NATURALİVE DOĞAL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANANLAR BURAYA!

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
Arkadaşlar yine burada bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım Naturalive markasının hangi ürünlerini kullanıyoruz, hangisinden memnunuz ya da değiliz, nasıl kullanmamız gerekiyor?
Bunları paylaşmak için yeni bir konu açtım ve yorumlarınızı bekliyorum
Ben iki gündür kullanıyorum yani henüz yeni bir kullanıcıyım ama ilk izlenimim olumlu yönde. Çamaşır deterjanıyla şimdi çamaşırlarım yıkanıyor ve küçük bebeğimin lekeli çamaşırları için oksi leke çıkarıcı kullandım. Bakalım sonuç ne olacak? Merakla makinenin bitmesini bekliyorum

canım naturaliveden memnun kaldınmı,hangilerini kullanıdın...
Canım bütün temizleyicilerini kullandım. Sadece bulaşık makinesi deterjanı almadım
Çamaşır makinesi deterjanından çok memnun kaldım. Küçük oğlumun yemek soslu kıyafetini çıkardı ayrıca çamaşırlar çok yumuşak çıkıyor yani yumuşatıcıya da gerek kalmıyor
Bulaşık deterjanı köpüğü ideal ve temizlrmek için yeterli. Ellerimi de yıpratmadı
Limonlu yağ çözücünün kokusu çok güzel başarılı
Oksi leke çıkarıcı gerçekten de çok çok etkili
Genel temizleyici içindeki borakstan dolayı hijyen sağlayan ve halıları koltukları çok güzel temizleyen bir ürün olmuş. Büyük boy aynamı normalde sildiğim zaman illaki iz kalırdı sanırım yapısından dolayı ama bununla pırıl pırıl oldu
Ben gerçekten de memnun kaldım.
Fiyat da performans da iyi. Ben aldıktan 1 hafta sonra yengeme de aldık. Onun da astımı vardır. Çamaşır deterjanını kullanmış kokusu hiç rahatsız etmedi ve güzel temizledi dedi
Ayrıca sıvı sabun da ele sinen her türlü kokuyu ortadan kaldırıyor. Balık ve soğanı denedim. Balık ayıkladıktan sonra yıkadım ellerimde sadece portakal kokusu vardı
Ben bu markayı tuttum

Canım bütün temizleyicilerini kullandım. Sadece bulaşık makinesi deterjanı almadım
Çamaşır makinesi deterjanından çok memnun kaldım. Küçük oğlumun yemek soslu kıyafetini çıkardı ayrıca çamaşırlar çok yumuşak çıkıyor yani yumuşatıcıya da gerek kalmıyor
Bulaşık deterjanı köpüğü ideal ve temizlrmek için yeterli. Ellerimi de yıpratmadı
Limonlu yağ çözücünün kokusu çok güzel başarılı
Oksi leke çıkarıcı gerçekten de çok çok etkili
Genel temizleyici içindeki borakstan dolayı hijyen sağlayan ve halıları koltukları çok güzel temizleyen bir ürün olmuş. Büyük boy aynamı normalde sildiğim zaman illaki iz kalırdı sanırım yapısından dolayı ama bununla pırıl pırıl oldu
Ben gerçekten de memnun kaldım.
Fiyat da performans da iyi. Ben aldıktan 1 hafta sonra yengeme de aldık. Onun da astımı vardır. Çamaşır deterjanını kullanmış kokusu hiç rahatsız etmedi ve güzel temizledi dedi
Ayrıca sıvı sabun da ele sinen her türlü kokuyu ortadan kaldırıyor. Balık ve soğanı denedim. Balık ayıkladıktan sonra yıkadım ellerimde sadece portakal kokusu vardı
Ben bu markayı tuttum
Güzel sevindim beğenmene,bende bulaşık deterjanından çok memnun kalmıştım.kremler yada şampuanlardan kullanacakmısın...nemlendirici kreminini,özellikle merak ediyorum ne diyeceksin diye..

