Saç Rengi ve Saç Boyama nasil yapicam?? sonunda boyattim son halim sayfa 3 te!!

Evde kullu sari dene simdi ama tutar mi bilmiyorum ya. Senin su an kafanda kullu bi renk yok ya. Boyanmamis sadece acilmis gibi.
Kullu sariyla iyice kizarmaz mi benim istedigim rengi gordunuz mu ilk sayfada o sanki daha kahverengimsi

Kullu sariyla iyice kizarmaz mi benim istedigim rengi gordunuz mu ilk sayfada o sanki daha kahverengimsi

Kullu bi renk olursa kizarmaz. Bu resme yaklasir. Once kullu kumral da deneyebilirsin ama.

Evet oryale actiktan sonra kullu kumral atti ustune ama sonuc bu.. ablam dediki guzel acamamis onun ivin tutmamistir. Iki defa acti ama toplamda 2.15 dakika kaldi kafamda

Ben ilk mesajina gore yazmisim

Simdi gordum boyali halini

Valla renk igrenc falan olmamis hatta ten rengin sicak tonlardansa bu renk sana kulluden daha cok yakisir. Bi sure bunu kullan, saca ust uste o kadar islem yapma elinde kalir. Ilk resimdeki kullu sari illa boyayacaksan bir sure sonra uygula bu sac uzerine tutar

Sanki yarım kalmış gibi bi kat daha istiyor bana öyle geldi çağırmadımı seni tekrar bitti deyip gönderdimi

Bilmemki ten renginin sicak tonu nasil oluyo ben bugday tenliyim sicak mi?

Tamam karar verdim o zaman kullu sari boyucam biraz daha bekleyip

Zaten ikinci defa boyaya gittim para vermedim tabi istemedi o da. Bi daha utanirim artik
utanma bence sen bu renk için anlaşmadın bi fiyat belirledi bu rengi sana yaparım dedi tutturamadıysa kendi problemi yapmak zorunda tabi ben olsam güvenip tekrar gidermiyim bilemiyorum

bence platin boya alın alırkende arkasındaki renk tablosuna bakın saç rengini birkaç ton açması gerek açıp açmadığını okuyup ona göre alın. çünkü üzerinde bu renk olan hangi boyayı alsanız saç renginizi koyulaştıracaktır. platin boyada zaten koyu renk bir saçı tek seferde platin yapmaz. platinle boyayın en fazla 40 dk tutun boyayı istediğiniz tona ulaşınca yıkarsınız.

Tamam karar verdim o zaman kullu sari boyucam biraz daha bekleyip
bence açıcıyla açma çünkü ulaşmak istediğin renk çok açık bir renk değil . saçını açıcıyla açtığında saçında yumurta gibi çiğ bir renk olacak zaten açıcının üstüne cila atman gerekecek 2 işlem olacak bence dediğim gibiplatinle boya eğer istediğin kadar açılmazsa 1 ay sonra tekrar boyarsın.

utanma bence sen bu renk için anlaşmadın bi fiyat belirledi bu rengi sana yaparım dedi tutturamadıysa kendi problemi yapmak zorunda tabi ben olsam güvenip tekrar gidermiyim bilemiyorum
Evet basta ozellikle soruyorum yapabilir misiniz diye evet diyolar emin emin ama sonuc yok. Haklisin utanmasamda ne diye gideyim zaten yapamiyolar

Her sey icin cok gec artik actirdim boyattim bile sayfa 3 te fotom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…