- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
Benim fotomu gordunuz mu actiedim cunku saclarimi sayfa 3 teLoreal koyu kullu sarı bence is gorur benim kahve olan saclarimi bile gayet kizilsiz acmisti
olmuş sankiSon rengini gordunuz mu ssacimin? Ne renk atiyim ustune
Yok olmadi yaa keske olsa. Bi boya atsam belki olur ama ne aticagimi bilmiyorummolmuş sanki
Sacimin su anki durumu sayfa 3 teKüllü kumral gibi ama önce saçın şu anki durmu önemli.benim doğel rengim benzio. Uçlarına da evde krepe balyaj atıorm
Actirdim kuaforde sayfa 3 te fotom. Ama begenmedim hala istedigim gibo degilBence saclarin koyu renkse acmadan olmaz. Once acman gerek, sonra istedigin renge boyatmak. Ama dikkat et acicinin fazlasi zarar
Evet hemde ilki 1.5 saat kaldi sacimda kül olmak uzereydim Allah tan bi sey olmadiSakin sacinla oynama elinde kalir 2 kere acici surmek hangi kuaforun isi anlamiyorum gercekten 1 ay boyle kullan acilip akacak zaten 1 ay sonra kullu kumral al ve boya
Bi daha acarsam saclarim yanar artik acamamkikoyu kullu kumal bu sacini once ac hepsi ayni ton olsun sonra koyu kullu kumal vur ama bu akip acilmis hali sacin.
Sakin acayim deme sacinda iki renk var bazi yerleri tam acilmamis ama ilk defa islem gordugu icin sanslisin daha once boya gormus bir sac olsaydi kel kalirdin bir ay kadar bekle guzel bir kuafore git mahalle arasindakilere degilEvet hemde ilki 1.5 saat kaldi sacimda kül olmak uzereydim Allah tan bi sey olmadi
evet gördüm tamamen küllü kumrala boyadıgında böyle olurNasil nasilllbenim fotoyu gordunuz degil mi
Evet baktim, koyu renk olmus.Actirdim kuaforde sayfa 3 te fotom. Ama begenmedim hala istedigim gibo degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?