arkadaslarrr inanmiycaksiniz ama erkek arkadasim biraz önce bana mesaj atti... ay cok heyecanliyim suan hala ellerim titriyo.
hani bu hafta sonu eski erkek arkadasimla karsilasma ihtimalimin oldugu bi yere gidecegimden bahsetmistim ya. hatta o yüzden sali aksam tartistik ve sana artik hic bisey söylemiyorum demisti ve simdi bununla ilgili mesaj atti.mesajlari aynen yaziyorum simdi.
-bugün o serefsizi gördün mü sen?
sana diyorum?
+hayir
-dün?
+hayir
-mesaj atti mi? (eski erkek arkadasimla 3 sene önce ayrildik ve gecen gün ilk defa bana bi mesaj atti cok hasta oldugunu ve durumunun iyi olmadigini söyledi.sadece helallesmek amaciyla mesaj atmis ve yazdiklarindan da cok belli baska bi amaci olmadigi.yalanci biri ve yine altindan bisey cikicak diye cevap vermedim.sonra düsündüm eger gercekse ve bisey olursa pisman olurum diye gizli numaradan aradim,cünkü faceden yazmisti ve ordan cevap yazsam belki uzatip mesajlasicakti ve daha sonra da aklina esince ordan yazabilirdi.o dönem erkek arkadasimla konusmuyoduk sifremi degistirmistim ama daha sonra barisinca bunu ona anlattim gizli kalmasini istemedim)
+ne sacmaliyosun sen? bi daha bunlar icin mesaj atma bana
-sana bi soru sordum, mesaj atti mi atmadi mi?
+bana neden mesaj atsin ki atmadi tabi ki bunu nerden cikartiyosun
-bosver
+durup dururken sacma sapan seyler söyleyip kenara cekiliyosun
-kenara cekilmiyorum. o hep bi sekilde senin karsina cikicak bi sekilde muhabbet edicek konusucak onu diyorum ben kenara cekilmiyorum (eski erkek arkadasimin amcasi benim kuzenimle evleniyo cünkü)
+evet onunla bi sekilde karsilasabiliriz bu benim sanssizligim ama kiminle muhabbet edip mesajlasacagimi kendim secebiliyorum cok sükür.
bundan sonrasi konu uzadikca uzadi hala mesajlasiyoruz.
sanki bilerek uzatiyo gibi. ama durup dururken mesaj atmasi bile biseydir dimi? off yaa nolur artik olumlu bisey olsunnn

((