Güzel sevindim beğenmene,bende bulaşık deterjanından çok memnun kalmıştım.kremler yada şampuanlardan kullanacakmısın...nemlendirici kreminini,özellikle merak ediyorum ne diyeceksin diye..
Canım biliyorsun Bitki Sandığı'nın kremini kullanıyorum. Kadınlar günü'nde indirim yapınca şampuan da aldım ve inan çok memnun kaldım ama buradan bebe şampuanı ve diş macunu alacağım çünkü fiyat olarak Ersağ'dan Bitki Sandığı'dan daha uygun
Pişik kremini de almıştım hatta yüzüme maske de yaptım. Güzel ve etkili bir krem olmuş. Oğlumun ara sıra olan pişiğine iyi geldi. Ben bazen yanık oluştuğu zaman da sürerim kendime ve parmağımı yakmıştım sürdüm. İçerik olarak başarılı

sampuan ve sac kremini kullandim sampuan cok iyi geldi bana ayrica sac kremine gerek kalmadi saclari iyi yumusatiyo tavsiye ederim. gecenler de sac boyasi siparis vermistim onu da dun denedim rengi umdugumdan iyi cikti en onemlisi saclarim yumusacik sertlesme yapmadi ve kimyasal namina bisey yok zaten urunu tercih etmemin tek sebebi de buydu.

sampuan ve sac kremini kullandim sampuan cok iyi geldi bana ayrica sac kremine gerek kalmadi saclari iyi yumusatiyo tavsiye ederim. gecenler de sac boyasi siparis vermistim onu da dun denedim rengi umdugumdan iyi cikti en onemlisi saclarim yumusacik sertlesme yapmadi ve kimyasal namina bisey yok zaten urunu tercih etmemin tek sebebi de buydu.
Elimdeki şampuan bitsin onu da alacağım. Ayrıca memnun kalmanıza da sevindim; kafamdaki soru işaretini kaldırdı çünkü içinde kimyasal olmayan şampuanları kullananlar genelde pek memnun kalmıyorlardı.
Saç boyası kullanmadığım için o konuya yabancıyım ama merak edenler için iyi olmuş yazmanız
Ben de deterjan ve temizlik ürünlerine bayıldım

Elimdeki şampuan bitsin onu da alacağım. Ayrıca memnun kalmanıza da sevindim; kafamdaki soru işaretini kaldırdı çünkü içinde kimyasal olmayan şampuanları kullananlar genelde pek memnun kalmıyorlardı.
Saç boyası kullanmadığım için o konuya yabancıyım ama merak edenler için iyi olmuş yazmanız
Ben de deterjan ve temizlik ürünlerine bayıldım

Hmm ben de temizlik urunlerini denemeyi dusunuyodum ilk olarak camasir mak. deterjani ve bulasik mak. deterjanini denemeyi dusunuyorum ozellikle oglum icin istiyorum ins memnun kalirim cunku esim guzel camasirlarin guzel kokmasini istiyor umarim oyledir

Hmm ben de temizlik urunlerini denemeyi dusunuyodum ilk olarak camasir mak. deterjani ve bulasik mak. deterjanini denemeyi dusunuyorum ozellikle oglum icin istiyorum ins memnun kalirim cunku esim guzel camasirlarin guzel kokmasini istiyor umarim oyledir
Kokusu yok ne yazık ki ama az miktarda frosch'un yumuşatıcısını kullanabilirsin bence

Kokusu yok ne yazık ki ama az miktarda frosch'un yumuşatıcısını kullanabilirsin bence

Aa oyle mi kotu oldu bu gerci sampuan da kokumuyo aradim soyledim koku vermdigini ins dikkate alirlar. Dusunsene banyodan mis gibi cikiyosun ama saclarda koku yok:-) frosch bitkisel mi?

