nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

Madem onu bu hale getirenin kendin olduğunu düşünmeye başladın, açıkça konuş o zaman .. Belki benim de hatalarım oldu ama hepsi seni çok sevdiğimden ve kaybetmek istemeyişimden oldu de .. Yoksa bu böyle nereye kadar gidecek ki ?

Madem onu bu hale getirenin kendin olduğunu düşünmeye başladın, açıkça konuş o zaman .. Belki benim de hatalarım oldu ama hepsi seni çok sevdiğimden ve kaybetmek istemeyişimden oldu de .. Yoksa bu böyle nereye kadar gidecek ki ?

o kadar cok konustum ki.her yolu denedim ama söyledigi tek sey su: ben her seyi göze alip senin bulundugun sehire yerlesmek icin hayaller kurdum planlar yaptim,sen en ufak olayda bitti dedin,sen evlenilecek biri degilsin dedin.artik sana güvenmiyorum,güvenemem ve oraya gelemem.beni bu hale sen getirdin.

bundan baska hic bisey söylemiyo.sordugum sorulara hep: evet,hayir,bilmem gibi cevaplar veriyo.

Özür dile .. Yine aynı tepkiyi verirse de biraz zaman tanı ona

özür dileyecek boyutu gectik artik ama özür dilemekten daha fazlasini yaptigima inaniyorum.

simdi zamana biraktim ama beklemek gercekten cok zor.hep gözüm telefonda mesaj aticak mi ariycak mi diye.

bi mucize bekler gibi bekliyorum...

kadınlar soğuyunca tekrar ısınabiliyor ama erkekler abartıyorda abartıyor.. yok senle konuşmak içimden gelmiyor yok sana olan güvenimi sarstın.. aynısını o yapsaydı abartma derdi sana eminim.. ve erkek bunu yapsa affederiz biz.. canım başka şeylerle ilgilen ve daha arama bakalım napacak.. zaman lazım biraz bu ilişkinin geleceğinin belirlenmesi için..

kadınlar soğuyunca tekrar ısınabiliyor ama erkekler abartıyorda abartıyor.. yok senle konuşmak içimden gelmiyor yok sana olan güvenimi sarstın.. aynısını o yapsaydı abartma derdi sana eminim.. ve erkek bunu yapsa affederiz biz.. canım başka şeylerle ilgilen ve daha arama bakalım napacak.. zaman lazım biraz bu ilişkinin geleceğinin belirlenmesi için..

bende zamana biraktim iste...heyecanla 28 ekimi bekliyorum:) ama ben biliyorum kesin o gün de bi hayal kirikligina ugriycam.
neyse en azindan kendimi o güne odakladim ya bi süre belirleyince insan o günü beklerken vakit geciyo,bende kendimi avutmus oluyorum böylece.

eger dogum günümde de hic bisey yapmazsa mesaj aticam,iyi dileklerin icin tesekkür ederim diycem sadece.sonra da ceksin gitsin hayatimdan.hic düsünmiycem artik onu.

dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:))

saka bi yana kendimi böyle avutuyorum,kendimle dalga gece gece durumun vehametine alisitiriyorum kendimi.biliyorum nasil olsa unutcak beni.bari olayi gözümde büyütmeden yavas yavas kabulleniyim.

bende zamana biraktim iste...heyecanla 28 ekimi bekliyorum:) ama ben biliyorum kesin o gün de bi hayal kirikligina ugriycam.
neyse en azindan kendimi o güne odakladim ya bi süre belirleyince insan o günü beklerken vakit geciyo,bende kendimi avutmus oluyorum böylece.

eger dogum günümde de hic bisey yapmazsa mesaj aticam,iyi dileklerin icin tesekkür ederim diycem sadece.sonra da ceksin gitsin hayatimdan.hic düsünmiycem artik onu.

dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:))

saka bi yana kendimi böyle avutuyorum,kendimle dalga gece gece durumun vehametine alisitiriyorum kendimi.biliyorum nasil olsa unutcak beni.bari olayi gözümde büyütmeden yavas yavas kabulleniyim.

