kaçan kovalanır bilmem anlatabildimmi,Kendimden çok ona değer veriyorum
Sürekli ilgi bekliyorum ve fazlaca ilgi gösteriyorum
Sürekli fedakarlık yapıyorum
Hayatımda tek o varmış gibi davranıyorum
Sürekli plan yapmaktan yoruluyorum
Arkadaşlarına benden daha çok değer veriyorsun diyorum sürekli üstüne düşüyorum
Bunları yapmaktan çok yoruldum şimdi bakıyorum da ben kendimi çok değersiz yerine koymuşum yıprandım usandım kendimi nasıl frenleyeceğim nasıl tersine döndüreceğim
Bir gün canına tak edecek işte o zaman isler tersine dönecek...Kendimden çok ona değer veriyorum
Bunları yapmaktan çok yoruldum şimdi bakıyorum da ben kendimi çok değersiz yerine koymuşum yıprandım usandım kendimi nasıl frenleyeceğim nasıl tersine döndüreceğim
Nasıl yeneceğiz bunuSana yemin ederim acaba bunu ben mi yazdım dedim. Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir.
Düzelir mi böyleGenel olarak bayanların en büyük problemi hayatında ki insanı hayatının odak noktasına koymak tüm hayatı oymuş gibi yaşamak.Erkeklere bakın ailesine ayrı arkadaşına ayrı size ayrı zaman ayırır.Onlar buradan kazanıyor.Aslında olması gereken de bu zaten hayatınız da ki herkesin yerinin ayrı olması.Sizde hayatınıza bakın biraz okul iş ne varsa onunla uğraşın kız arkadaşlarınızla ailenizle zaman geçirin.Her iki tarafta nefes alsın
Ters etki yapmasınkaçan kovalanır bilmem anlatabildimmi,
Valla ben yenemedim. Yenemedikçe de yenildim. Kendi kendimi yedim bitirdim,hayatımı zehir ettim.Nasıl yeneceğiz bunu
Bende öyle oldum kendimi mahvettimValla ben yenemedim. Yenemedikçe de yenildim. Kendi kendimi yedim bitirdim,hayatımı zehir ettim.
Anlayacağın yine olan bana oldu.
Kendine değer vermeyene karşı taraf hiç değer vermiyor, bunu çok gördüm..Kendimden çok ona değer veriyorum
Kendime nasıl değer vermeliyimKendine değer vermeyene karşı taraf hiç değer vermiyor, bunu çok gördüm..
Kimsenin aşırı ilgisini beklemeyerek ve hayatının tek anlamı gibi davranmayarak. Hayatınızda başka şeylerin de önemli olduğunun farkına varmak meselaKendime nasıl değer vermeliyim
Kusura bakmayın anca dönebiliyorum.En azından kafanız rahatlasın biraz.Bu şekilde hayatı kendinize de zindan edersiniz.Dediğim gibi iş varsa işiniz okul varsa okulunuza kafa yorun kız arkadaşlarınızla vakit geçirin çıkın dolaşın alışveriş yapın yani zihninizi azıcık boşaltın.Bu şekilde erkek arkadaşınız da ilginizden boğulur boğuldukça uzaklaşır.Sizin birazcık elinizi çekmeniz onuda şaşırtır sürekli arayıp soran kız neden aramıyor diye düşünür bir yerden sonra kaçan kovalanıra döner olay:) bunlar hep test edilip onaylanan şeyler :)Düzelir mi böyle
Bana anksiyete teşhisi konuldu iki senedir ilaç kullanıyorum çok soğuk biriyim o yüzden ne arkadaşlarım var ne başkası kimse benimşe görüşmek istemiyor neşeli olmak için her yolu deniyorum yine aynı oluyorKusura bakmayın anca dönebiliyorum.En azından kafanız rahatlasın biraz.Bu şekilde hayatı kendinize de zindan edersiniz.Dediğim gibi iş varsa işiniz okul varsa okulunuza kafa yorun kız arkadaşlarınızla vakit geçirin çıkın dolaşın alışveriş yapın yani zihninizi azıcık boşaltın.Bu şekilde erkek arkadaşınız da ilginizden boğulur boğuldukça uzaklaşır.Sizin birazcık elinizi çekmeniz onuda şaşırtır sürekli arayıp soran kız neden aramıyor diye düşünür bir yerden sonra kaçan kovalanıra döner olay:) bunlar hep test edilip onaylanan şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?