nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

Hemen ayrıl demek kanımca yanlış sonuçta ortada yaşanmışlıklar var.Benzer durum bendede var kıskandım onu çünkü gözümden sakınıyordum kıskaçlık tartısma v.s herseyi sorun haline getiriyorsun diyordu düzelmezsin sen falan filan.. seviyorum diyo ama ne bi mesaj ne bi arama hiçbişey yok artık.Bana söyledigi şey içimdeki nefret sevgimide bir gün bitirecek hep sen yaptın soguttun kendinden benim için bittin dedi (buna ragmen istemedigim seyleri yapmıyo hala) bu mesaj canımı yaktı vazgecmicem çünkü beni sevdigini düsünüyorum bunaldı ve hala sinirli diye böyle düsünüyo diyorum.Yoluna girsin umuduyla kendimi geri çekicem gelirse benimdir gelmezse benim olmamıştır.Bu kadar kolay anlattım ama insanın içindeki fırtına dinmeyince dinmiyo zaman diyorum baska bisey demiyorum..

Bencede bu iliskiden artik bisey olmaz gibi görünüyor
Hem uzak
hemde annesi seni kabullenmemisse
bu is hic olmaz
ayrica adamdaki rahatliga bak ya, sevgilimisin degilmisin belli degil
hic umursamiyor aramiyor sormuyor
böyle iliskimi olur ???
bence tavrini net koy,
bu is bitsin, sende daha fazla arafta kalma,
net bir olay olsun kafanda,
ve emin olki sen onsuz daha mutlu olacaksin

adama bak yaa,
elinin altinda olmadigini bilsin!!!

acikcasi annesi hic umrumda bile degil. o konuyu ilk duydugumda cok üzüldüm agladim ama sonra düsündüm de bunlarin hepsi erkek arkadasimdan kaynaklaniyo.cünkü ben daha önce annesinin benden özür diledigini bilirim,erkek arkadasim özür diletmisti yani cok severken deger verirken öyleydi.zaten biseylerin bittigini burdan da anlayabiliyorum ama oglu yine o zaman ki gibi sevse annesi hic sesini cikarmaz ve hic bi sekilde olumsuz yorum yapmaz. tuhaf ama öyle bi yapisi var.oglu istiyosa kendi begenmese istemese bile karsi cikmaz ve gercekten de sahiplenir.o yüzden onu hic umursamiyorum.

uzakliga gelince aslinda uzak ama bütün akrabalari da burda yani benim disimda da burayla baglantilari cok fazla.hatta babasi bize 1 saat kadar uzaklikta bi sehirde calisiyo ve arada bir eve gidip geliyo. onlar da arada babalarinin yanina gelip gidiyolar ve belki de tamamen oraya da yerlesebilirler ilerde.

yani aslinda bunlarin hepsi bahane,uzaklik ya da annesi hic sorun degil. ben ilk basta uzakligi ya da bazi seyleri sorun ederken kendisi o kadar güzel cözümler buldu ve beni o kadar iyi bi sekilde ikna etti ki,simdi durup gecmise bakinca bu noktaya nasil gelebildik hayret ediyorum.

tek sorun onun sevgisinin azalmasi ya da bitmesi. sevince benim icin her seyi göze alabildigini biliyorum daha önce bunu bana gösterdi cünkü.

söylediklerinde de haklisin bu iliski belki de coktan bitti ama bu sekilde en azindan bi ümidim var onun ufak tefek face hesabima girmesiyle ya da buna benzer seylerle oyalaniyorum. eger tamamen biterse cok üzülücem. tabi ki böyle gitmez bi yerde bi sonuca ulasicak ama suan bunu kaldirabilecek durumda degilim, o yüzden de zamana biraktim. yoksa en nefret ettigim sey belirsizliktir ve bu beni ayriliktan daha cok üzerdi önceden ama simdi buna gücüm yok ne yazik ki...

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

demiş can yücel sen elınden geleni yaptıgını dusunuyorsan vazgecme zamanıdır canım

canim cok haklisin da vazgecemiyorum iste.

ama emin ol ona karsi vazgecmis gibi davraniyorum.yani ona sorsan vazgectigimi söyler.cünkü onun acisindan bakinca öyle davraniyorum suan.

sadece acikca bitti diyemiyorum buna cesaretim yok.. bide en ufak seyde o kadar cok bitti dedim ki.simdi yine bitti diyen ben olmak istemiyorum. gerci sevgi ask bittikten sonra iliskiyi kimin bitirdiginin hic önemi yok biten bitmis zaten ama biraz da inat ettim bitti demiycem.cünkü onun benden bitti dememi bekledigini biliyorum. bittiyse adam gibi konussun bana bi aciklama yapsin, ben artik hic bisey yapmiycam...tabi ne kadar dayanabilicem bilmiyorum. simdi böyle söylerim iki dakika sonra bi bakmissin mesaj atarim bazen öyle de dengesiz olabiliyorum ama kendime engel olmak icin elimden geleni de yapiyorum.