unutulmayacak diye bişey yok zaten kimler unutuluyor ya..
bol bol dua et bence ve hayırlısı neyse de o olsun.. inşallah..

dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:)

hiç güleceğim halim yoktu hatta berbat sayılırım ama yazdığını okuyunca çok güldüm:)
çokk benzer şeylleri yaşadım aylar önce sana tavsiye edebileceğim bişeyim yok..ama dua ederim senin için Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey istediğin gibi olur..

dogum günümü unutmasi beni unutmasi demektir.nasil unutur beni yaa? beni beniiiiii:) o beni unutursa ben onu daha beter unuturum,zaten b12 vitamini eksikligim var,3 gün ilacimi kullanmasam babami bile unuturum:)

hiç güleceğim halim yoktu hatta berbat sayılırım ama yazdığını okuyunca çok güldüm:)
çokk benzer şeylleri yaşadım aylar önce sana tavsiye edebileceğim bişeyim yok..ama dua ederim senin için Allah hakkında hayırlısını versin..umarım herşey istediğin gibi olur..

canim,güldürebildiysem ne mutlu...zor zamanlarda insan en cok gülmeye ihtiyac duyuyor,bende gülmeyi cok severim ve her kosulda gülecek bir seyler bulmaya calisirim,baska türlü gecmiyor hayat.
Allah hic birimizi gülmekten ayirmasin insallah!

amin canim,hepimiz icin hayirlisi olsun,dualarin ve ilgin icin tesekkür ederim:16:

9 ekimde kücük bi tartısmamız oldu baktım facebookta falan ilişkisi yok yapmış bende vicdan muhasebesine başla tek suçlu benmiydim bu ilişkide yazdım o cümleme kızdı ve engelledi facebook hesabından.Bi süre mesaj atmadım sessiz kaldım aradı mesaj attı cevap vermedim cünkü ne zaman cevap versem çok kırıcı konusuyordu en son dün 'sana bi sans daha vermeyi düsünüyorum' yazmıs ve bugün facebooktan tekrar eklemiş üstüne ne zaman geliyorsun buraya falan yazmıs hatta sanırım birazda kıskanclıgı artmıs olarak geldi bana ilişki durumundaki yorumları okudumda sanırım bu sürec onun bensiz yapamayacagını bariz bir sekilde göstermiş biliyorum belki saçma ama facebookta paylaştıkları hosuma gitti sanki ben yokken hep beni düsünmüş gibi.Bi haftadır onunla hiç konusmadım hep keyifsizmis arkadası söyledi yüzü hiç gülmemiş bitti diyen insan asla seninle olmam diyen insan ilk adımı attı hemde ayrılık rüzgarlarını estirirken.Sanırım kararsızlık sonumuz ne olacak tarzındaki düşünceler ve kızgınlık onları böyle yapıyor benim açımdan iyi oldu diyebilirim.Dilerim Allahtan seninde yüzünü güldürcek gelişmeler olur canım umudunu kaybetme.

9 ekimde kücük bi tartısmamız oldu baktım facebookta falan ilişkisi yok yapmış bende vicdan muhasebesine başla tek suçlu benmiydim bu ilişkide yazdım o cümleme kızdı ve engelledi facebook hesabından.Bi süre mesaj atmadım sessiz kaldım aradı mesaj attı cevap vermedim cünkü ne zaman cevap versem çok kırıcı konusuyordu en son dün 'sana bi sans daha vermeyi düsünüyorum' yazmıs ve bugün facebooktan tekrar eklemiş üstüne ne zaman geliyorsun buraya falan yazmıs hatta sanırım birazda kıskanclıgı artmıs olarak geldi bana ilişki durumundaki yorumları okudumda sanırım bu sürec onun bensiz yapamayacagını bariz bir sekilde göstermiş biliyorum belki saçma ama facebookta paylaştıkları hosuma gitti sanki ben yokken hep beni düsünmüş gibi.Bi haftadır onunla hiç konusmadım hep keyifsizmis arkadası söyledi yüzü hiç gülmemiş bitti diyen insan asla seninle olmam diyen insan ilk adımı attı hemde ayrılık rüzgarlarını estirirken.Sanırım kararsızlık sonumuz ne olacak tarzındaki düşünceler ve kızgınlık onları böyle yapıyor benim açımdan iyi oldu diyebilirim.Dilerim Allahtan seninde yüzünü güldürcek gelişmeler olur canım umudunu kaybetme.

