Nasıl yol izlenmeli?

Cok geçmiş olsun.

Is mahkemeleri genelde emekciyi magdur etmiyor ve uzun dava süreçleri kisaltilmaya çalışılıyor bildiğim.

Çocuklar için erzak alabilirsiniz cocuklarla bir iki saat ilgilenip dışarı çıkartıp moral verebilirsiniz.

Sulalede sirayla destek olmak ya da herkes birleşip o aile için bi yardım fonu olusturabilirsiniz kendi aranızda.

Herkes el attı mı bu ağır süreci daha kolay atlatirlar. Coook geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Teşekkür ederim.
Aslında bende öyle düşündüm üzülmekten ne yapmam gerek karar veremiyordum herkese çok teşekkür ederim yapılan yorumlar sayesinde karar verebildim . Yoksa olayın içinde ne yapacağımı şaşırmıştım

Maalesef öyle bir aileleri yok ama yanlarına gidip destek olmaya çalışacağız inş dava da kısa sürerse biraz rahatlamış olur hatta belki şuanki evlerinden bile kurtulabilirler

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Eşinizle bir ziyaret etmenizi tavsiye ederim, moral olur.

Görümcenize de çok üzüldüm, kendi annesi bile yalnız bırakmış.
Sağolun
Biz zaten kayınvalideme şaşırmıyoruz artık eşimi ölüm döşeğinde yanlız bırakmış yıllar önce bu onun alışkanlığı gibi bişi

Maalesef öyle bir aileleri yok ama yanlarına gidip destek olmaya çalışacağız inş dava da kısa sürerse biraz rahatlamış olur hatta belki şuanki evlerinden bile kurtulabilirler

Is kazasi olduğu için bence de tazminati yüklü olabilir.

Insallah bu sikintilarinin ardindan güzel günler görürler ve sizden de Allah razı olsun.

Insan kara gününde dostu düşmanı tanıyor.

Kara günler hepimiz için garantimiz yok.

Cocuklari ve aileyi telefonla bile olsa arayin.

Maddi ve manevi destek elinizden geleni yapın.

Allah kimseyi acisinda yalniz bırakmasin

Amin bu durumda yalnız kalmak nedir bilirim hergün arıyorum kendisini eşim izin alabilirse yanlarına da gideceğiz sonuçta o benim ablam uzaktayım diye seyirci kalamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…