- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
Ee o zaman alacaksın teli sen çıkartacaksın kuzu
haklısın valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee o zaman alacaksın teli sen çıkartacaksın kuzu
vallahi mesajlarınız bana iyi geliyo :))Eltim hanım whatsappta hazırda grup varken grup kuracak kocam kendisi kaynım?
Valla s.çarım o grubun içine![]()
Benimki kadar olamaz malesef bütün aileyi birbirine düşürmek istedi amacına ulaşamadı kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü burayı karıştırdı memleketine gitti kaynım yaptıkları ögrendi geri gelme dedi anam bi duyduk hamile geri geldi malesefanam benimki şeytan. nasıl biliyo musun, iyi görünen cinsten. ama haseti kendine o kadar ağır geliyor ki işte böyle saçma hatalar yapıp açık ediyo kendini. aman evlerden ırak...
ooooo o da fenaymışşşBenimki kadar olamaz malesef bütün aileyi birbirine düşürmek istedi amacına ulaşamadı kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü burayı karıştırdı memleketine gitti kaynım yaptıkları ögrendi geri gelme dedi anam bi duyduk hamile geri geldi malesef![]()
Benim elti domuzlukta 1 numara kimse geçemezbenimki kadar olamaz diyesim geldi :)
Sus bacım beterin beteri varmış dedikleri bizde neyse fazla konuşmim durduk yere ban yemimooooo o da fenaymışşş
Işte uzaklaşmanız iyi bi sebep can.işte 4lü whatsapp grubu zaten çok eskiden kalma.
tam uzak durup huzurlu olcam böyle şeytanıklar yapıp benim evimin huzurunu kaçırıyo.
Bugun bir eltidir gidio.Bence eşiniz o wp grubundan çıksın.Yanı bagırmadan sakin sakin anlatın.Zaten wo gruplarını hiç sevmıorum.Bence çok saçma.Merhaba arkadaşlar
Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.
ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...
ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...
bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.
ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.
sorum bu konuda iyi yapmış mıyım değil, zira çok iyi yaptığımı düşünüyorum.
ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
Yani bizd e böyle durumlar yasadikdaha önce eşim her zaman benim yanımda oldu öyle bisey yapmaz zaten düşünün eltim benim watsapp durumlarıma bakmayınca eşim onun durumuna bakmıyorMerhaba arkadaşlar
Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.
ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...
ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...
bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.
ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.
ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
Bak sen şu sinsi yılanaMerhaba arkadaşlar
Lütfen yanlış anlamayın şahsınız adına konuşmuyorum tam olarak. Ancak bu site de gördüğüm elti konuları bu da degil olmak üzere o kadar anlamsız geliyor ki. Birincisi eltiniz sizinle samimi olmak, gidip gelmek vs zorunda degil. Ikincisi bir zaman sonra eşle dahi mesaj yoluyla pek konuşulmaz, altınızın ve kayninizin olduğu bir wp grubun da ne konuşuyorsunuz ve konuşabilirsiniz gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Birbirimize karikatür falan mi gönderiyorsunuz nasil bir sohbet oluyor yani aklım almıyor.Merhaba arkadaşlar
Eşimi o WhatsApp grubundan çıkartırdım. Üstelik o gruba bensiz nasıl girebilir bu gücü nereden buluyor bununda cezasını keserdim. Kendisine yapılmasını istenmeyen şeyleri, bana asla yapamaz