- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 30
- Konu Sahibi Masal123459
-
Ama ne demeliyim ki net bir şekilde istediğimi alabileyimBence isteyin
Çalıştığınız kurumda sizin yerinize bakabilecek farklı birisi var mı? Eğer varsa gözünü korkutmanız fayda etmez işine gelir tazminat vermeden bırakmanızı sağlar.Arkadaşlar 5 yıldır bir kurumda çalışıyorum 5 yıldır da maaşım asgari düzeyde. Patronum kadın ve doktor. Çok fazla kazanıyor ( 60-80 bin) Çoğu kez zam istedim ama prim olarak ya veriyor ya vermiyor. Sigortami da yatırdığı için Sen bana çok pahalıya mal oluyorsun diyor. Bu yıl da 2 kere asgariye zam olduğu için isteyemedim. Geçen sene KPSS'ye girdim 82 aldım ama atanamadim bu sene de tekra hazırlanıyorum. Çalıştığım için de ders çalışmak da zor oluyor Acaba eğer siz maaşıma artış yapmasanız ben de devlet kurumuna geçmeyi düşünüyorum diye gözünü korkutsam mi? Benden çok memnun ama bir türlü yumuşak yüzlü olduğum ve işe ihtiyacım olduğunu bildiği icin zam yapmıyor her istediğini hemen yerine getirebilen biriyim. Belki de böyle olduğum için böyle oldu ne yapayım bilmiyorum
Sadece ben çalışıyorum her işine bakıyorumÇalıştığınız kurumda sizin yerinize bakabilecek farklı birisi var mı? Eğer varsa gözünü korkutmanız fayda etmez işine gelir tazminat vermeden bırakmanızı sağlar.
Güzel ekonomik sıkıntı yaşadığınızı belli bir oranda zam istediğinizi belirtebilirsiniz.
Sektörü tam olarak bilmiyorum ama konuşmanız da fayda var ve haklısınız. Bu devirde asgari ücretle geçinmek zor bunu da izah ederseniz anlamazsa da artık parasıyla kalsın başbaşa kendi çalışsın.Sadece ben çalışıyorum her işine bakıyorum
Sağlık sektörü ve iyi para kazanıyor ama çok cimriSektörü tam olarak bilmiyorum ama konuşmanız da fayda var ve haklısınız. Bu devirde asgari ücretle geçinmek zor bunu da izah ederseniz anlamazsa da artık parasıyla kalsın başbaşa kendi çalışsın.
Siz çıkarsanız sadece asgari ücrete bu kadar çok işi bu kadar iyi yapan birini bulamaz,5 yıllık tazminat az değil bunu vermemek için sizi kovmaz zam yapmayan biri tazminata hiç sıcak bakmaz.Sadece ben çalışıyorum her işine bakıyorum
Patronun ne kadar kazandığı önemli değil, her işin bedeli bellidir. Ancak 5 senedir asgaride de durulmaz. Siz onun gözünü korkutamazsınız ki tehditle, sizi yollar başkasını başlatır sıfırdan yine asgariyle. Zam iste direkt istersen git dilekçe vererek yap. Vermezse başka iş bakmaya başla, bir yandan da kpss ye devam et zaten temelin de var. Zaten 5 sene asgariyle tutan insanın yanında ben olsam durmam.Arkadaşlar 5 yıldır bir kurumda çalışıyorum 5 yıldır da maaşım asgari düzeyde. Patronum kadın ve doktor. Çok fazla kazanıyor ( 60-80 bin) Çoğu kez zam istedim ama prim olarak ya veriyor ya vermiyor. Sigortami da yatırdığı için Sen bana çok pahalıya mal oluyorsun diyor. Bu yıl da 2 kere asgariye zam olduğu için isteyemedim. Geçen sene KPSS'ye girdim 82 aldım ama atanamadim bu sene de tekra hazırlanıyorum. Çalıştığım için de ders çalışmak da zor oluyor Acaba eğer siz maaşıma artış yapmasanız ben de devlet kurumuna geçmeyi düşünüyorum diye gözünü korkutsam mi? Benden çok memnun ama bir türlü yumuşak yüzlü olduğum ve işe ihtiyacım olduğunu bildiği icin zam yapmıyor her istediğini hemen yerine getirebilen biriyim. Belki de böyle olduğum için böyle oldu ne yapayım bilmiyorum
zam isteyebilirsiniz hayat pahalılığını belirterek ama benim hakkımda cimri diye yorum yapan çalışanı feriştah olsa yanımda tutmazdım.Sağlık sektörü ve iyi para kazanıyor ama çok cimri
Cimri olana cimri denir. Bu hakaret değil ki. 5 yıldır çalışana asgari ücret veriliyorsa bu cimriliktir.zam isteyebilirsiniz hayat pahalılığını belirterek ama benim hakkımda cimri diye yorum yapan çalışanı feriştah olsa yanımda tutmazdım.
Siz de cimri olmayin o zaman. :)) Ne yaşadığımı bir ben bilirim. Hakaret boyutunda bir şey söylemedim bu bir kişilik özelliği.zam isteyebilirsiniz hayat pahalılığını belirterek ama benim hakkımda cimri diye yorum yapan çalışanı feriştah olsa yanımda tutmazdım.
5 senedir neden yanında duruyorsunuz o zaman? Madem cimri , cimri olmayanını bulsaydınız 5 senede?Siz de cimri olmayin o zaman. :)) Ne yaşadığımı bir ben bilirim. Hakaret boyutunda bir şey söylemedim bu bir kişilik özelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?