nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
36
merhaba arkadaslar

bu günlerde yasadigim bi sorunu sizlerle paylasmak istedim.benim 2.5 yillik bir iliskim var,gerci hala var mi bende bilmiyorum arkadasimin kuzeni ve farkli illerde yasiyoruz.ilk baslarda o bana duygularindan bahsetmisti ama ben uzakliktan dolayi mantikli bulmamistim.kendisine de durumu izah etmistim ve arada arkadasca mesajlar atiyodu.nasilsin napiyosun gibi seyler konusurken zamanla daha fazla mesajlasmaya birbirimizi tanimaya basladik ve bende ona karsi biseyler hissetmeye basladim.bunu farkedince uzaklasmak istedim cünkü 24 yasindayim ve bu saatten sonra hayatimda evlenebilecegim birinin olmasini isterim ki uzakliktan dolayi kendisiyle evlenmeyi düsünemezdim.bu belki cok yanlis bi düsünce ama kendi kosullarim geregi böyle olmasi gerekiyodu.cünkü annem babam yasli ve ben evlensem bile gerektiginde hemen yanlarinda olabilecegim bi mesafede olabilmem gerekiyo.yani özel sebeplerim vardi kendimce.onun da buraya gelmesi beklenemezdi ve ailesi de buna kesinlikle karsi cikardi.ama o hep ben seni seviyorum sen benim aradigim kisisin sensiz yapamam bu saatten sonra gibi cümleler kuruyodu.bu arada balik burcu kendisi.bazi asiri duygusal yaklasimlarinda bunun da etkisi oldugunu düsünmekteyim.bu arada gelip gitmeler basladi yani beni görmek icin belirli araliklarla geliyodu görüsüyoduk ve ikimiz de birbirimize daha cok baglanmistik.en sonunda kendisi benim bulundugum ile yerlesmeye karar verdi.bu imkansizdi ama yapacagini söylüyodu.dikey gecis sinavi ile 2 yil daha okuma hakki vardi.okula benim bulundugum ilde devam edip daha sonra da burada bi is kuracagini söylüyodu.maddi acidan buna imkani vardi zaten.ailesi de is yoluyla olursa burda yasamasina olumlu bakabilirdi.cünkü babasi kendi ayaklari üzerinde durduklari takdirde hep arkalarinda olacagini belirtirmis.bunun imkansiz oldugu belli ama gönül iste belki de inanmak istedigim icin inandim bilmiyorum ama sonuc olarak inandim.ki o da zaten kandirmak amaciyla yapmadi biliyorum ama sonuc olarak 2 ay önce bi sorun yasadik.bu arada ben cok cabuk sinirlenip ani tepkiler verebilen biriyim.mesela cok kizinca bitti artik ayrilalim diyebiliyorum.cok yanlis ama düzeltemedim kendimi bi türlü.ama bi kac gün küs kalip sonra yine devam ediyoduk.ve beni o kadar seviyodu ki cok mutluyduk.2 ay önce benim sinav dönemimdi ve kendisine ders calismam gerektigini daha az görüsmemiz gerektigini söyledim.sanirim o dönemde bende bi soguma olmustu.mesajlarina cevap vermeme istegi gibi bir sürü sey.sonra uzun süren tartismalarimiz oldu ama bu arada ben yine eskisi gibi ona karsi ayni duygulari hissetmeye baslamistim.yani yine cok seviyodum ve eskisi gibi olmayi beklerken onda bi sogukluk hissettim.ve bu 2.5 yil boyunca ilk defa oldu.yani bu zamana kadar cok sorun yasadik ama hic böyle olmamisti.ve iki aydir bana cok soguk.son olarak da artik izmite gelmekten vazgectgini söyledi.yikildim resmen iliskimizin devaminin buraya gelmesine bagli oldugunu söyledim o kadar cok konustuk ki.beni kafasinda bitirmis.kendisi de itiraf ediyo zaten.artik eskisi gibi degil hislerim diyo.yani beni coktan gözden cikarmis.ve ben onu cok seviyorum günlerdir o kadar mutsuzum ki.aglayarak uyuyup aglayarak uyaniyorum.acik acik konusmayi da denedim her seyi denedim.sacma bulucaksiniz ama basit kiskanclik oyunlari bile yaptim hic umrunda degilim.sadece bitti demiyo.ben bu sekilde devam edemem bitirelim diyorum bende sevgin bitmedi sen bitirsen de ben bitirmem diyo.ne yapmaya calistigini da anlamiyorum.ne olur bana yardimci olun cok zor durumdayim(

16 kisi görüntülemis ama kimse cevap yazmamis belki biraz uzun geldi okumak istemediniz ama anlatacak o kadar cok sey vardi ki o kadar özetleyebildim. yardimlarinizi bekliyorumm

Yüz yüze hiç görüşüp beraber wakit geçirdinizmi yoksa hep telde mi sevgiliydiniz?

zaman ve sabır şuanda ihtiyacınız olan tek şey bu!
bu süre içinde sevdiğinden sakın vazgeçme, kendini düzelt fevri davranma..
anladığım kadarıyla çabuk sinirlenip hemen arkasından ayrılma kelimesini getirmen bu olaylara sebep olmuş..
biraz sakin cnm elinindekinin kıymetini elindeyken bi ASLA vazgeçme!