canimmm cok sevindim senin adinaa :46::46:
umarim bundan sonra her sey daha güzel olur senin icin.birbirinizin degerini anladiysaniz,yaptiginiz hatalarin farkindaysaniz,bundan sonra her sey daha güzel olucaktir zaten.
birbirinize yeniden sans vermeniz iyi olmus.Allah tamamina erdirsin canim.
benimle ilgili iyi dileklerin icin de cook tesekküür ederim,insallah öyle olur...
sana mutluluklar diliyorum :nazar:

canimmm cok sevindim senin adinaa :46::46:
umarim bundan sonra her sey daha güzel olur senin icin.birbirinizin degerini anladiysaniz,yaptiginiz hatalarin farkindaysaniz,bundan sonra her sey daha güzel olucaktir zaten.
birbirinize yeniden sans vermeniz iyi olmus.Allah tamamina erdirsin canim.
benimle ilgili iyi dileklerin icin de cook tesekküür ederim,insallah öyle olur...
sana mutluluklar diliyorum :nazar:

sagol canım benim darısı basına insallah :)
bizim sorunlarımız 3.kişilerin mudahaleleri bittigi anda dahada güzel olucak diye umuyorum.
Çünkü bunun bi iş arkadası var kız belli ediyo onda gözü oldugunu.
Ve aramızı bozmak için caba harcıyor umarım bozulmaz aramız

sagol canım benim darısı basına insallah :)
bizim sorunlarımız 3.kişilerin mudahaleleri bittigi anda dahada güzel olucak diye umuyorum.
Çünkü bunun bi iş arkadası var kız belli ediyo onda gözü oldugunu.
Ve aramızı bozmak için caba harcıyor umarım bozulmaz aramız

amin canim insallah:)

olaya 3.kisiler girince her sey daha kötü oluyor malesef.en azindan tehlikenin farkindasiniz,buna göre önlem almalisiniz.

sizin sorunlariniz belli biz de belli bir sey de yok:) en son face sifrelerimizi degistirdik ve simdi dikkat ettim de biz de en son 9 ekimde mesajlastik:) o günden beri ne o mesaj atiyor ne de ben.sadece whatsapp den hala beni kontrol etmeye devam ediyor.

