nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

canım doğum gününü bekliyordum bende. msj atmamasına şaşırdım gerçekten. normalde msj atıyordu çünkü. ama doğum günleri önemlidir kutlama yapsın hediye alsın demiyorm ama hatırlamamış resmen. hatırladıysa bile yazmamış. o yüzden bence de artık bitirmen senin için en doğrusu. zaten sen elinden geleni yaptın istese sıfırdan başlayabilirdiniz. ama o bu yolu seçti. gerçekten boşver artık.

Yeni yasin kutlu olsun hllly..
Son bir kac sayfayi okudum.. Hala sanirim "bitti" denmemis? Son durum nedir? konusuyor musunuz?

Yeni yasin kutlu olsun hllly..
Son bir kac sayfayi okudum.. Hala sanirim "bitti" denmemis? Son durum nedir? konusuyor musunuz?

cok tesekkür ederim tom ve jerry:) evet hala bitti demedi ama benim icin bitti.umrumda bile degil artik.ben elimden geleni yaptim ama o bu yolu secti,demek ki buraya kadarmis...

canım gelişmeleri merak eidyorum neler oldu?

tatlim uzun süredir giremedim.yeniden okula basladim,kosturmaca icerisindeydim firsatim olmadi.bu kosturmaca bana iyi geldi sanirim.artik onu hic umursamiyorum,fazlasiyla sogudum son olanlardan sonra.cok tuhaf insanlarmis bunu anlamis oldum.biz birlikteyken her seye toz pembe bakmisim meger.simdi biraz daha mantikli düsününce bakiyorum da ben yapamazmisim o insanlarla.düsünsene okula bile babasi para yüzünden göndermemis.bir de maddi durumlari cok iyiydi ama özel okulu gereksiz görmüs babasi.sonra o da mide kanamasi gecirince üzülmüsler ve göndermeye karar vermisler.
sifresini hala degistirmemisti bir ara gittim baktim,kibrista kalacak yer ariyordu,oraya yerlesecek okul icin.sirf para yüzünden bir cemaatin yurdunda kalacak.halbu ki orada ihtiyaci olan insanlar kalmali diye düsünüyorum.istese tek basina bile ev tutabilecek durumda hemde.aman ne hali varsa görsün midem bulandi artik...

Bence cevabını kendin vermişsin zten. İkide bir her tartışmada ayrılık lafı etmen onu bu ilişkiden soğutmuş olabilir! Umarım bu davranışınıda düzeltme yoluda bulursun.

canım iyi yapmşsn boşver artık doğum gününden sonra anladık ne olduğunu şimdi bi de kıbrıs a gider iyice değişir oralarda daha çok üzülürdün artık çekmek zorunda değilsin...

canım iyi yapmşsn boşver artık doğum gününden sonra anladık ne olduğunu şimdi bi de kıbrıs a gider iyice değişir oralarda daha çok üzülürdün artık çekmek zorunda değilsin...

biraz icine kapanik bir kisidir,fazla degisebilecegini sanmiyorum.hatta okulu bitiremeyip geri dönecegini düsünüyorum.oraya uyum saglayamacayak bence.

bu arada kendi hattini annesine birakmis ve kibrista kullanabilecegi yeni bir hat almis.bunu da bana kuzeni söyledi nedense...

birde orada kendini cok yalniz hissedip beni arayacak diye düsünüyorum ama sadece bir ihtimal tabi ki.
eger ararsa o zaman görecek o...

Son düzenleyen: Moderatör:

hllly nerelerdesin nasılsın?

hllly nerelerdesin nasılsın?

canim ben iyiyim cok sükür. sen nasilsin?

aslinda anlatacak cok sey birikti ama okula basladigimdan beri pek giremiyorum.en kisa zamanda gelismelerden haberdar edecegim.gerci kayda deger bir sey yok ama yine de paylasmak istiyorum sizinle..

canim ben iyiyim cok sükür. sen nasilsin?

aslinda anlatacak cok sey birikti ama okula basladigimdan beri pek giremiyorum.en kisa zamanda gelismelerden haberdar edecegim.gerci kayda deger bir sey yok ama yine de paylasmak istiyorum sizinle..

tamam canım bekliyoruz seni...

merhabalar:)
yine ben...
uzun zamandir buraya gelip sizlere icimi dökemedim. hayatimda o kadar degisiklik oldu ki,tam siteye giriyorum olanlari anlatayim derken bakiyorum yeni konular acilmis. merakla okurken zaman geciyor cikmak zorunda kaliyorum.