şimdiye kadar hep sen kaçmışsın o kovalamış anladığım kadarıyla.. onun çabalarıyla ilişki yürümüş.. ve belli ki hep veren taraf olmaktan sıkılmış artık o da.. ve bence özellikle de senin dediğin sınav döneminde görüşmedik, soğudum vs kısmında eminim ki o da bunu hissetmiştir.. biraz daha sakin davranmaya çalış, biraz sen alttan al, sen çabala... bu arada kıskançlık oyunları pek işe yaramaz hatta ters teper çoğu zaman..

Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur. Heleki ilişki uzaktan başlamışsa aradaki bağ çok incedir ve hemen kopar çünkü çewreleriniz farklı yaşanmışlık ok yok.. ilişkinizin büyük bir kısmı sanalda geçer. Bu da karşıdakini sıkmış olabilir bence.

evet malesef o hatayi cok yaptim.ama o da cok iyi biliyo ki sadece anlik sinirle söylenen seylerdi gelip geciciydi hep öyle olmustu son yasadigimiz olaya kadar.ama simdi ne degisti bende anlamadim.bu son yaptigim farkliymis ve artik bana güvenip burada yasamayi göze alamazmis.o benim icin her seyi göze almis ama ben onu kücük bisey yüzünden bitirmisim simdi bana nasil güvenicekmis.eski güzel günlerimizi hatirlattigim zaman ise o zaman aptal bi asikmisim kul köle olmusum ama artik o günler bitti ve bunun sorumlusu sensin diyo.sonuc olarak biz ayrilmadik diyo ama hic bi sekilde aramiyo mesaj atmiyo.sanirim benim ayrilmam icin böyle davraniyo.ama ben ayrilalim o zaman dedigimde ise benim icin sevgin bitmedi sen ne istiyosan onu yap diyo.ve cok sabirsizim mesaj atmadan duramiyorum(

cok olgun sabirli bi insan,benim gereksiz tepkilerime sacma sapan tavirlarima bile hic kizmazdi,hep alttan alirdi,bi dedigimi iki etmezdi.ama bende onu cok sevdim ve bunu hep belli ettim.acikcasi iliskimiz süresince yani 2.5 yil boyunca bi kavgamiz bile olmadi.sadece biraz kiskancti ve bazi dönemler üzerime cok gelirdi bende bitti diyip bi kac gün ara verirdim sonra yine devam ederdik.baska en ufak bi anlasmazlik yoktu aramizda.ve sevgisi bi gün bile azalmadi hep daha cok sevdi bunu hep hissettirdi.simdi nasil bu kadar cabuk beni gözden cikarabildi anlayamiyorum..

hakli olabilirsiniz ama bizim yasadigimiz bunun biraz daha disinda biseydi.yani olayin bu boyutunu coktan geride birakmistik.sanirim benim ani kararlarim onu cok etkiledi ama bu kadarini beklemezdim .

Canım kendinde anlattığın özelliklerin aynısı bende var-dı. Ayrılmak sözcüğünü artık ağzıma bile almıyorum da çabuk küsmelerim hala var malesef.
Ama o hep alttan alan, beni her halimle seven insanın bir vakitten sonra sabrının taşacağını hiç düşünememiştim. Konunu okuyunca bunu farkettim ve bende de sevgilimi kaybetme korkusu hasıl olmaya başladı.
Sizin hakkınızdaki düşündüklerime gelince;
2.5 yıllık ilişkinin bir anda böyle bitmesi olanaksız. Sevgilindeki bu değişim artık sürekli kaldırdığı kavgaların, ayrılık isteklerinin bir patlaması sonucu diye düşünüyorum.
Hele ki kendi sorunları da varsa senin bahsettiğin tavırların bu durumu fazlasıyla tetiklemiş olabilir.
Ama yanına gelmekten vazgeçme fikri tuhaf geldi bana. Ya blöf yapıyor, ya da en başından beri oraya yerleşmek istemiyordu ve içinde bulunduğunuz durum buna iyi bahane oldu.
Tek yapman gereken sabırlı olup, sevgi dolu davranmak. Senin de onu bırakmayacağını hissettir ona.
En yakın sürede düzelir inşallah aranız..

