- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi NesNeBilimCi
-
kimse bahsetmemis ama boyamin ustunden 3 yikama yaptigim halde igrenc bi koku var hala sacimda..bi tek benmi rahatsiz oldum..bidaha hayatta boyamam
Natural Colors 5N Acik Kahve rengine boyadim ve sonuc yumusak ve parlak dogal bir sac rengi ama sanirim biraz fazla tuttugum icin birazcik koyu oldu rengi ayrica ben kullanma talimatinda yazdigi gibi 20 dakika falan isi vermedim 5 dakika verdim ve bir sorun ile karsilasmadim rengin tutmamasi ya da beyazlarin kapanmamasi gibi.belki koyu bir ton oldugu icindir...
ama bir sonra ki boyam color&soin 6B kakao kahve olacak ,tam aradigim renk tatli bir kahve ...
boya hakkında o kadar güzel şey yazdıktan sonra bunları da yazmak boynumun borcu oldu. boya son mesajda yazdığım gibi tamam çok güzel, kokmuyor, yakmıyor. çıkan renge de bayıldım ama o renk 1 evet sadece 1 haftada akıp altından eski saç rengim çıkınca hiçbir anlamı kalmadı. sonra o boyamadan 2 hafta sonra bir ton koyusuna boyadım, bu kez hiç tutmadı. yani boyanın doğal olması evet önemli ama o kadar uğraşmaya tutması da lazım di mi. yazmak istedim.
10 c ve 7 n yi karıştırıp boyadım..Boneyi geçirdikten sonra da 20 dakika saç kurutma makinasını orta derecede tuttum..Kutudan çıkan saç şampuanlarını kullandım...Saçlarımı iyice duruladıktan sonra da arganlı serumu saçlarıma sürdüm..Şu an saçlarım yumuşacık...Bakalım akacak mı...Hem beyazları kapattı hem de saçlarımı kurutmadı..Ellerim hep saçlarımda..:) Umarım saçlarımı sağlıklı bir şekilde uzatabilirim bu sefer...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?