bakalim nereye kadar gidicez böyle

adam ilişkinin yükünü omzuna almamak için senin bitirmeni bekliyor resmen.. bittiyse daha fazla kurcalayıp kendini aşağılatma bence iki türlü de üzüleceksin nasıl olsa.. bence ayrıl, arama, sorma... o muhtemelen tekrar peşine düşecektir tarzı yorumlar olmuş ama sana bu şekilde geri dönerse bil ki boşluğa düşmüş olduğundandır... ve ne yazık ki aynı şeyleri tekrar yaşamak durumunda kalacaksın. ayrıl, bir süre üzülürsün sonra mutlaka karşına sevebileceğin, güvenebileceğin birileri çıkacaktır er ya da geç.

aynen öyle malesef. sirf bitti dememek icin iliskiyi süründürüyo böyle..ama daha önce de söyledigim gibi ben her tartismada o kadar cok bitti dedim ki. bu defa susmayi tercih ettim,yanlis oldugunu da biliyorum ama nedense icimden böyle davranmak geliyo....

aslinda ben bu durumu yasayabilecek bi insan degilim o kadar sabirsiz tez canli bi insanim ki sadece iliskimde degil her anlamda belirsizlige hic dayanamayan en ufak biseyi bile aninda netlige kavusturmak isteyen bi insanim.

ama kac defa icimden geldi telefonu elime aldim artik net bi sekilde konusucam ne olursa olsun dedim. bi sekilde kendime engel oldum yine yapmadim bunu. ya gercekten cesaretim yok ya da bunda da var bi hayir diye düsünüyorum artik,

ben hayatimda hic biseyin sonucunu görebilmek icin bekleyebilmis degilim. hic biseyi dogal akisina birakip bekleyemedim hep kendim acele ettim sonuca kavusturdum ve her defasinda da sabretmedigim icin pisman oldum.

hayatimda ilk defa bu kadar sabirli davraniyorum. belki de bitirmeye cesaretim yok bunu bahane ediyorum ama yine de beklemek istiyorum.

Seni anliyabiliyorum canim ama kendini hazirla bence..
Bir erkegin bukadar sessiz kalmasi normal degil,
belki ayrildiginizi bile düsünüyor olabilir,
sen belirsizlik icindesin ama onun icin hersey belli belki..

Kendini herseye hazirla,
insallah cok üzülmeden atlatirsin

arkadaslarrr inanmiycaksiniz ama erkek arkadasim biraz önce bana mesaj atti... ay cok heyecanliyim suan hala ellerim titriyo.
hani bu hafta sonu eski erkek arkadasimla karsilasma ihtimalimin oldugu bi yere gidecegimden bahsetmistim ya. hatta o yüzden sali aksam tartistik ve sana artik hic bisey söylemiyorum demisti ve simdi bununla ilgili mesaj atti.mesajlari aynen yaziyorum simdi.

-bugün o serefsizi gördün mü sen?
sana diyorum?

+hayir

-dün?

+hayir

-mesaj atti mi? (eski erkek arkadasimla 3 sene önce ayrildik ve gecen gün ilk defa bana bi mesaj atti cok hasta oldugunu ve durumunun iyi olmadigini söyledi.sadece helallesmek amaciyla mesaj atmis ve yazdiklarindan da cok belli baska bi amaci olmadigi.yalanci biri ve yine altindan bisey cikicak diye cevap vermedim.sonra düsündüm eger gercekse ve bisey olursa pisman olurum diye gizli numaradan aradim,cünkü faceden yazmisti ve ordan cevap yazsam belki uzatip mesajlasicakti ve daha sonra da aklina esince ordan yazabilirdi.o dönem erkek arkadasimla konusmuyoduk sifremi degistirmistim ama daha sonra barisinca bunu ona anlattim gizli kalmasini istemedim)

+ne sacmaliyosun sen? bi daha bunlar icin mesaj atma bana

-sana bi soru sordum, mesaj atti mi atmadi mi?