simdi bastan baslayayim anlatmaya. en son kpss ye hazirlanirken sevgilimle ayrilmistik ama durum bir türlü netlesmiyordu ve ben cok mutsuzdum. dogrusunu isterseniz o net konusma hala gerceklesmedi ama ikimizde artik ayrildigimizdan eminiz. sonra ben kpss ye girdim ve sinavim cok kötü gecti. ayni zamanda okula devam edebilmek icin dikey gecis sinavina da girmistim, ondan da hic umudum olmamasina ragmen ek tercihlerde yerlestim ve yeniden okula basladim. 24 yasinda ögrenci oldum yeniden :) ama inanin suanda hayatimin en güzel dönemini yasiyorum diyebilirim. gerci ben ne zaman mutlu olsam hayatimin en güzel dönemini yasadigimi saniyorum ya neyse :) ama gercekten de suan cok mutluyum,okulda yeni bir cevrem olustu ve güzel vakit geciriyorum. ben biraz gec kaldigim icin arkadaslarim genelde bende 3-4-5 yas kücükler ama uyum saglayabiliyoruz birbirimize :)

bunun disinda eski sevgilimle de yaklasik bir ay kadar önce bazi gelismeler olmaya basladi,suan hizla devam ediyor. size daha önce de whatsapp kullandigimi söylemistim. bir ay önce whatsapp yöneticilerinden bi mesaj geldi.yeni bi kod göndermisler.whatsapp kullanan arkadaslar bilirler bu whatsapp i kendi telefonunuza yüklerken sizden bir de telefon numarasi istiyor ve onu kendi telefon numaranizla kaydetmis oluyorsunuz. aktif hale getirebilmeniz icin verdiginiz numaraya bir kod gönderiliyor.bu kodu girerek kayit oluyorsunuz. ben böyle bir kod talep etmedim,cünkü yaklasik 1 yildir ayni telefonu ve ayni hatti kullaniyorum.bunu yapabilmem icin telefonumu baska bir hatla ya da mevcut hattimi baska bir telefonla kullanmam lazim ki kod isteyebileyim.off biraz karisik oldu farkindayim:/ neyse erkek arkadasim okul icin kibrisa gidince hattini annesine birakmis ve kendisine kibristan baska bir hat almis.bu durumda hatti telefona taktiginde whatsapp den kendisine bir uyari geliyor ve telefon numarasi girmesi isteniyor. cünkü daha önce kullandigi hat o telefondan cikti ve baska bir hat takildi. o da muhtemelen benim telefon numarami girmis olacak ki kod bana geldi. yani orda amaci benim whatsap imi ele gecirmek.bana gelen mesajlari görebilmek. bunu ondan baskasi yapamaz yani cevremde bunu yapmak isteyecek baska biri yok. kim ne yapsin benim mesajlarimi. gelismeler böyle basladi ve face de ufak tefek paylasimlarla devam etti. ayrica hala face sifresini degistirmedi ve benim bildigimi de biliyor. buna ragmen gecen gün arkadasiyla facede yazismis ve arkadasina sunu yazmis.suan cok duygusal bir moddayim,eski sevgilimi rüyamda gördüm,sabahtan beri rüyanin etkisinden kurtulamadim ve onunla dinledigimiz sarkilari dinliyorum suan. ve benim sifresini bildigimi bile bile yaziyor bunu.tabi ben hic bir sey yapmadim ve bekledim. suan resmen birbirimize karsilikli paylasim yapiyoruz.
acikcasi ben artik onunla yeniden bir iliski yasamak istemiyorum,daha dogrusu artik evlenemeyecegimizi bildigim icin yeniden baslamamizin da bir anlami yok. sirf ailesinin ve akrabalarinin yaptigi cirkinlikleri yüzüne vurup icimde biriktirdiklerimi söylemek icin bana geri dönmesini istiyorum.bana dönsün ve yeniden baslayalim desin,ben de agzima geleni söyleyeyim diye istiyorum bunu. sonrasi ne olur bilemiyorum. belki beni yeniden kandirir devam ederiz:) saka bir yana paylasimlari bir görseniz. ortak arkadaslarimiz bu durumdan cok egleniyor. karsilikli olarak bir o,bir ben paylasinca komik seyler cikiyor ortaya. mesela gecen gün cok öksürüyordum,duvarima bununla ilgili bir sey yazdim.hemen o da kendi duvarinda sevdigim üsüdün mü diye bir sarki paylasti. tabi bende durur muyum,hemen gökhan özenden üsüyorum ödünc ver ellerini diye bir sarki paylastim. oda duvarina su sözü yazdi. ben senin yanina hep ellerim ceplerimde gelirdim.olur ya askimin elleri üsümüstür,isitirim diyerekten... sonra her aksam anlamli bir sarki paylasiyor. barismak istedigini belirten sözler sarkilar havalarda ucusuyor ama bir türlü konusmak icin adim atmiyor. bende en son gülsenden be adam sarkisini paylastim.sözlerini de bilirsiniz hani diyor ya; cekinme benden dogruyu söyle seviyorsan yürekli ol.icine ata ata ne hale düstün,tuta tuta catlayacaksin be adam,cekinme hadi söyle de kurtul bundan,kura kura kurudun be adam...:) bunun üzerine yine sözler paylasti ama hic bir adim atmadi.bende sinirlendim paylastigim her seyi kaldirdim,suan hicbir sey yapmiyorum. tamam ilk baslarda hos oluyor yani ufak tefek oyunlar ise heyecan katiyor ama benden de o isigi görünce artik ciddi bir sekilde konusma yapmaliydi.30 yasina gelecek hala benimle konusamiyor.
bir de az önce bir gelisme oldu soklardayim suan. o sözü benim icin mi paylasti anlayamadim. daha önce bahsetmistim benim oldugum sehirde kuzenleri var ama onlarla arasi bozuk ve kuzeni benim arkadasim oluyor. bizim ayrilik sürecimizde onlarin da etkisi olmadi degil. bazi yalanlar söylediler ve artik benim icin bir sey ifade etmiyorlar acikcasi. ama yine de hayatimdan cikarmadim,yalanlarini tek tek yüzlerine vurdum sadece.buna ragmen kuzeni beni ariyor ve görüsmek istiyor,bende hayir demiyorum.ama artik sinirlarimi biliyorum ve benim icin siradan bir arkadas konumunda. dün yine bulustuk ve bir kac resim cekildik.onlari face e eklemis.erkek arkadasim da bunu görüp sinirlendigi icin mi o yaziyi yazdi anlayamadim. duvarina sunu yazmis:‎ 3 kuruşluk insan bozmasi maymuna 5 kurusluk deger verirsen kalan 2 kuruşa seni nankörce satar,sattigi paraylada kendine bi muz bagi alir...!

