Nasipsizlikmi uğursuzluk mu...

Yurt dışında okul açısından bir sürü seçeneğiniz olduğu için çok kolay vazgeçmişsiniz.Benim okul açısından yurt dışında gördüğüm bu

size benzer bir geçmişim var. benim bazı sebeplerden ötürü formaliteden bu dönem bir doktora programına girmem gerekiyor, bu sebeple bazı başvurular yaptım. bugün türkiye'nin açık ara en kötü üniversitesinden ret aldım. olmayan şeylerin sonucunda, çok daha güzel şeylerin gerçekleştiğine inanırım. nazarı büyüyü müyüyü geçin, enerjinizi hevesli olduğunuz, severek yaptığınız işlere yönlendirin.

Canım benim hayatı deneyimliyorsun aslında sende kendimi gördüm ben. İniş çıkışların olması normal ve karakterin zamanı geldiğinde öyle şekillenmiş olacak ki.

Nazar olabilir canım birde herşey iyi gidecek diye birşey yok şu hayatta sonuç ta imtiha n dünyası düşmez kalkmaz bir Allah tir diye bir tabir vardır. Gerçekten öyledir bunu yaşadıkça daha cok anlarsın

yüksekten uçanın düşüşüde sert olur. malesef bu böyle,... şu anki durumunuzu sıfır noktası olarak alıp hayata öyle bakmaya başlayın.

yoksa o yüksekteki pozisyonunuzu referans alırsanız düşmeye ve sürünmeye devam edeceksiniz...

aile tarafından fazla pohpohlanan her çocuk hayatın erçek zorluklarıyla karşılaşınca patlıyor böyle. büyüden önce aileyi sorgula derim.

şu iki yorumun alt alta gelmesinin ironisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…