Yeni yasin kutlu olsun hllly..
Son bir kac sayfayi okudum.. Hala sanirim "bitti" denmemis? Son durum nedir? konusuyor musunuz?
canım gelişmeleri merak eidyorum neler oldu?
Canim ozamandan buyana hic mesaj filan yazmadimi, aramaya calismadimi ??
tatlim uzun süredir giremedim.yeniden okula basladim,kosturmaca icerisindeydim firsatim olmadi.bu kosturmaca bana iyi geldi sanirim.artik onu hic umursamiyorum,fazlasiyla sogudum son olanlardan sonra.cok tuhaf insanlarmis bunu anlamis oldum.biz birlikteyken her seye toz pembe bakmisim meger.simdi biraz daha mantikli düsününce bakiyorum da ben yapamazmisim o insanlarla.düsünsene okula bile babasi para yüzünden göndermemis.bir de maddi durumlari cok iyiydi ama özel okulu gereksiz görmüs babasi.sonra o da mide kanamasi gecirince üzülmüsler ve göndermeye karar vermisler.
sifresini hala degistirmemisti bir ara gittim baktim,kibrista kalacak yer ariyordu,oraya yerlesecek okul icin.sirf para yüzünden bir cemaatin yurdunda kalacak.halbu ki orada ihtiyaci olan insanlar kalmali diye düsünüyorum.istese tek basina bile ev tutabilecek durumda hemde.aman ne hali varsa görsün midem bulandi artik...
canım iyi yapmşsn boşver artık doğum gününden sonra anladık ne olduğunu şimdi bi de kıbrıs a gider iyice değişir oralarda daha çok üzülürdün artık çekmek zorunda değilsin...
biraz icine kapanik bir kisidir,fazla degisebilecegini sanmiyorum.hatta okulu bitiremeyip geri dönecegini düsünüyorum.oraya uyum saglayamacayak bence.
bu arada kendi hattini annesine birakmis ve kibrista kullanabilecegi yeni bir hat almis.bunu da bana kuzeni söyledi nedense...
birde orada kendini cok yalniz hissedip beni arayacak diye düsünüyorum ama sadece bir ihtimal tabi ki.
eger ararsa o zaman görecek o...
hllly nerelerdesin nasılsın?
canim ben iyiyim cok sükür. sen nasilsin?
aslinda anlatacak cok sey birikti ama okula basladigimdan beri pek giremiyorum.en kisa zamanda gelismelerden haberdar edecegim.gerci kayda deger bir sey yok ama yine de paylasmak istiyorum sizinle..
canım öncelkle dgs sınavını kazanmana çok sevndim. yeni arkadaşların olmuş çevren değişmiş bu da sana yaramış. bence kendinde bu denli güzel gelişmeler görüyorken bu hayatına devam et.inşallah hep mutlu olursun...
kizlar dün eski sevgilimin paylastigi sözü yazmistim. kuzeniyle resmimi gördügü icin mi öyle yazdi diye düsünmüstüm. sonra yine bir söz daha begenmis. söz söyle: ben sadece sevmeyi biliyorum,unutmayi ögrenemedim. hemen arkasindan bir söz daha begenmis o da su: Sen bilmiyorsun aslında ne kadar uzaksan,
Bir fotoğraf karesindeki yüzün kadar yakınsın
Ne kadar ihbar etsemde sana beni..
Hala ulu orta gizli gizli seviyorum seni...
anlamiyorum ne yapmaya calisiyor? ben gereken karsiligi verdim,hala onu sevdigimi belli ettim paylastiklarimla.simdi bi adim atmasi gerekmez mi neden hala söz begenip paylasip duruyor? gerci en son dün gece o sözü begendi. bugün bütün gün boyunca hicbir sey yapmadi.bende zaten paylastigim her seyi kaldirdim artik hicbir sey paylasmiyorum.
ama benim icin sanki bir aliskanlik oldu.sürekli face e girip kontrol ediyorum bir sey paylasti mi diye.paylasmayinca moralim bozuluyor. ne güzel yokluguna alismistim bir beklentim kalmamisti.simdi yeniden duygularimi harekete gecirdi,bende bir beklenti olustu.eger burda kalirsa baska bir sey yapmazsa üzülücem yaa neden durup dururken kafami karistiriyo ve madem hala cok seviyorsa neden hala somut bir adim atmiyo neden benimle konusmuyo.bu durumda ben ne yapmaliyim?
canm eğer duygularım harekete geçti hergün faceye bakıyorum, paylaşmayınca üzülüyorum diyosan ve istiyorsan onu ara sor ya da msj at... ondan cvbı alınca ya başlarsınız ya da tamamen biter aklın kalmamış olur. bitmiş ilişkinin yasını tutarsın... tabi bu benm düşüncem sen eğer istiyorsan bi sor böyle kendi kendini heba etme
yaklasik 1 saat önce iki tane kiz ekledi faceden.sanirim bu kizlarla ayni sinifta.ekler eklemez hemen birer tane fotograflarini begendi.simdide faceden mesajlasiyolar.sifresini de hala degistirmedi.benim okuyacagimi bile bile yazisiyolar suan.kiza yilbasinda ne yapacaklarini sordu.sanki davet bekler gibi davrandi ama kiz pek taviz vermedi.
suan o kadar sinirliyim ki bi seyler yapmak istiyorum ama kendime engel oluyorum hic bisey yapmicam.lanet olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?