- Konu Sahibi minnossumm
Ayak parmaklarnda nasir olupta cözüm bulan varmiii ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasır yakısını hiç denediniz mi? Çok hızlı bir çözüm değil ama zamanla yumuşatıp kaldırıyor nasırı.
Sıkı ayakkabı giymemeye de dikkat etmelisiniz.
Aslnda hc ski giymiyorm yanlis anlasilma olmasn hep kaliteli giyiyorm ama yinede oldu iste
benim tabanımda sertlik vardı nasır gibiydi onun için nasır bandı kullandım. babam da parmağı için kullandı onunki direkt nasırdı. onda sonuç verdi benim sadece derim kavladı orası hala sert :26:Ayak parmaklarnda nasir olupta cözüm bulan varmiii ??
olabilir, ben de hep ortopedik giyerim ama serçe parmağımın üstünde nasır var.
Parmak arasında nasır daha zor oluyor. daha çok acı veriyor. Eskiden topuklu giyerdim onu da yaşadım. Çok kötüydü.
Yazın bir müddet sandaletle dolaştım siz de öyle yapın. geçmiş olsun.
benim tabanımda sertlik vardı nasır gibiydi onun için nasır bandı kullandım. babam da parmağı için kullandı onunki direkt nasırdı. onda sonuç verdi benim sadece derim kavladı orası hala sert :26:
Ayak parmaklarnda nasir olupta cözüm bulan varmiii ??
off ben de karate yapıyordum eskiden minderin üzerinde zıplamaktan baş parmaklarımın altı nasır oldu geçmiyoo![]()
ayy ben o nasırdan neler çektim neler
resmen ayaklarımın altını oydum hatta bi ara yakmaya çalıştım gene de geçmedi
ben ne denediysem daha da bulaştı
sonra bi yerde okudum ayakkabınızı değiştirin diye ayakkabılarımı değiştirdim
inanır mısın nasırdan eser kalmadı geçti canım
Kesin çözüm VERRUTOL öje şeklinde sürülen bir ilaçtır. Sadece nasır veya topuk dikeni üZerine sürüyorsunuz. Bunu sabah akşam ve mutlaka düzenli olarak kullanırsanız üçbeşgüne nasır kısmı kabarıp atılıyor. Hiçbirşekilde acısı yok. Sadece olan yere sürüleneliki sağlam yeride sökmesin. Dua edeceksiniz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onuda yaptmm yine gecmiyor 3 tane parmagmda var agridan artk duramiyormm off(
Kesin çözüm VERRUTOL öje şeklinde sürülen bir ilaçtır. Sadece nasır veya topuk dikeni üZerine sürüyorsunuz. Bunu sabah akşam ve mutlaka düzenli olarak kullanırsanız üçbeşgüne nasır kısmı kabarıp atılıyor. Hiçbirşekilde acısı yok. Sadece olan yere sürüleneliki sağlam yeride sökmesin. Dua edeceksiniz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl bi nasır canım sert olan mı yoksa ucu böyle pıtır gibi olan mı?
Hemen alip denycm bunu![]()
Bu arada smdi internettn baktm.ben bunuda kullandm yinede ustu soyuldu ama koku atmadi![]()
denedin mi bilmiyorum ama bandı yapıştırıp ilk seferde çıkmadıysa 2. kez bi üç gün daha yapıştırmayı dene.Ben bantlar ilaclar fln kullndm gecmiyor ;( sinir krizi geciricem yaa