- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.539
- 133
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, onlara da bakmıştım. Bi hayli tuzlu ama ödeyebiliriz gibi. Yemek işiyle uğraşmamak için de otel düşünmüştük aslında ama bayram öncesi 3/5 gün butik otel, ağustos için öyle bişey çok iyi olur aslında..bakalım.Maddi durumunuz varsa tatil bölgelerindeki kiralık villaları öneririm. Şu mevsimde biraz tuzlu oluyorlar ama otelden, pansiyondan çok daha güvenli ve rahat. Havuzu da önünde oluyor size ait. Girersiniz mis gibi oh.
Bilmiyorum ya ben virüs varken otele güvenemiyorum bir türlü. Bu sene ben de istiyorum o villalardan tutmayı (daha önce iki sene arkaya arkaya o şekilde tatil yaptım çok güzeldi) ama tatil yörelerine çok uzak oturuyorum ve gidersem en az 1 gece otelde konaklamam gerekecek. Bu yüzden cesaret edemiyorum.Evet, onlara da bakmıştım. Bi hayli tuzlu ama ödeyebiliriz gibi. Yemek işiyle uğraşmamak için de otel düşünmüştük aslında ama bayram öncesi 3/5 gün butik otel, ağustos için öyle bişey çok iyi olur aslında..bakalım.
Teşekkürler![]()
Ne koynuma girmesi yaaaa avucunu yalasınacayip demir lady liğim tuttu walla. Normalde libidom acayip yüksektir ama taş kesilcem, öpmesine bile izin vermiycem. Çok kızdım.
Öyle yapıcam..yoksa bir de o tribine banar, onla uğraşmayım. Bak aklıma geldi, sürekli gittiğimiz bi yer var, onları oraya bırakıp kuaföre falan gidicem..ordaki garsonları da tembihliycem, benim büyük kıza bol su içirsinler çişi gelsin, aklına park soksunlar, park diye mızmızlansın, kafa beyin koymasın..görsün kafa dinlemeyiTavir yapiyormus gibi degil de optugunde askim aa bi goren olur. Canim hos degil simdi sesimiz gider. Cocuklarla ilgilenir misin hayatim beni mahvetti bu sipalar, hazir sen geldin ben bi hava alayim kafa kalmadi bende gibi gibi. Diyerek anlamasini saglayabilirsiniz.![]()
Bir şey diyim mi sizden korkulur valla.Öyle yapıcam..yoksa bir de o tribine banar, onla uğraşmayım. Bak aklıma geldi, sürekli gittiğimiz bi yer var, onları oraya bırakıp kuaföre falan gidicem..ordaki garsonları da tembihliycem, benim büyük kıza bol su içirsinler çişi gelsin, aklına park soksunlar, park diye mızmızlansın, kafa beyin koymasın..görsün kafa dinlemeyi
Heee bir de anası sürekli babasından dert yanıyor..evde onları başbaşa bırakırken de anasına babasının kötü huylarını hatırlatıp çıkıyım da o da bi güzel ütülesin beynini![]()
Kocam korksun yeterBir şey diyim mi sizden korkulur valla.![]()
Kalıcı hasar bırakayım diyorsanız vişne suyu öneririm. Alın benden parlak fikir.Kocam korksun yeter
Keşke az biraz parlak fikirler çıksaydı şurdan:/
Tshirt, gömlek falan almıştım ona, ütüleyip koyayım, gelince mis gibi giyer diyordum. Onlara da sakız falan bulaştırmayı düşünüyorum(çocuklar değdirmiş deyip), hemen giyemesin. Az uğraşsın. Sakız olur mu acaba, ya da ne bulaştırsam![]()
Kalıcı olmasın yaaa:/ yazık günah o kadar para verdim. Biri beyaz çok güzel keten gömlek. Hemen giyemesin, az uğraşsın yeterKalıcı hasar bırakayım diyorsanız vişne suyu öneririm. Alın benden parlak fikir.![]()
HahahaKalıcı olmasın yaaa:/ yazık günah o kadar para verdim. Biri beyaz çok güzel keten gömlek. Hemen giyemesin, az uğraşsın yeter
Bir de ayakkabısının içini suyla doldurcam bakbenim kız kuzeninden huy edindi, elindeki suyu oraya buraya boşaltıyor, bahsetmiştim kendisine de, zemin hazır. Şimdiden eğlendim walla, az daha eğlenirsem ben gitmek istemiycem tatile:)
Siz tüm bu saydıklarınızı 3 günde ardı ardına yapsanız adam zaten bu ev uğursuz cinli perili herhalde der kaçar bence.Kalıcı olmasın yaaa:/ yazık günah o kadar para verdim. Biri beyaz çok güzel keten gömlek. Hemen giyemesin, az uğraşsın yeter
Bir de ayakkabısının içini suyla doldurcam bakbenim kız kuzeninden huy edindi, elindeki suyu oraya buraya boşaltıyor, bahsetmiştim kendisine de, zemin hazır. Şimdiden eğlendim walla, az daha eğlenirsem ben gitmek istemiycem tatile:)
Klimalı olanları var Antalya Olympos’ta öyleydi çoğuBungalov çok sıcak olur yavrulara:/
Bakayım, çok teşekkürlerKlimalı olanları var Antalya Olympos’ta öyleydi çoğu![]()