Nasipsizlik...

ay ben mesajınızdan bir türlü iş bulamıyor gibi algıladım. yani bu yaşa kadar bir türlü iş bulamadı, tutturamadı deseniz - ki böyle çok insan var- cidden kısmetsizmiş derdim de şükür işi gücü varmış.
Aynen bir işi var tabi şükür olsun :KK51:

Bu zamanda bir fabrikaya işçi olarak girebilmek için bile tanıdık torpil gerekiyor malesef

Arkadasim duz memur oldu 32 yasinda. Duz memurlugu denesin ya da ozel sektör
Lise mezunuyum kpss ye girmek için yas siniri var mı acaba? Eşim açık öğretim den oku diyor ama bildiğimide unutturdu hayat sınavı kazanamayabilirim universte için

Lise mezunuyum kpss ye girmek için yas siniri var mı acaba? Eşim açık öğretim den oku diyor ama bildiğimide unutturdu hayat sınavı kazanamayabilirim universte için

Ben devlette calismadigim icin cok detaylari bilmiyorum, lise mezunlari icin aranan sartlari malesef bilemiyorum. Atanan arkadas uni mezunu. Ama sanirim adliyede katiplik icin klavye sınavını gecmek ve lise mezunu olmak yeterli. Siz yine de ınternette bi arastirin lise mezunlari kamuda nerede gorev alabilir diye. Umarim istediginiz gibi bir yere atanirsiniz

Ben devlette calismadigim icin cok detaylari bilmiyorum, lise mezunlari icin aranan sartlari malesef bilemiyorum. Atanan arkadas uni mezunu. Ama sanirim adliyede katiplik icin klavye sınavını gecmek ve lise mezunu olmak yeterli. Siz yine de ınternette bi arastirin lise mezunlari kamuda nerede gorev alabilir diye. Umarim istediginiz gibi bir yere atanirsiniz
Sınava girmeyi çok istiyorum kazanamazsam da girseydim kazanirmiydim acaba gibi soru işaretleri kalsın istemiyorum zamanında üniversiteyi kazanıp gonderilmedigim de isyan bayrağını çekmemenin acısını yaşıyorum zaten
Bence kız çocuğu okumalı yada meslek sahibi olmalı diploması ve mesleği olmalı ki tek kaldığında ayakta durabilsin zor çok zor çünkü insanlar

Sınava girmeyi çok istiyorum kazanamazsam da girseydim kazanirmiydim acaba gibi soru işaretleri kalsın istemiyorum zamanında üniversiteyi kazanıp gonderilmedigim de isyan bayrağını çekmemenin acısını yaşıyorum zaten
Bence kız çocuğu okumalı yada meslek sahibi olmalı diploması ve mesleği olmalı ki tek kaldığında ayakta durabilsin zor çok zor çünkü insanlar

Kesinlikle...kizlar okutulmali meslek sahibi olmalılar. Katiliyorum girin sinava orgun okumasaniz bile açıköğretim den bile bitirebilirsiniz

Benim tum kismetim 23 yasindan sonra acildi. Ozamana kadar sevilmemistim gercek anlamda. Sevildim sevdim evlendim.is konusunda yine o yaslardan sonra kismetim acildi oyleki iki firma beni almak icin ugrasti ben ve ailem katila katila gulmustuk benim icinmi diye dusun o derece bahtsizdim. Ne bilim sans bu bazen donuyor. Kucukken babam benim adima milli piyango bileti cekmis guzel bir para cikmis aile apartmanini babam dikmis. Herhelde tum sansim ozman bitmis diye dusunuyodum😬 sonrada hep kismetli oldum guzel yasiyorum zengin degilim ama gozumde biseyde kalmiyo. Sansli hissediyoeum artik. Sizinde doner elbet sabredin
Ay bana ozelden sayisal loto numarasi yazsaniza sizin yazdiginizi oyniycam :)

Back
X