• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasılll sürteyim burnunu???

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
38
Güncelleme:::

Kızlar, eşim geldiği günün akşamına “sen nasıl kalabildin burda” diye şaşakaldı. Hiçbişey yapamadım yani :KK11:HoppaBikaç gün sonrasında muhteşem bir yere tatile geldik :KK37:

Muhteşem yerin tarifi: denize 10 dk yürüme mesafesinde, içinde tavus kuşu bile olan, sahipleri ve çalışanlarının şirin mi şirin olduğu bir çiftlik.
Biri sahilde biri deniz kenarında 2 salıncak vardı bu arada, bebeğimi emzirerek sallanabiliyordum(denizin üstünde). Zaten sahilde de biz gittiğimizde 5-10 kişi ancak oluyordu, salıncak hep bizimdi:) Daha iyisi olamazdı gerçekten.
Adres isteyen olursa özelden yazarım. Yardımcı olanlara sevgiler, selamlar:KK37:

Kızlar selam :KK37::KK37:
Beni şu sıcak yaz günü dert sahibi yapan kocam:sinirli:
Biz 5 aydır korona sebebiyle ayrıyız. Kendisi yurtdışında. Ben çocuklarla bir ay öncesine kadar annemlerdeydim, şu an kv lerdeyim. Kendi işimle ilgili durumlardan dolayı buraya gelmek zorunda kaldım. Çocuklar için de burası dışarı çıkmak, gezdirmek vs açısından çok avantajlı: kaldırımlar çok geniş(kızım rahatlıkla, güvenle bisiklet sürüyor), dışarı çıkmak da mesele değil. Üstelik şimdiye kadar bebeğimin vizesini bekledik, o yüzden burda kalakaldık.
Neyse ki hasret bitiyor, eşim haftaya geliyor derken..kendisine bu evde(kv evi) ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğimizi anlatıyorum zaten ara ara(gerçekten mecburiyetten ve vize ha geldi ha gelecek diye kaldık ve çocuklarla şu süreçte otobüs yolculuğu da korkutucu geldiği için kımıldayamadık burdan)..beyfendiye “istersen ev kiralayalım ağustos ayı için burda kalmak sıkıntılı olacak dediğimde..cevap: ben kafa dinlemeye geliyorum, kendine göre ayarlama tatil planını vs şeklinde oluyor.. yalnızlıktan beyni falan mı sulandı acaba diye düşünüyorum:/

Kızları bırakıp günde 1-2 saat nefes almaya dışarı çıkabilirim(burası küçük bir yer ve geniş,ferah alan çok) dediğimde tehdit mi ediyorsun diyor:/
Anlatmak istemiyorum şimdi uzun uzun ama gerçekten o kadar zor günler geçirdim ve hala geçiriyorum ki..kendisi de biliyor:/ bu kadar gamsız, duyarsız olacak ne var yani.
Şöyle güzel bir tatile, suya girip uzun uzun kalmaya öyle çok ihtiyacım var ki.
Ben napayım şimdi o geldiğinde kızlar? Nasıl bir yol izleyeyim de en güzel tatil beldesine uçursun bizi💃🏻 (Ben kendim de kızlarımı alıp gidebilirim aslında canıma tak ederse:/ varsa biri bebek öteki bebekten hallice iki çocuklu bir garibana yer yurt olacak deniz kenarı bir pansiyon vs öneriniz, alırım walla:KK200::KK37:

Son düzenleme:
Şu dönemde tatile gitmek de zor. Belki deniz kenarı bungalov vs olabilir yani.

Uyuz oldugum koca modeli.5 aydir ailesinden ayri.hadi esnek yorumlayayim.3 5 gun annesini,babasini arkadas vs aradan cikarip sizi alip kacirmasi gerekir.onun da buna ihtiyaci olmasi gerekir.klasik bencil karakter.kusura bakmayin lutfen aileyi degil kendi keyifini on plana koymak istiyor.Eger sizin dediginiz bile olsa mutlu olmayacak.ne yapilir bilemedim.Ben de uzun sure ayri kalmistim boyle adam once benim yanima gelecegine arkadas,anne ,abla,yegen hesabi yapiyordu.

canimmm esinin gelmesine sevindim.
siz ne zaman gideceksiniz - belli oldu mu?
niye illa annesinde kalmak istiyor?
hic tatile ihtiyaci yokmuymus?
nasil kafa dinleyecekmis öyle kalabalikta?
ailecek gidin iste.

Uyuz oldugum koca modeli.5 aydir ailesinden ayri.hadi esnek yorumlayayim.3 5 gun annesini,babasini arkadas vs aradan cikarip sizi alip kacirmasi gerekir.onun da buna ihtiyaci olmasi gerekir.klasik bencil karakter.kusura bakmayin lutfen aileyi degil kendi keyifini on plana koymak istiyor.Eger sizin dediginiz bile olsa mutlu olmayacak.ne yapilir bilemedim.Ben de uzun sure ayri kalmistim boyle adam once benim yanima gelecegine arkadas,anne ,abla,yegen hesabi yapiyordu.
Sizinki de sivri zekaymış afedersiniz:/
Dangoz yaaa:/ sevişemeyecek bile afedersiniz bu evde, kaldığımız oda cehennem alevi var gibi yanıyor:/ eltimin iki çocuğu daha var bütün gün benim kızla bağır çağır:/ kv manyak çıktı, komşulara nasıl küfürler, hakaretler etti geçen gün:( ben özür diliyorum kadınlardan her gördüğümde, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki burda olduğum için:(
Nasıl bir zekanın ürünüdür halaaa şu şartlar altında “bir iki gün kalır, sonra seni kaçırırım karıcım” diyememek. Hakkaten aklım almıyor:/

