Nasıl yol izlenmeli?

UneTasseDeCafe

Sözünü tartmadn söyleyn,aldığı cevaptan incinmesin
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
1.808
1.673
133
Konya
iyi geceler hanımlar;
2 gün önce görümcemin eşi iş kazası geçirdi ve omurilikte kırık olduğu söylenmiş. Ellerini ayaklarını hissediyor ama uzun süre yatacak ve bizden uzakta oturuyorlar şuan görümcem eşiyle hastanede 3 çocuğuda teyzemle kalıyor eşim çocukları getirmeyi teklif etse de ablam kabul etmedi şehir dışına göndermeye razı gelmedi bende evine gidip çocuklara bakamıyorum alt katta bekar kayınları var ve pek tekin değiller zaten görüşmüyorlar birde dedikodusu bol bir ortamdalar ne yapmalıyız hiç bilmiyorum elimiz kolumuz bağlı birde işyerini şikayet etme tazminat gibi durumları var ama bu zamana kadar nasıl idare edecekler maaş alabileceklerini düşünüyorum bu sürede ama süreç hakkında bilgim yok bilgisi olan ya da akıl verecek olan varsa önerilerinizi bekliyorum. Akıl tutulması yaşıyorum resmen .

Çocukları aileden uzaklaştırmak iyi bir fikir değil. Babalarının durumunu biliyorlarsa daha da endişe duyabilirler. Orada kalsınlar. Şu an teyze bakıyorsa ona gidip yardım edebilirsiniz belki bir süre. Bu da mı olmuyor sizin için?

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar hasta kişi.

Bu davalar 1 yili asabiliyor. Ama yuksek tazminat oduyor isverenler. Cocuklar konusunu tam cozemedim ama kucuk degillerse bir sure sizde kalabilirler ama sadece iyilesme sureci icin. Birkac gune eve cikar zaten sanirim. Tekrar evlerine doner cocuklar.. gecmis olsun.

Evleri küçük olduğu için gidemiyorum zaten 2 oda evde 7-8 Kişiler çocuklar şuan ilçe de ablamlarda merkezde aynı şehrin yani aralarında şuan zaten mesafe var . Kayınvalidemde başka bir şehirde ona dedi eşim bak diye ama oda gitmedi

Belli ki ısrar etmesi lazım eşinizin sizin gitmeniz uygun değil gibi duruyor.
Çocukların babaannesi Yok mu ona da diyebilirsiniz.

Sağolun .
En küçüğü 2 yaşında bir kaç gün için alsak dedim ama ablam kabul etmedi ne zaman çıkar onuda bilmiyoruz doktorlar birşey demiyormuş .inş haklarını alırlar çünkü işyerinin hatasıymış bunun üstüne ablam iş bakacağım diyor 3 çocuk hasta bir kocayla nasıl olur bilmiyorum

Belli ki ısrar etmesi lazım eşinizin sizin gitmeniz uygun değil gibi duruyor.
Çocukların babaannesi Yok mu ona da diyebilirsiniz.
Babanne ile küsler alt katlarındalar zaten çocukların hiçbirini istemiyor. Daha fazla kalacak olurlarsa eşimden getirmesini isteyeceğim çocukları böyle ser sefil olmalarındansa Yanımda kalsınlar daha iyi

Ya ama cok minnossunuz. Gorumcenizi cocuklarini boyle dusunmeniz ne kadar guzel.. Sizde hep iyi olun insallah..

Babanne ile küsler alt katlarındalar zaten çocukların hiçbirini istemiyor. Daha fazla kalacak olurlarsa eşimden getirmesini isteyeceğim çocukları böyle ser sefil olmalarındansa Yanımda kalsınlar daha iyi

yok artık torunlara bakmayacak kadar mı? Hey allahım..

geçmiş olsun bu arada

Ya ama cok minnossunuz. Gorumcenizi cocuklarini boyle dusunmeniz ne kadar guzel.. Sizde hep iyi olun insallah..
Ablam Allah razı olsun görümce gibi olmadı bana ben başka memleketten gelin geldim bir o sahip çıktı ben düşünmeyim kim düşünsün. Uyku uyuyamıyorum ne yapacak diye düşünmekten . İnş çok korkulacak bir durumu yoktur diye dua ediyorum hep
İnş cnm amin

yok artık torunlara bakmayacak kadar mı? Hey allahım..

geçmiş olsun bu arada
Sağolun
Evet zira kendi çocuklarına bile bakmamış kendisinden birşey beklenmiyor zaten çok fazla ama böyle durumlarda yüz üstü bırakır hep sadece annedir diyip susuyoruz

Reactions: KV_
Bir kac günlüğüne yinede gidin hem. Moral. Bekar kayinla konu ile ne alakasi var onu anlamadim. O evde kalamiyorsaniz bir kac günlüğüne otele gidin. Hem durumu kendi. Gözünüzle görmüş olursunuz. Belki cocuklarin durumlari düşündüğünüz kdar kötü degil. Cok gecmis olsun

Orası küçük bir yer ve otel yok kayınları alt katta evlerinde çocuklara bakmak istesem sürekli dedikodu çıkarırlar bende bir süre orda oturdum biliyorum zaten ablama da hep iftira attı kayınları ona rağmen mecburen orada oturuyor kayınpederinin evi olduğu için
Sağolun bu arada

Öncelikle geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum ...

Eşinizle birlikte bir kaç gün gidin , hem hastayı ziyaret edin , hem görümcenize iyi gelir sizi görmek , hem çocukları bi kaç gün oyalarsınız ... gitmişken eve götürmeyi de teklif edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…