Oturduğum şehirde işsizlik oranı yüzde 20 ye yakın bu oran yabancılarda yüzde 30. Geto tabir ettigimiz yerde oturuyorum yani mülteci kampı gibi bir yer... Lütfen avrupada herşeyin zorluksuz olduğunu düşünmeyin.21 yaşımda dereceyle bitirdiğim okullardan sonra bana da ne olduysa tek satır çalışıp okuyamaz hale geldim. KPSS defterimi öyle kapattım. Fakat başka şekilde yine elimden gelemi yaptım. Türkiye de işsizlik mücadelesi vermiyorsun en azından. Ufaktan bir duraklama dönemi diye düşün. Geçer merak etme. En azından bu coğrafya kaderin olmadı
üyü kısmına gelene kadar bende acaba bu kıza büyü mü yaptılar dedim e herkes başarıyı tebrik etmez elbet kıskananlar da olacak ve sende şanssız dönemindesin e pandamin dönemide etkiledi ama sen kendine inanıyosun rahat ol tamammı çok güzel başarıların var şükret allahına güven bırak kendini herkes hayatında böyle geçişler yaşayabilirArkadaşlar ben anlamıyorum. 18-19 yaşlarıma kadar hayatım mükkemeldi (şimdi yaşım 24). En iyi okulları kazandım, lise de doktor çocuklarının gittiği okulu kazandım ( yurtdışında yaşıyorum ailem doğru düzgün dileri bile yok), lise sonu sınavında jurinin taktirini alıp en iyi üniversiteyi kazandım, hep herşeyin en iyisi. Övünmek gibi gözükmesin lütfen ama millet bana hep sen yaparsın, sende ki akıl bende olsaydı falan derdi. Neyse üniversitede depresyona girdim. Okuduğum bölümü bırakıp başka bölümler okudum, bi türlü birşey tutturamadım. Şimdi normal bi bölümde okuyorum.
Neye dokunsam onu batırıyorum. Bir şeyde 100 de 1 kaybetme oranı olsa yine kayıp ediyorum. O kadar kötüyüm ki. Bana ne oldu anlamıyorum.
Açıkçası nazara falan pek inanmazdım ama öyle bi yere geldim ki artık biri bana büyümü yaptı diye düşünüyorum.
Hiç benim gibi parlayıp sönen arkadaşlar var mı? Kendimi çok kötü hisediyorum...
Bi dua, bi şey yok mu çok kötüyüm battıkça batıyorum.
Hayır aksine orda da çok zor biliyorum. Ben sadece zorun zoru olan bizim ülkemizle kıyas ettimOturduğum şehirde işsizlik oranı yüzde 20 ye yakın bu oran yabancılarda yüzde 30. Geto tabir ettigimiz yerde oturuyorum yani mülteci kampı gibi bir yer... Lütfen avrupada herşeyin zorluksuz olduğunu düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?