Nasıl yapılır?

anam benimki şeytan. nasıl biliyo musun, iyi görünen cinsten. ama haseti kendine o kadar ağır geliyor ki işte böyle saçma hatalar yapıp açık ediyo kendini. aman evlerden ırak...
Benimki kadar olamaz malesef bütün aileyi birbirine düşürmek istedi amacına ulaşamadı kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü burayı karıştırdı memleketine gitti kaynım yaptıkları ögrendi geri gelme dedi anam bi duyduk hamile geri geldi malesef :KK51:

Benimki kadar olamaz malesef bütün aileyi birbirine düşürmek istedi amacına ulaşamadı kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü burayı karıştırdı memleketine gitti kaynım yaptıkları ögrendi geri gelme dedi anam bi duyduk hamile geri geldi malesef :KK51:
ooooo o da fenaymışşş

işte 4lü whatsapp grubu zaten çok eskiden kalma.
tam uzak durup huzurlu olcam böyle şeytanıklar yapıp benim evimin huzurunu kaçırıyo.
Işte uzaklaşmanız iyi bi sebep can.

Merhaba arkadaşlar

Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.

ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...

ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...

bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.

ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.

sorum bu konuda iyi yapmış mıyım değil, zira çok iyi yaptığımı düşünüyorum.

ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
Bugun bir eltidir gidio.Bence eşiniz o wp grubundan çıksın.Yanı bagırmadan sakin sakin anlatın.Zaten wo gruplarını hiç sevmıorum.Bence çok saçma.

Merhaba arkadaşlar

Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.

ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...

ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...

bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.

ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.

ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
Yani bizd e böyle durumlar yasadikdaha önce eşim her zaman benim yanımda oldu öyle bisey yapmaz zaten düşünün eltim benim watsapp durumlarıma bakmayınca eşim onun durumuna bakmıyor 😂

Eşimi o WhatsApp grubundan çıkartırdım. Üstelik o gruba bensiz nasıl girebilir bu gücü nereden buluyor bununda cezasını keserdim. Kendisine yapılmasını istenmeyen şeyleri, bana asla yapamaz

Allahtan hep eltim olmamasını isterdim kabul etti duamı çok şükür 😂😂 Ben de olsam bozulurdum eşim niye bu grupta yok neden onun olmadığı bir grupta konuşuyoruz demek yerine hiçbir şey olmamış gibi konuşan kocama da yaygarayı basardım

Konuyu hayret içinde okudum az bile yapmışsınız ama bir hatayla eşinize burdan devam edelim niye dedirtiyorsunuz baktınız öyle eşinizle beraber saniyesine gruplardan çıkmanız lazımdı ne olursa olsun sizin olmadığınız bir yerde ne olursa olsun nokta dahi yazamaz sizin arkanızda olması lazımdı ben olayın şokuyla yeni idrak ettim bensiz nasıl yazarsın diyip saç baş yoldurun adama 😂 sonra gruplardan beraber çıkın gazıda verin eltiniz sorarsa eşim yoksa bende yokum desin

Merhaba arkadaşlar

Bak sen şu sinsi yılana 🐍 🐍

Yani eltiniz kötü bir elti olmak yolunda çıtasını zirveye taşımış. Diyecek söz yok..
Eşiniz ve siz onlarla olan tüm gruplardan çıkın... Yoksa büyük kavga çıkar bu gidişle

Merhaba arkadaşlar

Lütfen yanlış anlamayın şahsınız adına konuşmuyorum tam olarak. Ancak bu site de gördüğüm elti konuları bu da degil olmak üzere o kadar anlamsız geliyor ki. Birincisi eltiniz sizinle samimi olmak, gidip gelmek vs zorunda degil. Ikincisi bir zaman sonra eşle dahi mesaj yoluyla pek konuşulmaz, altınızın ve kayninizin olduğu bir wp grubun da ne konuşuyorsunuz ve konuşabilirsiniz gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Birbirimize karikatür falan mi gönderiyorsunuz nasil bir sohbet oluyor yani aklım almıyor.

Kaldı ki neden eltinizin yaptıkları yapmadıkları bu kadar umrunuzda gerçekten bu durumu kendinize dert edinecek kadar ve kavga çıkartsam yoksa lag mi soksam diye plan yapacak kadar boş mu vaktiniz var.

Ben ablamla dahi gün içinde mesajlasmiyorum, ihtiyaç halinde arıyorum olup bitiyor. Ne yapmış nereye gitmiş benimle ilgili ne konuşmuş inanın umrumda değil ki bir de ablam yani, gayet normal ilişkiler. Bir de eitim olsa ne konuşabilirim. Onun yaptıkları yapmadıkları bana niye dert olsun. Beni sevse ne sevmese ne. Hayata sonradan dahil olan bir akraba sonucta, mesela neden onun hayatıyla ilgileneyim ve dedikodusunu yapayım, diyelim ektim benim dedikodu mu yapicak kadar boş vakti olan bir manyak yapsın yani ne olacak muhattap olmam umursamam bile selam selam niyekendime dert edineyim.
Size tavsiyem kendinize eltinizdwn dahaönemli uğraşlar bulun. Çalışmıyorsanız kitap okuyun, spora başlayın kendinizi geliştirin. Insanları da olduğu gibi kabul edin. Mesela sizin yerinizde olsaydım 3 grup mu kurmuşlar, kurarlarsa kursunlar en fazla ne konuşabilirler devlet meselesi mi naoarlarsayapsınlar. Biraz boş vermeyi öğrenin inanın ki dahamutlu olacaksınız.

Henüz etim yok, böyle bir şey yaşasaydım ne yapardım bilemedim gerçekten. Ama sanırım sakin sakin laf sokamazdım, pek tarzım değil. :KK53:
Bu arada eşinize sormadınız mı? Benden gizli ne konuşuyorsunuz da benim olmadığım yeni bir grup kuruyorsunuz diye? Hayret vallahi.

Eşimi o WhatsApp grubundan çıkartırdım. Üstelik o gruba bensiz nasıl girebilir bu gücü nereden buluyor bununda cezasını keserdim. Kendisine yapılmasını istenmeyen şeyleri, bana asla yapamaz

Kocaniza da gercekte boyle mi konusuyorsunuz? :)
Bu gücü nereden buluyorsun, cezani keserim filan?

Bana böyle konuşulsa %100 hatali bile olsam "sen kimsin bee" derim yani. Yaptigi hoş degil ama alti ustu wp grubu yani...
Şu konuşmayi normal bulan varsa köle sahibe fantazisi vardir anca.

Back
X