bir de daha önce de bahsettigim gibi benim arkadasim onun kuzeni oluyor ve bir süredir aralari bozuk.ve aralari bozuldugundan beri bizim birlikteligimizi de kiskandiklarini hissediyordum.hatta bana karsi da tavir aldilar.önceden ben ne paylassam duvarimdaki her seyi bastan sona begenip yorum yaparlardi ama uzun süredir artik hic benimle muhattap degillerdi.aralari bozulmadan önce de bir kiskanclik vardi ama bu kadar belli etmiyorlardi.ne zaman ki sevgilimle aramin bozuldugunu anladilar sonra yeniden nispet yapar gibi gelip duvarimdaki bir seyleri begenip yorum yapmaya basladilar.cünkü benim duvarimdaki yorum ve begenilerini sevgilim de görüyor.
günler önce duvarimda bir söz paylasmistim: ne zaman bir seyden vazgecseniz,vazgectiginiz o sey size geri gelir diye bir söz.kuzeni bu sözü duvarimda yeni görmüs olamaz ama nedense yeni yorum yapma geregi duydu ve sunu yazdi: doğru özellikle erkekler bumerank gibiler :) biz atıyoruz onlar geri geliyolar farkımız da bu olsa gerek:) biz çok süperiz yaaa...
erkek arkadasima gönderme olsun diye yazdigimi düsünmüs olacak ki o da bir gönderme yapti kendince.bende altina sunu yazdim espirili bir sekilde: aslinda ben ondan bahsetmemistim ama o da dogru olabilir:) demek ki daha uzaga firlatmak lazim ki bi daha yolu bulamasinlar:) ve erkek arkadasima gönderme yapmadigimi belirtmis oldum. o da tekrar bunu yazdi: anladım aslında ondan bahsetmediğinide bende işi gırgıra vurmak istedim arada banada geliyolar canım :) ama bu uzaklık konusunda sonuna kadar haklısın ve yanındayım bencede en uzağa fırlatmak lazım bulamasınlar :)) yani göndermelerine devam etti. daha sonra erkek arkadasim da bu yorumlari okumus olacak ki,ayni gün duvarinda söyle bir yazi paylasti: tabagina yiyebilecegin kadar yemek,hayatina sevebilecegin kadar insan al.israfin lüzumu yok.tabaktaki fazla yemek karnini,hayatindaki fazla insan da basini agritir...
burda fazla insan olarak beni kastetti diye düsündüm.o yorumlarda kendisine gönderme yaptigimi düsündügü icin böyle yazdi belki.ya da gercekten beni hayatinda fazlalik olarak da görüyor olabilirdi.ama aklima bir de su geldi.bana hep diyordu ki onlara güvenme,onlar senin ailen hakkinda bile bana gelip yorum yapan insanlar.yani kuzenlerini kastediyor burda...ki bende zaten onlara hic güvenmiyorum,ne olduklarini bilerek davraniyorum ama durup dururken hayatimdan cikin da diyemem tabi ki.mesafemi korumakla yetiniyorum sadece.ama sevgilim o yorumlari görünce onlarla yeniden samimi oldugumu düsünerek bana bir uyari yapmak istemis olabilir mi diye de düsündüm.
bir de sevgilimi face de yakin arkadaslarima ekledim ne yapsa bana bildirim geliyor.paylasmayip sadece begendiklerini de görebiliyorum bu sekilde.ve ayni gün ilerleyen saatlerde su yazilari begendi: Ey benim yüregimin nazli cicegi.barisin ellere küsün bana mi.sana kim ögretti böyle sevmeyi.bayramin ellere yasin bana mi.bu yaziyi begendikten sonra da sunu begendi: sabir,hastalikta eyyub,hasrette yakub,zindan da yusuf,ateste ibrahim olmaktir...

ve normalde hic cevrim ici olmazdi,simdi hep benim girdigim saatlerde girip cevrim ici oluyor.bende biraz durduktan sonra ondan önce cikiyorum hemen.eger ona yazmami bekliyorsa,ciktigimi görünce hayal kirikligina ugrasin,sinir olsun.ben cok yasadim bu duyguyu,eger yazmami bekliyorsa o da yasasin.nasil olsa aramiz düzelmiyor,bari hissettiklerimi anlasin.

hilly'ciğim

sayfa 15'den itibaren tek tek okudum yalnız aklıma takılan şu oldu " sana güvenemem vs re mi " dedi yüzüne karşı?
ya da gece gece okudğumu ben mi anlamıyorum?
şekerim, bu çocuk 9 ekimden beri yazmıyorsa çevresinin de desteğiyle öncelik sırasını değiştirmiş olabilir, seni takip etmesi de hala braktığı yerdesin güvenini görmek, şu an için sensizliğe alışmaya çalışıyor ama eğer ki bunu başaramazsa orada olduğunu bildiği için zarf atacak.
burnun sanırım sürtünmüş çünkü özeleştiri yapmışsın, melek gibi bir insan ise ve bu olasılık var ise tekrar eski haline gelebilir tabi kendisi isterse
şmdi beklemek tabiki zor ama anladığım bu alışma sürecini çok iyi başarıyor, şimdi kendini ona hatırlatmaya başla, face e gir ama kimseyle konuşma hatta çok belli olamaycak bir bahane bul ara mesela ve sadece bu konuyu konus bı de genel sor sankı araızda hıc bır sey yasanmamıs gıbı davran
bu ona senın her seyın ustune bır set cekecek kadar yoruldugunu gosterır ve eger kı sensızlık denemelerı basarısızsa gelebılır
face de paylastıklarına yorum yapabılırsın gayet dostane
ve ıkınıze aıt bır konu konusursa eger yaptıgın ozelestırıyı gorup yanlıslarını buldugunu soyleyebılırsın ama bu girizgâh muhakkak doğal bir sebepten olmalı
28 ekim doğumgünün eğer dostunsa ve sana değer veriyorsa içinde bir kırıntı kaldıysa bunu değerlendirecektır. eğer bu olursa eskı defterlerı acma ve yenı bır baslangıc yap konusmak ısterse sustur ve hatamı bılıyorum dersın
tabı bu son surecte olabılecek bır durum
sımdı ıse sık sık kendını hatırlatacak hareketlerde bulun bos bırakma burunun dıbınde ol kendıyle basbasa kalmasın
nacızane fıkırlerım bu