canimmm esinin gelmesine sevindim.
siz ne zaman gideceksiniz - belli oldu mu?
niye illa annesinde kalmak istiyor?
hic tatile ihtiyaci yokmuymus?
nasil kafa dinleyecekmis öyle kalabalikta?
ailecek gidin iste.
Çok sağol suzn cıım:KK200:
Tatile gidicez de illa ki ..o 2/3 hafta gideriz diyor(6 hafta içinde) ben 5 hafta kalmak istiyorum:) gelince de ertesi gün kaçırsın istiyorum🌸
Vizesi çıkmış bebeğimin, yolda. Biz de eşimle döneceğiz.
Annesinde kafa dinleyecekmiş, nasıl olacaksa. Ben onu evde 4 çocuk ve susmak bilmeyen anasıyla bırakıp bırakıp çıkıyım da dinlesin :KK47:

Sizinki de sivri zekaymış afedersiniz:/
Dangoz yaaa:/ sevişemeyecek bile afedersiniz bu evde, kaldığımız oda cehennem alevi var gibi yanıyor:/ eltimin iki çocuğu daha var bütün gün benim kızla bağır çağır:/ kv manyak çıktı, komşulara nasıl küfürler, hakaretler etti geçen gün:KK43: ben özür diliyorum kadınlardan her gördüğümde, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki burda olduğum için:KK43:
Nasıl bir zekanın ürünüdür halaaa şu şartlar altında “bir iki gün kalır, sonra seni kaçırırım karıcım” diyememek. Hakkaten aklım almıyor:/
Insallah en dogru yontemle durumu anlatabilirsiniz.Ben cooooook ciddi kriz cikardim yontem degistirerek bu olaydan sonra.nerdeyse 1 sene olacak cebellesiyoruz.beni sindirmeye calisti.bakti olmiycak terapist tuttu.bak dedi terapist tuttu duzeltmek icin.sonra gel zaman git zaman kabul etti yanlis oldugunu,sonra dedimki peki dedim sen bu durumun dogrulugunu kabul etmek icin 7 ay kavga ve psikolojik savas mi vermemiz gerekti yoksa benim kriz mi cikarmam gerekti?ben sana defalarca guzellikle anlattim sen hep dikine gittin dedim.birsuru bahane bahane bahane derken ,bak dedim ben onu bunu bilmiyorum da aramizdaki bağı ciddi anlamda sorguluyorum dedim.eger bu bağ saglam hale gelmezse ben bu evlilikte gelecek goremiyorum,aidiyet goremiyorum,sanki senin cevrende çimlenmeye gelmisim gibi hissediyorum.Evet seni seviyorum ama hergun yavas yavas ölmek istemiyorum lutfen yalvariyorum yapabileceklerin neler,yapamayacaklarin icin de ben zorla sevgi ve deger dilenemem senden dedim.
O gunden sonra farkli davraniyor ,sozler verdi ama bir sonraki terapide gene acilacak defterler.

Uzan.
Zaren onca kısının yasadıgı evde sevısmek eziyet olur, neden kendine eziyet edesin ki?
Yok canım, bu evde ne sevişmesi..hem çocuklar yanımızda..o mümkün değil de..Allah hayır etsin, bakalım kaç gün dayanacak. Bu evde yaklaşırsa tekmeyi basmayı düşünüyorum zaten :sinirli: Kafasız:/

Insallah en dogru yontemle durumu anlatabilirsiniz.Ben cooooook ciddi kriz cikardim yontem degistirerek bu olaydan sonra.nerdeyse 1 sene olacak cebellesiyoruz.beni sindirmeye calisti.bakti olmiycak terapist tuttu.bak dedi terapist tuttu duzeltmek icin.sonra gel zaman git zaman kabul etti yanlis oldugunu,sonra dedimki peki dedim sen bu durumun dogrulugunu kabul etmek icin 7 ay kavga ve psikolojik savas mi vermemiz gerekti yoksa benim kriz mi cikarmam gerekti?ben sana defalarca guzellikle anlattim sen hep dikine gittin dedim.birsuru bahane bahane bahane derken ,bak dedim ben onu bunu bilmiyorum da aramizdaki bağı ciddi anlamda sorguluyorum dedim.eger bu bağ saglam hale gelmezse ben bu evlilikte gelecek goremiyorum,aidiyet goremiyorum,sanki senin cevrende çimlenmeye gelmisim gibi hissediyorum.Evet seni seviyorum ama hergun yavas yavas ölmek istemiyorum lutfen yalvariyorum yapabileceklerin neler,yapamayacaklarin icin de ben zorla sevgi ve deger dilenemem senden dedim.
O gunden sonra farkli davraniyor ,sozler verdi ama bir sonraki terapide gene acilacak defterler.
Sizinki gibi krizler sonrası da toparlamak çok zor evliliği:( umarım eşiniz telafisini en içten, en güzel şekilde yapar, sizin de içiniz soğur:KK200:
Benim çok soğukkanlı biriyim, bakalım nereye varacak. Bugün tepki vermedim sözlerine. Gelince meydan muharebe😬

madem bırakın çocukları sık sık çıkın.Eziyet neymiş görsün.Hatta onu beklemeden alın çocukları tatile gidin derim ama bu biraz fazla bi tepki olur.

Sizinki gibi krizler sonrası da toparlamak çok zor evliliği:KK43: umarım eşiniz telafisini en içten, en güzel şekilde yapar, sizin de içiniz soğur:KK200:
Benim çok soğukkanlı biriyim, bakalım nereye varacak. Bugün tepki vermedim sözlerine. Gelince meydan muharebe😬
Ben de soguk kanliydim:) tepki vermeye vermeye patlamistim:)

Back
X