yine uzun oldu ama ne yapayim ara verince birikmis her sey... bunlari yazarken,3 ay öncesine gittim,cogu yazilari aglayarak yaziyordum.simdi ise icimde garip bir heyecan ve korku karisimi bir duygu var...

canım öncelkle dgs sınavını kazanmana çok sevndim. yeni arkadaşların olmuş çevren değişmiş bu da sana yaramış. bence kendinde bu denli güzel gelişmeler görüyorken bu hayatına devam et.inşallah hep mutlu olursun...

canim cok tesekkür ederim, hepimiz mutlu olalim insallah.

kizlar dün eski sevgilimin paylastigi sözü yazmistim. kuzeniyle resmimi gördügü icin mi öyle yazdi diye düsünmüstüm. sonra yine bir söz daha begenmis. söz söyle: ben sadece sevmeyi biliyorum,unutmayi ögrenemedim. hemen arkasindan bir söz daha begenmis o da su: Sen bilmiyorsun aslında ne kadar uzaksan,
Bir fotoğraf karesindeki yüzün kadar yakınsın
Ne kadar ihbar etsemde sana beni..
Hala ulu orta gizli gizli seviyorum seni...

anlamiyorum ne yapmaya calisiyor? ben gereken karsiligi verdim,hala onu sevdigimi belli ettim paylastiklarimla.simdi bi adim atmasi gerekmez mi neden hala söz begenip paylasip duruyor? gerci en son dün gece o sözü begendi. bugün bütün gün boyunca hicbir sey yapmadi.bende zaten paylastigim her seyi kaldirdim artik hicbir sey paylasmiyorum.
ama benim icin sanki bir aliskanlik oldu.sürekli face e girip kontrol ediyorum bir sey paylasti mi diye.paylasmayinca moralim bozuluyor. ne güzel yokluguna alismistim bir beklentim kalmamisti.simdi yeniden duygularimi harekete gecirdi,bende bir beklenti olustu.eger burda kalirsa baska bir sey yapmazsa üzülücem yaa neden durup dururken kafami karistiriyo ve madem hala cok seviyorsa neden hala somut bir adim atmiyo neden benimle konusmuyo.bu durumda ben ne yapmaliyim?

canm eğer duygularım harekete geçti hergün faceye bakıyorum, paylaşmayınca üzülüyorum diyosan ve istiyorsan onu ara sor ya da msj at... ondan cvbı alınca ya başlarsınız ya da tamamen biter aklın kalmamış olur. bitmiş ilişkinin yasını tutarsın... tabi bu benm düşüncem sen eğer istiyorsan bi sor böyle kendi kendini heba etme

yaklasik 1 saat önce iki tane kiz ekledi faceden.sanirim bu kizlarla ayni sinifta.ekler eklemez hemen birer tane fotograflarini begendi.simdide faceden mesajlasiyolar.sifresini de hala degistirmedi.benim okuyacagimi bile bile yazisiyolar suan.kiza yilbasinda ne yapacaklarini sordu.sanki davet bekler gibi davrandi ama kiz pek taviz vermedi.

suan o kadar sinirliyim ki bi seyler yapmak istiyorum ama kendime engel oluyorum hic bisey yapmicam.lanet olsun yaa

canım sen bilirisin. ben kendi kendini yeme arada kalma diye bu öneriyi sunuyorum sana. ya bitir ya başla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…