• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yapmalı?

tmblkz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
62
14
18
35
Kütahya
Kızlar merhaba sizin dertlerinizin yanında bunun bir dert olmadığını biliyorum ama bu siteyi çok benimsedim direk aklıma siz geldiniz. Sorun şu ki; ben yazı yazmayı çok seviyorum, edebi sözler, makaleler vs. hatta bir dönem yerel bir gazetede köşe yazarlığı yaptım. Şimdi kpss ye hazırlanıyorum. Boş boş oturmak yerine facebook'da bi sayfa açtım, böyle yazılar sözler paylaşabileceğim ama 30 kişi anca beğendi :( bu işlerden anlayanlar var mı acaba daha fazla kişiye ben nasıl ulaşacağım. insanlar nasıl binlerce takipçi kazanıyo, bilen varsa bana yardım edebilir mi?. Kafaya taktım bu işi ama elimden de bişey gelmiyo :(

haber sayfalarına falan giriyorsunuz.
her haberin altına
' bismillahirrahmanirrahim, sevgili kardeşlerim, rica etsem sayfamı beğenir misiniz' yazıyorsunuz:33::33:
ondan sonra gelsin beğeniler:27:
valla bak, takip ettiğim bir sürü haber, gazete vs sayfası var, altları hep böyle ergenlerle dolu:52:

haber sayfalarına falan giriyorsunuz.
her haberin altına
' bismillahirrahmanirrahim, sevgili kardeşlerim, rica etsem sayfamı beğenir misiniz' yazıyorsunuz:33::33:
ondan sonra gelsin beğeniler:27:
valla bak, takip ettiğim bir sürü haber, gazete vs sayfası var, altları hep böyle ergenlerle dolu:52:

ama ama ben ergen değilim o yüzden olmaz sanırım bu fikir :19: yine de çok teşekkürleer :3:

Kızlar merhaba sizin dertlerinizin yanında bunun bir dert olmadığını biliyorum ama bu siteyi çok benimsedim direk aklıma siz geldiniz. Sorun şu ki; ben yazı yazmayı çok seviyorum, edebi sözler, makaleler vs. hatta bir dönem yerel bir gazetede köşe yazarlığı yaptım. Şimdi kpss ye hazırlanıyorum. Boş boş oturmak yerine facebook'da bi sayfa açtım, böyle yazılar sözler paylaşabileceğim ama 30 kişi anca beğendi :( bu işlerden anlayanlar var mı acaba daha fazla kişiye ben nasıl ulaşacağım. insanlar nasıl binlerce takipçi kazanıyo, bilen varsa bana yardım edebilir mi?. Kafaya taktım bu işi ama elimden de bişey gelmiyo :(

Bana ozelden ATT linki.arkadaşlara yayayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana ozelden ATT linki.arkadaşlara yayayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanmıyoruum ya :52: burdan bana yardım geleceğini biliyodum çok çok teşekkür ederim :) ama 25 mesajım olmalıymış bi mesaj daha attım mı tamamlanmış olacak hemen özelden yazıcam size :46:

Back
X