en büyük hatayi orda yapiyoruz.bi gün sabirlarinin tasacagini aklimiza bile getiremiyoruz malesef. ama bu durumdan sikayetci olmadi ki hic.bende artik normal karsiladigini düsünüyodum hep.yani dedigim gibi ciddi kavgalarimiz yoktu,benim sacmaliklarimi da ciddiye almadigini düsünüyodum.sinirlenip bitti diyerek rahatliyodum belki,ya da bende blöf yapiyodum düzelsin diye.ama bi gün bu kadar basit bi sekilde bitirecegi hic aklima gelmezdi.üstelik bitti de demiyo.ne yapmaya calistigini anlayabilsem bende ona göre davranicam.hic arayip sormuyo mesaj atmiyo beni hic umursamiyo bile.ama ben artik dayanamiyorum bu sekilde olmaz bitirelim dedigimde ben seni seviyorum bitiremem sen bitiriyosan bitir diyo.sanki tüm sorumlulugu bana yüklemek ister gibi..böyle bi sevgi olabilir mi bu sekilde iliski yürür mü dedigimde ise beni bu hale sen getirdin diyo.önceden bi saniye bile sesini duymadan yapamazdim simdi bu durumdayim diyo.yani artik sesini duymasam da olur demek istiyo.bunun gibi daha neleri var.önceden olsa istemiyosan duyma der ceker giderdim ama simdi yapamiyorum iste.bazen gururum da kiriliyo ama bilmiyorum ne olucak.cikmazlardayim resmen..

Cokkk uzuldum canim.. Bunlari sevdigi erkegin agzindan duymak bi kiz icin en agir seylerden biri. "kafamda bitirdim, yurutemeyecegimizi dusunuyorum, dogru insanlar degiliz" vs vs vs. Bir erkegin senden vazgecmesi ne kadar zor. Hele bu kisi bir zamanlar senin pesinden deli gibi kosan kisiyse.. Ah ahh.. Once sevgileriyle simartiyorlar, sonrada skilip gidiyorlar. Aslinda hata iki tarafli. Her kavgada resti cekmemek lazim. Biz zannediyoruz ki butun triplerimize nazlarimiza katlanacaklar ama onlarinda sevgiye ve onemli olduklarini hissetmeye ihtiyaclari var

Eski sevgilisini sevgi gosteremediginden dolayi kaybetmis biri olarak yazdim bunlari

Hersey eskisi gibi olur mu olmaz mi bilmiyorum ama hakkinizda hayirlisini diliyorum. Ama kafada bittiyse.. bence bitmistir

size ve suana kadar ilgi gösterip yardimci olmaya calisan herkese tesekkür ederim. o kadar dalginim ki iki saattir deli gibi yaziyorum ama kimseye tesekkür etmek aklima bile gelmemis kusura bakmayin lütfen...
konumuza dönersek o kadar haklisiniz ki,olaylarin icindeyken kendimize dur diyemiyoruz iste.isin ilginc yani bu cümlelerden hic birini de kurmadi suana kadar.yani kafamda bitirdim yürütemiyorum gibi seylerden bahsediyorum.söyledigi tek sey beni bu hale sen getirdin ben senin icin her seyi göze almisken sen beni her seyden soguttun artik eskisi gibi olamiyorum.sanki ezberlemis gibi ne desem bunlari söylüyo,alakali ya da alakasiz her söyledigime bu sekilde cevap veriyo. bu bi isaret midir o cümleden cikarmam gereken bisey mi var anlamadim ki.tamam ben sebep olmus olabilirim ama bu noktaya gelicek kadar büyük bi hata yapmadim diyorum yine de sonuc degismiyo. cok mutsuzum cook

Erkekler cok netler. Biz mesela sogudum artik, beni bu hale sen getir diyorsak ondan birseyler yapmasini ve aramizi duzeltmesini bekleriz icten ice. Ama onlar gercekten soguyup artik bitirme asamasina geldiklerinde kararlarini bize bildirir gibi soyluyorlar "sogudum" diye. Ve bu bi "duzeltelim" cagrisi degil, tamamen artik biseylerin bittigini haber veriyorlar. Keske bu karari almadan once rahatsizliklarini bizim gibi dile getirseler de bizde biseyler yapabilsek. Ama onlar iclerinde hersey bittikten sonra ve donusu olmadigi zaman bitti biseylr diyorlar ve ne yaparsak yapalim olmuyor Hic birsey yapma seni ozlesin derler ama bu da insani kahrediyor.. Insallah duzelir canim benim. Eger ayrilmadinizsa yani suan hala iliskiniz devam ediyorsa belki bi umut vardir. Kesin bi sekilde bitti derse o zaman bitmistir..

