• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasırrr

Nasır yakısını hiç denediniz mi? Çok hızlı bir çözüm değil ama zamanla yumuşatıp kaldırıyor nasırı.
Sıkı ayakkabı giymemeye de dikkat etmelisiniz.

Nasır yakısını hiç denediniz mi? Çok hızlı bir çözüm değil ama zamanla yumuşatıp kaldırıyor nasırı.
Sıkı ayakkabı giymemeye de dikkat etmelisiniz.

Aslnda hc ski giymiyorm yanlis anlasilma olmasn hep kaliteli giyiyorm ama yinede oldu iste :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslnda hc ski giymiyorm yanlis anlasilma olmasn hep kaliteli giyiyorm ama yinede oldu iste :(

olabilir, ben de hep ortopedik giyerim ama serçe parmağımın üstünde nasır var.
Parmak arasında nasır daha zor oluyor. daha çok acı veriyor. Eskiden topuklu giyerdim onu da yaşadım. Çok kötüydü.
Yazın bir müddet sandaletle dolaştım siz de öyle yapın. geçmiş olsun.

Ayak parmaklarnda nasir olupta cözüm bulan varmiii ??

benim tabanımda sertlik vardı nasır gibiydi onun için nasır bandı kullandım. babam da parmağı için kullandı onunki direkt nasırdı. onda sonuç verdi benim sadece derim kavladı orası hala sert :26:

olabilir, ben de hep ortopedik giyerim ama serçe parmağımın üstünde nasır var.
Parmak arasında nasır daha zor oluyor. daha çok acı veriyor. Eskiden topuklu giyerdim onu da yaşadım. Çok kötüydü.
Yazın bir müddet sandaletle dolaştım siz de öyle yapın. geçmiş olsun.

Tsk ederm sizede gecmis olsn bi ayak saglik merkezi buldm kesin cozumle 1 saate kurtuluyorsunuz dedi ins dogrudur

benim tabanımda sertlik vardı nasır gibiydi onun için nasır bandı kullandım. babam da parmağı için kullandı onunki direkt nasırdı. onda sonuç verdi benim sadece derim kavladı orası hala sert :26:

Ben bantlar ilaclar fln kullndm gecmiyor ;( sinir krizi geciricem yaa

Ayak parmaklarnda nasir olupta cözüm bulan varmiii ??

ayy ben o nasırdan neler çektim neler :43::43:
resmen ayaklarımın altını oydum hatta bi ara yakmaya çalıştım gene de geçmedi
sonra bi yerde okudum ayakkabınızı değiştirin diye ayakkabılarımı değiştirdim
inanır mısın nasırdan eser kalmadı geçti canım

Son düzenleme:
Kesin çözüm VERRUTOL öje şeklinde sürülen bir ilaçtır. Sadece nasır veya topuk dikeni üZerine sürüyorsunuz. Bunu sabah akşam ve mutlaka düzenli olarak kullanırsanız üçbeşgüne nasır kısmı kabarıp atılıyor. Hiçbirşekilde acısı yok. Sadece olan yere sürüleneliki sağlam yeride sökmesin. Dua edeceksiniz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ayy ben o nasırdan neler çektim neler :43::43:
resmen ayaklarımın altını oydum hatta bi ara yakmaya çalıştım gene de geçmedi
ben ne denediysem daha da bulaştı
sonra bi yerde okudum ayakkabınızı değiştirin diye ayakkabılarımı değiştirdim
inanır mısın nasırdan eser kalmadı geçti canım

Onuda yaptmm yine gecmiyor 3 tane parmagmda var agridan artk duramiyormm off :((

Kesin çözüm VERRUTOL öje şeklinde sürülen bir ilaçtır. Sadece nasır veya topuk dikeni üZerine sürüyorsunuz. Bunu sabah akşam ve mutlaka düzenli olarak kullanırsanız üçbeşgüne nasır kısmı kabarıp atılıyor. Hiçbirşekilde acısı yok. Sadece olan yere sürüleneliki sağlam yeride sökmesin. Dua edeceksiniz :))

Hemen alip denycm bunu :(

Bu arada smdi internettn baktm.ben bunuda kullandm yinede ustu soyuldu ama koku atmadi :(

Hemen alip denycm bunu :(

Mutlaka kullan. Hemen kuruyor zaten sağa solada bulaşmaz. Düzenli kullanman şart. Birhaftayı geçmez atar nasırı. Nasır bantları fasa fiso.

Yazın benim de çıktı cok sertti yaki etki etmedi. Hatta bi kere acile gittim içini temizlediler yine çıktı. Sonra dayim eczacınin kendi yaptigi bir ilaç aldı sabah aksam sürdüm oje gibiydi . Şu anda izi bile yok orası dümdüz oldu .

Bu arada smdi internettn baktm.ben bunuda kullandm yinede ustu soyuldu ama koku atmadi :(

Kökü atana kadar devam et canım. Üstü soyulduktan sonrada içini atar ben küçük parmaklarımdaki nasırıda ayak altındaki topukdikeninide bununla geçirdim. Sen devam et atar.

Ben bantlar ilaclar fln kullndm gecmiyor ;( sinir krizi geciricem yaa

denedin mi bilmiyorum ama bandı yapıştırıp ilk seferde çıkmadıysa 2. kez bi üç gün daha yapıştırmayı dene.
çok iğrenç oluyo bide yumuşak yumuşak deri çıkıyo :120::120:

Back
X