Saç Rengi ve Saç Boyama nasil yapicam?? sonunda boyattim son halim sayfa 3 te!!

Kuafore gittim fotoyu gosterdim once sacini acmamiz lazim ustunede boya aticaz dedi. Kesin olucak mi ayti renk dedim hemen hemen olur bi hafta sonra bi boya daha atariz dedi 170 tlye yaparim dedi. Off hic guven vermedi bana.. gerci guven verenide gormustum zamaninda bi sey yapamadi.. ben simdi kullu kumrala direk boyasqm tutmaz bide hangi markanin kullu kumrali kac numarasi

Kuafore giitiimm sacima acici surdu tam 1.5 saat bekledik yikadi tam acilmamis dedi bi daha surdu 45 dakika daha bekledik kül oldum yeter kasintidan ölucem dedim olur normal dedi sonra yikadi kuruttu boyayi surdu ve sonuc istedigim gibi olmadi eve gidip banyo yapicam sonra bildiririm dedim. Banyo yaptim ciktim tueumcumsu yesilimsi sarimsi sacmasapan bi renk cikti ortaya. Diger gun gittim bi daha boya surdu geldim eve 50 dakika dolunca yikadim ve sonuc asagidaki gibii simdi napayim ben ya salak mi bu kuaforler

Eklentiler

• 2014-11-30 18.14.49.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 483
Allah askina nasol duzltixem bu saci hango renge boyasamm??

Hic bilgisi olan yok mu?? Konum tasinsa boya badana bolumune belki orada birileri fikir sunar

İğrenç filan değil ama fazla sarı olmuş. Açık küllü kumral buarada fotoğraftaki renk balköpüğü değil kesinlikle. Balköpüğü daha turuncumsu bir sarı olur. Fotoğraftaki kadar ışıltılı durmasada market boyasıyla kendim boyadığımda o ton oluyordu benim saçım. Seninki fazla açıldığı için küllü kumral denemen en mantıklısı. Bir de bir dahaki sefere Nişantaşı makas'a Ahmet çoban'a git boya için. İnstagramında da görürsün gerçekten iyi oluyor onun yaptığı boya

Iki defa boya yapti ama zaten gitmem daha kuafore evde boyicam ama hangi boyayla vilmiyorunn

Evde kullu sari dene simdi ama tutar mi bilmiyorum ya. Senin su an kafanda kullu bi renk yok ya. Boyanmamis sadece acilmis gibi.

Oryalle acmadan bu rengi tutturman imkansiz, acmak da zor islem yakarsin evde tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…