Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçkişisiniz önce oraya bakmaklazım bende birikim yapmak istiyom ama olmuyoKızlar hayırlı bayramlar :) Arife zamanı alışveriş yaparken birazcık fazla kaçırdımbende artık para biriktirmek istiyorum ama bir türlü durmuyor cepte
farzedin ki eşiniz günlük 20 tl bırakıyor aylık 600 ? Nelerden idare etmem lazım, nereye gittiğini de anlamıyorum
![]()
2 kişiyiz canım alışveriş eşimde, kıyafet falan ayrı yeten para verir al diye zaten sık sık almamCanım kaçkişisiniz önce oraya bakmaklazım bende birikim yapmak istiyom ama olmuyo
Nufus sayımız aynı çalışmıyom sen heralde kaç yılık evlisin canım benimde eşim alır kıyafet olsun zaruri bütün ihtiyaçları oalır biz bide bebiş düşünüyoz onun içinde birikim yapmamlazım ama bebiş olmuyo işte elde avuçta ne varsa onuda tedaviye tüp bebeğe yatırıcam bu arada bi 2 yıllık evliyiz kumbara tutarak başlayalımmı işe2 kişiyiz canım alışveriş eşimde, kıyafet falan ayrı yeten para verir al diye zaten sık sık almam
Kızlar hayırlı bayramlar :) Arife zamanı alışveriş yaparken birazcık fazla kaçırdımbende artık para biriktirmek istiyorum ama bir türlü durmuyor cepte
farzedin ki eşiniz günlük 20 tl bırakıyor aylık 600 ? Nelerden idare etmem lazım, nereye gittiğini de anlamıyorum
![]()
Size çok özendim bravo.azim ve iradeye hayran kaldımTüm mutfak alışverişini sen yaparsan, düzenli pazara gidip özellikle akşam pazarı, kışlıkları yazdan hazırlarsan derin dondurucuda yada konserve, bakliyat haftada üç, taze malz. yemeği 2 gibi yaparsan ki kimi yemekler iki gün yenir, bir kalkınma yaşarsınız. Ben bile yapıyorum bunları, eve 9bin giriyor her ay ama memur çocuğuyum kodum böyle
Tasarruf etmeyen insanla arkadaşlık bile kurmam, başla küçük küçük arada ödüller ver kendine, sonu çok güzel oluyor.