hilly'ciğim

sayfa 15'den itibaren tek tek okudum yalnız aklıma takılan şu oldu " sana güvenemem vs re mi " dedi yüzüne karşı?
ya da gece gece okudğumu ben mi anlamıyorum?
şekerim, bu çocuk 9 ekimden beri yazmıyorsa çevresinin de desteğiyle öncelik sırasını değiştirmiş olabilir, seni takip etmesi de hala braktığı yerdesin güvenini görmek, şu an için sensizliğe alışmaya çalışıyor ama eğer ki bunu başaramazsa orada olduğunu bildiği için zarf atacak.
burnun sanırım sürtünmüş çünkü özeleştiri yapmışsın, melek gibi bir insan ise ve bu olasılık var ise tekrar eski haline gelebilir tabi kendisi isterse
şmdi beklemek tabiki zor ama anladığım bu alışma sürecini çok iyi başarıyor, şimdi kendini ona hatırlatmaya başla, face e gir ama kimseyle konuşma hatta çok belli olamaycak bir bahane bul ara mesela ve sadece bu konuyu konus bı de genel sor sankı araızda hıc bır sey yasanmamıs gıbı davran
bu ona senın her seyın ustune bır set cekecek kadar yoruldugunu gosterır ve eger kı sensızlık denemelerı basarısızsa gelebılır
face de paylastıklarına yorum yapabılırsın gayet dostane
ve ıkınıze aıt bır konu konusursa eger yaptıgın ozelestırıyı gorup yanlıslarını buldugunu soyleyebılırsın ama bu girizgâh muhakkak doğal bir sebepten olmalı
28 ekim doğumgünün eğer dostunsa ve sana değer veriyorsa içinde bir kırıntı kaldıysa bunu değerlendirecektır. eğer bu olursa eskı defterlerı acma ve yenı bır baslangıc yap konusmak ısterse sustur ve hatamı bılıyorum dersın
tabı bu son surecte olabılecek bır durum
sımdı ıse sık sık kendını hatırlatacak hareketlerde bulun bos bırakma burunun dıbınde ol kendıyle basbasa kalmasın
nacızane fıkırlerım bu

aslinda cok haklisin.ben her ne kadar onu geri istesem de suan bi cok seye alismis durumdayim.belki o da giderek alisiyo ama buna ragmen ben artik hic bisey yapmak istemiyorum.cünkü ben o kadar cok aradim agladim ugrastim ki artik benim zayif bi insan oldugumu düsünmeye basladi.en son 9 ekimde hediye konusundan dolayi mesajlastik.bana pahali bir hediye almisti.kuzeni bana sevgilimin annesinin o hediyeyi herkese anlattigini söyledi benim de sinirlerim bozuldu o yüzden mesaj attim ona.ben bu hediyenin bende kalmasini istemiyorum geri göndermek istiyorum dedim bununla ilgili biraz mesajlastik.sunu söyledi:onu sana söyleyenler seni cekemeyenler,baskalarinin agziyla konusma bana,biraz güclü ol...yani zayif oldugumu düsünüyo artik.
o yüzden ona yeniden güclü biri oldugumu göstermem lazim.simdi arasam ya da biseyler yapsam yine dayanamadi aradi diyecek biliyorum:( ama yokluguma alismasini da istemiyorum.face de sitemli biseyler paylasmak da cok acizlikmis gibi geliyo bana. napicam hic bilmiyorum :(