+bana neden mesaj atsin ki atmadi tabi ki bunu nerden cikartiyosun

-bosver

+durup dururken sacma sapan seyler söyleyip kenara cekiliyosun

-kenara cekilmiyorum. o hep bi sekilde senin karsina cikicak bi sekilde muhabbet edicek konusucak onu diyorum ben kenara cekilmiyorum (eski erkek arkadasimin amcasi benim kuzenimle evleniyo cünkü)

+evet onunla bi sekilde karsilasabiliriz bu benim sanssizligim ama kiminle muhabbet edip mesajlasacagimi kendim secebiliyorum cok sükür.

bundan sonrasi konu uzadikca uzadi hala mesajlasiyoruz.

sanki bilerek uzatiyo gibi. ama durup dururken mesaj atmasi bile biseydir dimi? off yaa nolur artik olumlu bisey olsunnn :(((

Seni anliyabiliyorum canim ama kendini hazirla bence..
Bir erkegin bukadar sessiz kalmasi normal degil,
belki ayrildiginizi bile düsünüyor olabilir,
sen belirsizlik icindesin ama onun icin hersey belli belki..

Kendini herseye hazirla,
insallah cok üzülmeden atlatirsin

suan da sessizligi bozdu:)

ama suclamaya calisiyo beni.. bakalim mesajlarin sonu nereye varicak

kizlaaaarrrrr :((

en son bi mesajlasma olmustu. bende sandim ki uzun süre onu umursamadigim icin dayanamadi kendi yazdi.

ama o aksamdan sonra yine hic ses yok.

ne istiyo bu yaa offf cok mutsuzum cooookkk :43:

Hemen ayrıl demek kanımca yanlış sonuçta ortada yaşanmışlıklar var.Benzer durum bendede var kıskandım onu çünkü gözümden sakınıyordum kıskaçlık tartısma v.s herseyi sorun haline getiriyorsun diyordu düzelmezsin sen falan filan.. seviyorum diyo ama ne bi mesaj ne bi arama hiçbişey yok artık.Bana söyledigi şey içimdeki nefret sevgimide bir gün bitirecek hep sen yaptın soguttun kendinden benim için bittin dedi (buna ragmen istemedigim seyleri yapmıyo hala) bu mesaj canımı yaktı vazgecmicem çünkü beni sevdigini düsünüyorum bunaldı ve hala sinirli diye böyle düsünüyo diyorum.Yoluna girsin umuduyla kendimi geri çekicem gelirse benimdir gelmezse benim olmamıştır.Bu kadar kolay anlattım ama insanın içindeki fırtına dinmeyince dinmiyo zaman diyorum baska bisey demiyorum..

canim sizde bi degisiklik oldu mu?

en sonunda sifremi de degistirdim..

biraz önce mesajlastik.bu tavirlarimin sebebini kendine sor dedi.bende dedim ki kendimi cok sorguladim,hatalarimin farkina vardim,düzelmesi icin de elimden geleni yaptim ama suan hala bu durumdaysak bunun sorumlusu ben degilim.

o da bunlari söyledi: düzelmesi icin biseyler yapmakla olmuyo,sen hic kirilan camin tekrar yapistirilmis halini gördün mü? bi ise yaramaz artik dedi.

bende dedim ki madem böyle düsünüyosun ne diye beni takip ediyosun? face ime girip mesajlarimi okuyosun whatsapp e girip cikmami takip adiyosun. ve düzelmeyecegini bile bile neden bu sekilde sürdürüyosun?

iste bunu bende bilmiyorum dedi...

üzerinde hic düsünme geregi duydun mu dedim

düsündüm ama cözüm bulamadim dedi

cözüm aramana gerek yok sadece bundan sonra ne olacagini düsünebilirdin bittiyse de bitti diyebilmelisin dedim..

bende sevgin bitmedi bitti diyemem,bitmesini bekleyen sensin dedi..

benim hic bi beklentim yok hayatta beklentini ne kadar az tutarsan o kadar mutlu oluyosun bunu farkettigimden beri kimseden bi beklentim yok kendi kendime yetiyorum ama bu sekilde belirsiz olmasi hosuma gitmiyo hayatimda bi kambur gibi sanki.bide senin bazi kisilere (kuzenleri arkadasim ve aralari pek iyi degil,ayrildigimizi onlarin bilmesini istemiyo onlarin sevinecegini düsünüyo) bittigini itiraf ededigini düsününce buna alet oldugum icin kendime kiziyorum ama ben kimseden hic biseyi gizlemiyorum,dogrusu neyse söyleyip geciyorum dedim.

en iyisini yapiyosun aferin dedi.

sinir oldum ya nasil basim agriyo catliyo resmen...o sinirle sifremi de degistirdim.bu saatten sonra mesaj yazsa da yazmasa da hic umrumda degil tek kelime etmiycem.

ben sevgilini çok sevdiğini bu yüzden vazgeçemediğini düşündüm hep.. demekki sabrının sonu gelmesi gerekiyormuş bu konuşmayı yapmak için.. sanırım sevgilin vazgeçmiş gibi.. ama kafası karışık.. bence kendini geri çek bi süre.. düşünsün karar versin oda..

ben sevgilini çok sevdiğini bu yüzden vazgeçemediğini düşündüm hep.. demekki sabrının sonu gelmesi gerekiyormuş bu konuşmayı yapmak için.. sanırım sevgilin vazgeçmiş gibi.. ama kafası karışık.. bence kendini geri çek bi süre.. düşünsün karar versin oda..

