benim zor acilir ama rengi tam bulmamiz lazim sebek olmuyum sonra
Canim kozmetikcilerde sac acici var ondam al saçına yetecek kadar saclarini tutam tutam duz sekilde ayir o sac aciciyi hazirla oksidanla tozunu karistir sacini ince ince ayir ama guzel yesin boyayi sonra sacina sur fircayla. Sacin sariya donunce yika kurut aldigin kullu kumrali sacina yine ince ince ayirarak sur 40 dk bekle guzel yedir boyayi ama bence bana sorarsan kendin yapma ya sacin aciciyla yanar falan kopar elinde kalir saclarin sonra duzeltmek icin yillarini verirsin pisman olursun ben oyle bir halt yedim bir senede anca toparlandi kafamda hala yanik sac var taramasi bile zorlasiyor inanDetayli yazabilr misiniz neyle acicam vs sirayla. Sacim cok iyi durumda masallah yani daha once 3 defa ust uste actirmistim guclu sacim bi sey olmuyo. Insallah yine olmaz..
Evet haklisiniz biraz dusundumde sanirim kuafore gidicem ama yine yapamicaklarCanim kozmetikcilerde sac acici var ondam al saçına yetecek kadar saclarini tutam tutam duz sekilde ayir o sac aciciyi hazirla oksidanla tozunu karistir sacini ince ince ayir ama guzel yesin boyayi sonra sacina sur fircayla. Sacin sariya donunce yika kurut aldigin kullu kumrali sacina yine ince ince ayirarak sur 40 dk bekle guzel yedir boyayi ama bence bana sorarsan kendin yapma ya sacin aciciyla yanar falan kopar elinde kalir saclarin sonra duzeltmek icin yillarini verirsin pisman olursun ben oyle bir halt yedim bir senede anca toparlandi kafamda hala yanik sac var taramasi bile zorlasiyor inan
Sacin uzunmu? Eyer uzunsa o renkten sonra büyük ihtimal saclar bayaga bı kesılmesı lazım..cünkı benımde sıyahtı actırdım bu renge boyatmıstım mahfoldu benımde saclarım cok güclüydü yazık ettımNereye acicagimi bilemedim yanlis yere actiysam tasinsin lutfen ilgili yere.. normal sac rengim siyaha yakin gecen gun evde kolleston 7.1 boyadim az geldi bi tup koklere dogru acildi rengi bide aralarda ama hafif acilma oldu. Ben kuafore gitmeden bu asagidaki rengi hangi boyalari kullanarak elde edebilirim. Kuafor fobim var her boyama sonrasi kavga biktimm..Eki Görüntüle 1268648
Omuz hizamda. Ben daha oncede actirdim bi kac defa ust uste ama bi sey olmadi. Acaba olur mu bu defa aklim karisti yaSacin uzunmu? Eyer uzunsa o renkten sonra büyük ihtimal saclar bayaga bı kesılmesı lazım..cünkı benımde sıyahtı actırdım bu renge boyatmıstım mahfoldu benımde saclarım cok güclüydü yazık ettım
Yaa sacın koyu ya cabuk sıkılırsın renkten tepeden ıkı hafta icinde kendı sacın cıkacak koyu koyu cirkin duruyo bi süre sonra pisman olacaksın actırdıgınla kalacaksın oreal la acılması lazım baska caresı yok oda sacını yapar yıpratır bır olmadı ıkı olmadı üc olmadı dörtde de olmazsa 5 de artık kesın kötülesır yün gibi olur büyük ıhtımalOmuz hizamda. Ben daha oncede actirdim bi kac defa ust uste ama bi sey olmadi. Acaba olur mu bu defa aklim karisti ya
saçının rengi siyaha yakınsa önce saçının rengini açmalısın. renk açıcı pudralarla açabilirsin bunu yaparken saçına hindistancevizi yağı sürki saçların daha az zarar görsün. renk açıcıyla istediğin açıklığı yakalayana kadar açıcıyı saçında bekletebilirsin fakat daha önce hiç açma işlemi uygulamadıysan saçın bu işleme dayanamayacak gibiyse fazla bekletme saçında açıcıyı . istediğin açık tona ulaşıncada küllü sarıya boyarsan sanırım bu tonlara ulaşırsın.Nereye acicagimi bilemedim yanlis yere actiysam tasinsin lutfen ilgili yere.. normal sac rengim siyaha yakin gecen gun evde kolleston 7.1 boyadim az geldi bi tup koklere dogru acildi rengi bide aralarda ama hafif acilma oldu. Ben kuafore gitmeden bu asagidaki rengi hangi boyalari kullanarak elde edebilirim. Kuafor fobim var her boyama sonrasi kavga biktimm..Eki Görüntüle 1268648
Aynennn, kullu kumral bu.Saçını açıp küllü kumrala boya ama yapabilirmisin ki
Diplere boya surme once sacin iki cm kokunden baslayarak ucu s kadar kullu kumral, ya da kullu sariya boya. Uclar istedigin renge gelince dipleri bota diplerde 10 dk bekler sadece.Nereye acicagimi bilemedim yanlis yere actiysam tasinsin lutfen ilgili yere.. normal sac rengim siyaha yakin gecen gun evde kolleston 7.1 boyadim az geldi bi tup koklere dogru acildi rengi bide aralarda ama hafif acilma oldu. Ben kuafore gitmeden bu asagidaki rengi hangi boyalari kullanarak elde edebilirim. Kuafor fobim var her boyama sonrasi kavga biktimm..Eki Görüntüle 1268648
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?