- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi NesNeBilimCi
-
çok olmuş sen yazalı arkadasım ama ben yinede yazayım.ben kullandım siyahını saçı çok güzel besliyor.zaten daha karıştırdıgında diğerlerinden farklı oldugunu anlıyorsun çünki boya aynı jöle gibi oluyor pelte pelte yani.çokta güzel kokuyor nane gibi hiç diger boyalara benzemiyor saçlarım yumuşacık oldu kesinlikle tavsiye ederim.yanlız önemli bir husus ta boyadıktan sonra ısı vermek saç kurutmayla.daha iyi tutması için.
ay bende denicem kuaför saçımı mahvetti, sonrasında kendim boyadım matlaştı, neredeyse tüm bitkisel boyalar için aynı şeyler söyleniyor, bu akşam denicem bakalım nasıl olcak
dayanamadım, yaklaşık 1 saat önce, 1 aydır palette açık karamel boyalı saçlarımı natural colors 8D bal köpüğüne boyadım. açık karamelin o turunculuğunu aldı ve çok tatlı bir bal köpüğü-açık kumral rengi oldu saçım. saçımın dipleri gelmişti 1 cm kadar, oraları da başarılı bir şekilde kapattı, ton farkı olmadı. gayet doğal bir renk elde ettim...bu boyayı 2. kullanışım ve yine çok memnun kaldım
hiç bu boyayı kullanan oldu mu çok merak ediyorum nasıl mennun kaldınız mı?çok duydum ama hiç deneyen birine rastlamadım
malum sac boyalarının zararları acaba bu da sozde organık mı yoksa gercekten cok zarar vermıyomu
palette'in natural color serisinden bahsediyoruz dimi?
Ben 8-77 tarçın bakır kutusunun üstündeki turuncu rengi elde etmek için aynı serinin sarı'sıyla karıştırıyorum çok memnunum.
Ama organik olduğunu düşünmüyorum. Diğer boyalardan farkı yok sanırım, içinde bitkisel şeyler olabilir besleyici olsun diye ama kesinlikte 'bitkisel boya' katagorisinde değil.
Yine de saçımı yıpratmadan 3 senedir istediğim rengi tutturuyorum tavsiye ederim :d
Ben bu boyanın irlanda kızılını çok kez boyadım çok güzel oluyo çabuk akmıyo aktığı zaman da renk yine harika ve canlılığını hiç kaybetmiyo.ama en önemli şey boyadıktan sonra çok iyi bi şekilde hiö bırakmadan ısı vermek.yoksa istediğiniz şeyi elde edemezsiniz.kokusu da yok kıvamı ve boyaması da güzel.bu turuncu tonu çok kullandım şimdi siyah rengini deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?