öyle yapicam artik hic bi sekilde adim atmiycam.su zaman kadar sonra yapmadim diye pisman olmamak icin bi cok kez adim attim icimden geleni söyledim her seyi yaptim ve artik yapicak hic biseyim kalmadi.bundan sonra susuyorum sadece...

ama o kadar canim yaniyo ki...ne hayaller kurduk,ne planlar yaptik,neleri düsündük simdi ne durumdayiz...gercekten hayat hic uzun vadeli planlar yapmaya gelmiyomus bi kez daha görmüs oldum.simdi ben nasil her seye yeniden basliycam nasil alisicam onsuzluga,her sey gözümde o kadar büyüyo ki...

öyle yapicam artik hic bi sekilde adim atmiycam.su zaman kadar sonra yapmadim diye pisman olmamak icin bi cok kez adim attim icimden geleni söyledim her seyi yaptim ve artik yapicak hic biseyim kalmadi.bundan sonra susuyorum sadece...

ama o kadar canim yaniyo ki...ne hayaller kurduk,ne planlar yaptik,neleri düsündük simdi ne durumdayiz...gercekten hayat hic uzun vadeli planlar yapmaya gelmiyomus bi kez daha görmüs oldum.simdi ben nasil her seye yeniden basliycam nasil alisicam onsuzluga,her sey gözümde o kadar büyüyo ki...

bende öyle derdim ama yaşanıyor ya.. benimde 2.5 senelik ilişkim bitti bi hafta önce.. çok içim acıyor bazen ama tv de ya da nette çok acı haberler görüyorum kendimden utanıyorum.. insanlar nelere katlanıyorlar neler yaşıyorlar.. benimkide dert mi diyorum..

Canim ben sana söylemistim kendini hazirla diye,

sevgilin olacak adam bu iliskinin yürümiyecegini cok iyi anladi ve biliyor,
ama seni simdi birakmakta istemiyor,
bunun nedeni yanliz kalmak istemiyor olabilir suan,
yada sorumlulugu senin üstüne yikmak istiyor olabilir,
hani karsi taraf ayrildi ben ayrilmadim gibi
cok sacma biliyorum ama erkekler böyle sacma seyleri düsünebiliyorlar

belirsizlikle yasamak kötü bunu biliyorum,
hicbisey söyleme, kendini tamamen geri cek,
ayrilmissiniz gibi davran

bende öyle derdim ama yaşanıyor ya.. benimde 2.5 senelik ilişkim bitti bi hafta önce.. çok içim acıyor bazen ama tv de ya da nette çok acı haberler görüyorum kendimden utanıyorum.. insanlar nelere katlanıyorlar neler yaşıyorlar.. benimkide dert mi diyorum..

suan sadece bagira cagira aglamak geliyo icimden... ilk defa tam anlamiyla bittigini hissettim bu aksam.

Canim ben sana söylemistim kendini hazirla diye,

sevgilin olacak adam bu iliskinin yürümiyecegini cok iyi anladi ve biliyor,
ama seni simdi birakmakta istemiyor,
bunun nedeni yanliz kalmak istemiyor olabilir suan,
yada sorumlulugu senin üstüne yikmak istiyor olabilir,
hani karsi taraf ayrildi ben ayrilmadim gibi
cok sacma biliyorum ama erkekler böyle sacma seyleri düsünebiliyorlar

belirsizlikle yasamak kötü bunu biliyorum,
hicbisey söyleme, kendini tamamen geri cek,
ayrilmissiniz gibi davran

evet söylemistin ve bende kabullendim demistim ama meger icimden hic kabullenemisim ki suan canim cok yaniyo.sanki bi anda bitmis gibi.halbuki günlerdir bittigini kabullendim ki diyodum,laftaymis hepsi.asil simdi bitti ve ben hic kabullenemiyorum,bi bosluktayim sanki...

her sey ne kadar bos ve anlamsiz

bol bol dua okumanı tavsiye ederim sana.. insanı çok rahatlatıyor.. ama lütfen kendini üzme ve onu arayarak kendini ezdirme..

Back
X