kizlaarrrrrrrrr !!!
inanmayacaksiniz ama yil basinda eski sevgilim bana mesaj atti :)) zaten bu eski sevgililer ya bayramda ya kandilde ya da yil basinda harekete geciyor,nasil bi mekanizmalari var anlamadim :)
sonuc olarak yil basindan beri görüsüyoruz... 2 ay boyunca bensiz yapamayacagini cok iyi anlamis.zaten ilk bir ay hastanelerde tedaviyle gecmis,cünkü mide kanamasi gecirmisti. sonra kibrisa gitti ve ben hic aklindan cikmamisim.en son beni rüyasinda görünce dayanamamis öyle söyledi.
yani düsününce insanin aklina baska seyler de geliyo.belki de kendince arayislari oldu,aradigini bulamadi bana döndü...artik kimseye güvenemiyorum ama yine de söyledikleri hosuma gitti:)
yalniz evlilik sorunu hala devam ediyor.ben asla oraya gelip yerlesemem diyor.bende senin oldugun yere gelemem diyorum.demek ki bu iliskinin sonu yok,daha fazla görüsüp de yipranmayalim diyorum.ama o diyor ki;ben bu saatten sonra artik sensiz olamam.her seyi kafama takip stres yapa yapa mide kanamasi gecirdim,artik hic bir seyi takmadan yasamak istiyorum.sadece mutlulugumuza bakalim baska hic biseyi düsünmeyelim diyo.biz birbirimizi cok sevdikten sonra Allah mutlaka bize yasayacagimiz bi yer bahseder diyo.
yine karmasigiz yani ://