Aa oyle mi kotu oldu bu gerci sampuan da kokumuyo aradim soyledim koku vermdigini ins dikkate alirlar. Dusunsene banyodan mis gibi cikiyosun ama saclarda koku yok:-) frosch bitkisel mi?
Frosch da bitkisel sayılır ama diğer yumuşatıcılarla kıyaslarsan dışarıdan alabileceğin en iyi ürün. Kendi orjinal siteleri var Alman kaynaklı. Bir incele istersen. Tr sitesinde içerik bilgisi yok ama kendi sitelerinde var
Şampuanın kokusuz olması bence de pek hoş değil. Ben de Bitki Sandığı'dan aldım. Mis gibi saf lavanta kokuyor. Kokusuna bayıldım

saça kınaOREAS09, post: 40279744, member: 430282"]Frosch da bitkisel sayılır ama diğer yumuşatıcılarla kıyaslarsan dışarıdan alabileceğin en iyi ürün. Kendi orjinal siteleri var Alman kaynaklı. Bir incele istersen. Tr sitesinde içerik bilgisi yok ama kendi sitelerinde var
Şampuanın kokusuz olması bence de pek hoş değil. Ben de Bitki Sandığı'dan aldım. Mis gibi saf lavanta kokuyor. Kokusuna bayıldım[/QUOTE]

İcinde az bisey limon kokusu var ama yikadiktan sonra belli bile olmuyo varligi yoklugu bir ama onun disinda sampuandan cok memnunum. Frosch u biraz inceledim hoşuma gitti ilk firsatta denemeyi dusunuyorum

Nihayet siparişler elime ulaştı! Markaya ait ilk izlenim ambalajlama işinde biraz ucuza kaçmışlar.Ürünler bana gerçekten doğal izlenimi verdi.Yoğun parfüm kokusu vs yok.Yağ çöz çok güzel.Ersağ yağçözden vazgeçebilirim.Naturalive tamamen limon kokulu ama öyle limonlu kimyasallar gibi değil, bildiğiniz limon gibi hafif çok hoş ve gerçekten çok başarılı.Yağ çıkarmanın yanında parlatıyor aynı zamanda.Sıvı sabun sitede gördüğümden farklı geldi.Yenilemişler çünkü.Beyaz mat bi sıvı.göründüğü gibi zeytinyağı renginden değil yani..Ama o da çok hoş.Aynen doğal kokulu.Ve benim sıvı sabunlardaki en büyük şikayetim kalıp sabunun verdiği o gıcır gıcır temizlik hissinin vermemesi elde kaygan kaygan gibi kalmasıdır.Ama naturalive sıvı sabun aynen beyaz sabunlar gibi gıcır gıcır bi temizlik hissi veriyor.Şampuan ve saç kremini de ilk kez bugün denedim.Uzun süreli kullanımda belli olur ama ilk izlenim olarak onlar da güzel...Roll on ve dudak stiğinden de memnunum..Deterjanları eimdekiler bittikten sonra deneemk istiyorum ama kimyasaldan -gerçekten!- uzak bi marka bulduğumdan dolayı çok mutluyum.Üstelik fiyatlar da makul...Umarım en kısa zaamnda yüz temizleyici,banyo wc temizleyici gibi ürünler de çıakrırlar

