Saç Rengi ve Saç Boyama nasil yapicam?? sonunda boyattim son halim sayfa 3 te!!

Loreal koyu kullu sarı bence is gorur benim kahve olan saclarimi bile gayet kizilsiz acmisti

Küllü kumral gibi ama önce saçın şu anki durmu önemli.benim doğel rengim benzio. Uçlarına da evde krepe balyaj atıorm

Bence saclarin koyu renkse acmadan olmaz. Once acman gerek, sonra istedigin renge boyatmak. Ama dikkat et acicinin fazlasi zarar

koyu kullu kumal bu sacini once ac hepsi ayni ton olsun sonra koyu kullu kumal vur ama bu akip acilmis hali sacin.

Sakin sacinla oynama elinde kalir 2 kere acici surmek hangi kuaforun isi anlamiyorum gercekten 1 ay boyle kullan acilip akacak zaten 1 ay sonra kullu kumral al ve boya

Sakin sacinla oynama elinde kalir 2 kere acici surmek hangi kuaforun isi anlamiyorum gercekten 1 ay boyle kullan acilip akacak zaten 1 ay sonra kullu kumral al ve boya
Evet hemde ilki 1.5 saat kaldi sacimda kül olmak uzereydim Allah tan bi sey olmadi

Evet hemde ilki 1.5 saat kaldi sacimda kül olmak uzereydim Allah tan bi sey olmadi
Sakin acayim deme sacinda iki renk var bazi yerleri tam acilmamis ama ilk defa islem gordugu icin sanslisin daha once boya gormus bir sac olsaydi kel kalirdin bir ay kadar bekle guzel bir kuafore git mahalle arasindakilere degil

Ya canim ne kadar cok islem yapmis kuafor oyle ta sasirdim yani sevmedigim bi renk o benim cok acmis bence fotodaki biraz daha koyu kumral ama seninki kullu bi renk olmus uzdum biraz bekle bence yazik olur sacina

Bunun üstane atablrsin bence daha önce islem görmüs bidaha isleme gerek yok sanırım.küllü kmral al ensede dene.

Actirdim kuaforde sayfa 3 te fotom. Ama begenmedim hala istedigim gibo degil
Evet baktim, koyu renk olmus.
Istedigin rengi bunun uzerine alamazsin maalesef tatlim, tutmaz yani.
O renk icin yeniden acman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…