yazdiklarinizi okuyunca daha da iyi anliyorum her seyin bittigini.o da davranislariyla fazlasiyla belli ediyo zaten ama insan hep kücük biseyden bile umutlaniyo kabul edemiyo ayriligi.ve suan bitti demeyisinin sebebi de sorumlulugu bana yüklemek istemesi.cünkü böyle seylere önem verir biliyorum.yani yari yolda birakan kisi olmamak icin benim bitti dememi saglamaya calisiyo.dün gece o uyuduktan sonra ona o kadar güzel seyler yazdim ki. onu cok sevdigimi,bi gün her seyin eskisi gibi olabilecegine cok inandigimi ve daha bir sürü sey yazdim.uzun uzun icinde bulundugum durumu anlattim,cok güzel seyler yazdim.simdi buraya yazdigi cevabi aynen yaziyorum..

günaydin,ne cok sey yazmissin:) mucizeye gerek yok,cok sey yazmissin ama ben oraya gelmeyi kafamdan sildim.eger devam ediceksek sen benim oldugum yere gelmelisin cünkü ben aksini düsünmüyorum.hatirlar misin sen bana ilk ayrilma durumumuzda buraya gelmezsen devam edemeyiz demistin bende seni cok sevdigim icin gelmeyi kabul etmisim.simdi ayni seyi ben sana söylüyorum eger beni cok seviyoan buraya geliceksin,aksi halde bu is yatar..
söyledigi seye bak sanki sayisal loto oynamis kupon yatar diyo..normalde o kadar duygusal bi insandi ki hic bu hale gelecegini düsünememistim.simdi ailemle ilgili özel sebeplerimi bile sacma buluyo.halbu ki en basindan anlattim ve eger gelmiyceksen hic baslamayalim cünkü benim durumum bu sekilde dedim,o hep gelicem dedi. simdi nasil bu hale gelebildik anlamiyorum.sadece benim anlik davranislarim bu noktaya getirmis olamaz ki.bu noktaya gelicek kadar büyük hatalar yapmadim ben,insanlar ne sartlarda birbirlerine ikinci bi sans daha verebiliyolar.ama o sanki cok kötü bisey yapmisim gibi bu hale sen getirdin diyip duruyo.simdi de sevgimi oraya gidip gitmememle ölcüyo..bakalim sonumuz ne olacak..ama artik hic dayanicak gücüm kalmadi.hayal kirikligina ugradigima mi yaniyim,hic beklemedigim tepkiler vermesine mi yaniyim.bambaska bi insan oldu ve bu beni cok üzüyo.

sanırım hayatta en acı şey duyguların geçici olması..
sana o güzel anları yaşatan adam bir gün gelir bir yabancı gibi dikilir karşına...
benimki de bana geleceğimiz yok msjı vermişti ama ben vazgeçmedim.. şimdiye kdr o fedakarlık yapmıştı şimdi sıra bende dedim..
6 ay kdr her yaptığına göz yumdum devam edebilmek için.. her türlü fedakarlık yaa anlatsam roman olur:))
noldu?
hiçbir şey..
ben bu süreçte kendime güvenimi kaybettim sadece.. sanki benden intikamını aldı.. ve birgün çekip gitti...
erkek bunları sölüyorsa ordan hemen uzaklaşmak lazımmış.. ben bunu çok acı tecrübe ederek öğrendim canım..

bende suan senin gibi düsünüyorum hata ediyorum demek ki :S yani bu zamana kadar o bana katlandi,sogudum dedigimde hic vazgecmedi simdi de benim ayni fedakarligi yapmam gerekir diye düsünüyorum.ama daha önce bi arkadasin da söyledigi gibi biz daha cok ilgi görmek icin sogudum derken,erkekler tamamen bitirdiklerinde bunu ifade ediyo malesef.yani en basindan bu isin bittigi belli de iste kabullenmek kismi bitiriyo insani. biraz önce kendisine artik düzelmeyecegini bildigimi ve zamana biraktigimi söyledim.onca güzel seyin ardindan simdi son zamanlari böyle güzel gecirmeyi hakedecek bi iliski yasadim ve kendi adima iliskime bu hakki taniyorum dedim.icimden geldigi gibi mesaj aticam sesini duymak istedigimde duyucam,bi gün bitecegine de kendimi alistiricam bi taraftan.kendisine de böyle ifade ettim..
o hala seviyosan gelirsin diyo..hic anlamiyo beni

Son düzenleyen: Moderatör:
biteceğini bile bile devam edersen hayat seni yanıltmaz tatlım..
böyle bir ayrımda sana müdahale etmek bana düşmez ama lütfen yaptıkların kişiliğine zarar getirmesin ve hayatından çalmasın..
umarım hakkında hayırlısı olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…