Nihayet siparişler elime ulaştı! Markaya ait ilk izlenim ambalajlama işinde biraz ucuza kaçmışlar.Ürünler bana gerçekten doğal izlenimi verdi.Yoğun parfüm kokusu vs yok.Yağ çöz çok güzel.Ersağ yağçözden vazgeçebilirim.Naturalive tamamen limon kokulu ama öyle limonlu kimyasallar gibi değil, bildiğiniz limon gibi hafif çok hoş ve gerçekten çok başarılı.Yağ çıkarmanın yanında parlatıyor aynı zamanda.Sıvı sabun sitede gördüğümden farklı geldi.Yenilemişler çünkü.Beyaz mat bi sıvı.göründüğü gibi zeytinyağı renginden değil yani..Ama o da çok hoş.Aynen doğal kokulu.Ve benim sıvı sabunlardaki en büyük şikayetim kalıp sabunun verdiği o gıcır gıcır temizlik hissinin vermemesi elde kaygan kaygan gibi kalmasıdır.Ama naturalive sıvı sabun aynen beyaz sabunlar gibi gıcır gıcır bi temizlik hissi veriyor.Şampuan ve saç kremini de ilk kez bugün denedim.Uzun süreli kullanımda belli olur ama ilk izlenim olarak onlar da güzel...Roll on ve dudak stiğinden de memnunum..Deterjanları eimdekiler bittikten sonra deneemk istiyorum ama kimyasaldan -gerçekten!- uzak bi marka bulduğumdan dolayı çok mutluyum.Üstelik fiyatlar da makul...Umarım en kısa zaamnda yüz temizleyici,banyo wc temizleyici gibi ürünler de çıakrırlar
Gerçekten de çok memnun oldum beğendiğine! Yağ çözü gerçekten de mucize gibi ve sıvı sabunda aynı şeyi ben de düşünmüştüm; ellerimi gıcır gıcır yapıyor ve daha önce de yazdım mı bilmiyorum; balık, soğan gibi ağır sinen kokuları çıkarmada çok başarılı. Sıvı deterjandan da çok memnunum. Uçuk bir portakal kokusu var deterjanda. En çok hoşuma giden de bütün ürünlerinde ya limon ya da portakal aroması var. Bu bile ne kadar doğal olduğunun göstergesi. Öyle yok çiçek yok bahar yok oynanus kokusu gibi marketlerde satılan kokulara rastlamıyorsunuz

Bu markanın cilt bakım ve onarım yağını ve tüy azaltıcısını kullanan var mı acaba???

Sanırım bu markayı pek bilen yok :KK43: aslında içerikleri o kadar temiz ki! Keşke kullananlar çok olsa!
Sanırım sen nemlendirici kremini almıştın. Eğer aldıysan ne kadar oldu kullanalı ve memnun musun?

Kremini henuz almadim.elimdeki ersag argan yagli krem bitince almayi düşünüyorum..bi sorum olacak.bul.mak.deterjani 1,5 kapak yaZiyor asiri kopurdu.1 kapak attim yine deli gibi köpük ten zor dönüyor makine..ve bu kadar kopurdugu halde iyi temizlemiyor.tamam super bi parlaklik veriyor ama ben bulasiklarda onyikama yaptigim halde muylaka cikmamis lekelerle karsilasiyorum.bu dogal urunu birakmak istemiyorum neden boyle oluyor acaba

Kremini henuz almadim.elimdeki ersag argan yagli krem bitince almayi düşünüyorum..bi sorum olacak.bul.mak.deterjani 1,5 kapak yaZiyor asiri kopurdu.1 kapak attim yine deli gibi köpük ten zor dönüyor makine..ve bu kadar kopurdugu halde iyi temizlemiyor.tamam super bi parlaklik veriyor ama ben bulasiklarda onyikama yaptigim halde muylaka cikmamis lekelerle karsilasiyorum.bu dogal urunu birakmak istemiyorum neden boyle oluyor acaba
Bulaşık makinesi deterjanını hiç denemedim ama benim bildiğim doğal ürünle bulaşık yıkamadan önce 1-2 kere boş çalıştırmak. Makinenin alışma süresi olabilir bilemiyorum farazi de konuşmak istemiyorum ama arayıp sorabilirsin ya da mesaj yazabilirsin. Onların yönlendirmesi daha doğru olur.
Yalnız dediğin gibi nedense marka gözetmeksizin bu tür doğal bulaşık makinesi deterjanları kullananlar memnun kalmıyor. Benim de aklıma makinenin yapısı geliyor. Muhtemelen doğal deterjana uygun olmayan bir sistemleri var. Belki saçma gelecek ama aklıma bu geliyor. Çünkü ben de şimdiye kadar boraks da dahil çok şey denedim ama olmuyor. Sadece parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum; tuz olarak da kaya tuzu... Neyse ki senelerdir bu konusa sıkıntı yaşamadım

şampuan, saç kremi, bebek şampuanı, diş macunu v.b. ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Geçtiğimiz ay çamaşır, bulaşık deterjanları ve leke çıkarıcısını denedim sonuç harika.. fiyatları da gayet makul... bir de helal sertifikalı olması önemli benim için.

X