vural15 canim ben de adetin suan 4. Gunundeyim muhtemelen benim de doktorum ayni yontemi izleyecekmis ama dunki tahlillerde ostrojenim 75 cikti canim skildi erteleyebilirim dedi senin son durum nedir
Arkadaşlar semra kahramanın hastasıyım. Dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım fakat kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Bu ay dondurulmuş tedavisi için tekrar gittim semra hoca ilacSiz dondurulmuş transferi yapıcaz dedi başarı oranı ne dedim ilaçlı olan transferlere kıyasla canlı doğumlar ve tutunma daha fazla dedi fakat rahim kalınlığım en az 8 olana kadar ultrason kontrolüne gidicem transfer gününü vücudum belirliycek.ne estofem nede crinone kullanmiycaksin dedi. Sorum şu bu yöntemi deneyen oldumu ? yoksa bende mi denenecek ilk kez.semra kahramana çok fazla güveniyorum mutlaka bişey biliyordur
slm kızlar benimde bu dondurulmuş transferimde doğal siklusla ilerleyeceğiz dedi doktorum. daha önce bunu yaşayanlar biraz bilgi verirmisiniz?
ahhh canim o yleydim ama düşük yaptim geçen hafta. dün kontrolum vardi doktorum beklemenin anlamı yok rahim hazirken önümüzdeki ay dondurulmuş embiyolarin yolumuza devam edeceğiz dedi ve doğal siklusta yapicam transferini deyince bende nasıl ilerlediğini bilenlere sorayım dedim.B benim bebisim canim sen hamile degilmisin? Agustos tup bebek grubundan
ahhh canim o yleydim ama düşük yaptim geçen hafta. dün kontrolum vardi doktorum beklemenin anlamı yok rahim hazirken önümüzdeki ay dondurulmuş embiyolarin yolumuza devam edeceğiz dedi ve doğal siklusta yapicam transferini deyince bende nasıl ilerlediğini bilenlere sorayım dedim.
hadi yaaa okadar uzunmuymus. ama ben zaten düzenli adet gormuyorum ki! nasıl bende yumurta takibi yapicsk. duzenli yumurtlasaydim zaten belki kendiliginden hamile kalirdim. bu konuyu doktorumla konusmam laxim ozamanHadi ya cok üzüldümm canim ya..
Ama allah dan dondurulmusun varmis cok sukur.. benim daha ilk denemem semra hoca madem dondurmak istiyosun o zaman natural siklus yapariz dedi ben de arastiriyorum simdi hakkimizda hayirlisi.. arastirmalarima gore ben simdi opudan sonra ilaclari birakinca adet olacakmisim sonra adetim bitecek ama transfer olmayacagim ilac vs de kullanmayacagim sonra natural dongum de yumurtlayacagim zaman gelicek iste o zman kosturmaca kontrollere gidicekmisim yumurtanin catladigi ani yakalicaklar o zaman vucut dogal progesteron salgiliyacak ve rahim 8 mm ve ustu kalinlasmis olursa 7 gun sonra transferini yapiyolarmis.. eger olmazsa bi dahaki aya kaliyosun.. ben boyle biseyi tercih etmedim doktor natural yapalim dedi.. okuduklarima gore ilac kullanmadigin icin estoferm gibi.. rahmin ilacdan arinmis oluyomus ve dusuk riskini azaltiyomus ama tek dejavantaji yumurta catlamasini kacirmamak ve rahimin istedigi kalinliga gelmis olmasi bi de beklemek...insallah yardimci olabilmisimdir
hadi yaaa okadar uzunmuymus. ama ben zaten düzenli adet gormuyorum ki! nasıl bende yumurta takibi yapicsk. duzenli yumurtlasaydim zaten belki kendiliginden hamile kalirdim. bu konuyu doktorumla konusmam laxim ozaman
hadi yaaa okadar uzunmuymus. ama ben zaten düzenli adet gormuyorum ki! nasıl bende yumurta takibi yapicsk. duzenli yumurtlasaydim zaten belki kendiliginden hamile kalirdim. bu konuyu doktorumla konusmam laxim ozaman
hayirlisiyla once opu nu olda kaliteli yumuslarin olsun ins göre karar verirsiniz. dondurulmasını sen mi istedim? madem az var taze embiyo transferi niye istemiyosun?Benim daha opu olmadi bakalim dondurulmusum falan kalacak mi en az 2 -3 kaliteli olur dedi bakalim benim pek umidim yok.. bu kaliteli olanlari tek tek mi donduruyolar ?