aslinda cok haklisin.ben her ne kadar onu geri istesem de suan bi cok seye alismis durumdayim.belki o da giderek alisiyo ama buna ragmen ben artik hic bisey yapmak istemiyorum.cünkü ben o kadar cok aradim agladim ugrastim ki artik benim zayif bi insan oldugumu düsünmeye basladi.en son 9 ekimde hediye konusundan dolayi mesajlastik.bana pahali bir hediye almisti.kuzeni bana sevgilimin annesinin o hediyeyi herkese anlattigini söyledi benim de sinirlerim bozuldu o yüzden mesaj attim ona.ben bu hediyenin bende kalmasini istemiyorum geri göndermek istiyorum dedim bununla ilgili biraz mesajlastik.sunu söyledi:onu sana söyleyenler seni cekemeyenler,baskalarinin agziyla konusma bana,biraz güclü ol...yani zayif oldugumu düsünüyo artik.
o yüzden ona yeniden güclü biri oldugumu göstermem lazim.simdi arasam ya da biseyler yapsam yine dayanamadi aradi diyecek biliyorum:( ama yokluguma alismasini da istemiyorum.face de sitemli biseyler paylasmak da cok acizlikmis gibi geliyo bana. napicam hic bilmiyorum :(

TAMAM sekerım madem aradın sordun ve bunu acızlık olarak yaftaladı yeter bır harekette bulunma artık, sadece devamlı gozunun onunde ol.
hediye konusunda gecmıste yasadıgın bu durum hos degıl ınsanların agzı ıle hareket etmemenı soylemesı yanlıs degıl ama uslub hatalı
anladıgımkadarı ıle kendını ıspat etmek ıstemıssın ve cırpındıkca batmıtsın ama karsı taraf bu cabanı gormek ıstemezse sen ıstedıgın kadar gozune sokmaya calıs ve su an onun kapısı sana kapalı
hayatım en ıyısı bıraz zaman ver sadece hayatının yolunda oldugunu ve devam ettıgını ılet ıletısıme gecme kabak tadı verır sıkıcı olursun
ck zor bılıyorum sadece su an aklım agelen ortak tanıdıklarınız ıle bır aktıvıte yapmak yan yana gelmek ıcın

TAMAM sekerım madem aradın sordun ve bunu acızlık olarak yaftaladı yeter bır harekette bulunma artık, sadece devamlı gozunun onunde ol.
hediye konusunda gecmıste yasadıgın bu durum hos degıl ınsanların agzı ıle hareket etmemenı soylemesı yanlıs degıl ama uslub hatalı
anladıgımkadarı ıle kendını ıspat etmek ıstemıssın ve cırpındıkca batmıtsın ama karsı taraf bu cabanı gormek ıstemezse sen ıstedıgın kadar gozune sokmaya calıs ve su an onun kapısı sana kapalı
hayatım en ıyısı bıraz zaman ver sadece hayatının yolunda oldugunu ve devam ettıgını ılet ıletısıme gecme kabak tadı verır sıkıcı olursun
ck zor bılıyorum sadece su an aklım agelen ortak tanıdıklarınız ıle bır aktıvıte yapmak yan yana gelmek ıcın

evet ben faceden biseyler paylasayim ama sitem ya da onunla ilgili bisey icermesin,havadan sudan seyler olsun öyle degil mi? ya da yakin arkadaslarimdan yardim alayim,benim duvarima biseyler yazsinlar onlarla makara yapayim:) o zaman da kendisini umursamiyorum diye bana daha da sinir olur mu acaba? gerci bundan daha kötü olamayiz ki zaten...

ortak tanidiklarimiz onun akrabalari ve onlarla görüsmüyor malesef.hatta benim de onlarla görüsmemi istemiyor.

suan tek ümidim yaklasan dogum günüm.gerci sadece dogum günün kutlu olsun yazabilir.bundan da bir anlam cikaramayiz.kutlamis olmak icin yazilan bi mesaj neticede.hatta ben artik hic bir sekilde kutlamayacagina odakladim kendimi. biliyorum ki yine de hayal kirikligina ugrayacagim kutlamadigi icin.

belki de bu son nokta olur.gereken tepkiyi gösterip sonsuza kadar hayatimdan cikarmam icin bir sebep olur,bilemiyorum...

Back
X