ben pko olduğum için yumurtlama günleri belli değil. adetketimde ilacsiz 2-3 ayda bir olur. ilaclada çok yumurta olduğunu için ohss olurum. oyuzden bana niye böyle bir yöntem düşündü bilmiyorum cuma gunu sorarım bakalım ne dicek.Benimde cok duzenli degildir 3-5 sapar hep dedim ama semra hoca bisi demedi
canim benim naturelsiklus denendi. Ilk defa duydum bu yöntemi ama eskiden beri var olan bir yontemmis. Sadece naturel siklusa uygun hasta seciyorlarmis. Ovulasyon testi ve kan tahlili vaginal usg ile kontrol yapiliyor. Ovulasyon tespit edilirse catlatma iğnesi vurduruyorlar. Yumurtanin catladigindan emin olmak.icin. sonraki gun prednol ve rulid antibiyotik 4 gun kullandiriliyor. Sonra da transfer oluyor. Transfer sonrası ilac yok. Ben cok güvenmedim bu yönteme. Embriyolarima yazik olamsin dedim ama ayse hanim ikna etti sisli memorialde. Ve cidden crinone olmadan diger ilacalr olmadan cok rahat bir süreç gecirdim. Sadece tek sıkıntı yine kontrollere gidiyorsunuz. Adetin 2.gunu başlıyor kontrol. 6 gun sonra yeniden kontrol. Burada ovulasyon kiti kullanmaya başlıyorsun prediktor. Sonra 2 gun arayla cagiriyorlarCanim bende semra hanimin hastasiyim bu natural siklus nasil oluyo ya benim bazen dogal yumurtam catlamiyo kist oluyo.. yumurtalarim bu ay toplanacak.. semra hanim dondurup natural siklus yapariz dedi.. eee ya natural siklus sirasindaki yumurtam kist olursa bu sefer transferim ertelenmez mi oyy bi natural siklusum eksikti :)
slm kızlar benimde bu dondurulmuş transferimde doğal siklusla ilerleyeceğiz dedi doktorum. daha önce bunu yaşayanlar biraz bilgi verirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar bende memorial de çarşamba günü transfer oldum1 tane 5.gün embriyosu.transferden 1 gün sonra kasiklarim ve belim ara ara ağrıyor her zaman değil ama gün içinde 3- 4 defa.yanlız ben çok fazla yatamadım evin içinde kendimi çok yormadan dolaştım küçük ev işleri yaptım 2.gün de duş aldım ama umudum var gibi.gibi diyorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum aynı duyguları yaşayanlar varmı bide bu bel ve kasik ağrısı iyiye mi işaret
canim peki adetinin kacinci gunu transfer oldu? ve benim düzenli adet olmadığım için yumurtalarim olucak mi bilmiyorum. peki senin sonuç ne oldu?canim benim naturelsiklus denendi. Ilk defa duydum bu yöntemi ama eskiden beri var olan bir yontemmis. Sadece naturel siklusa uygun hasta seciyorlarmis. Ovulasyon testi ve kan tahlili vaginal usg ile kontrol yapiliyor. Ovulasyon tespit edilirse catlatma iğnesi vurduruyorlar. Yumurtanin catladigindan emin olmak.icin. sonraki gun prednol ve rulid antibiyotik 4 gun kullandiriliyor. Sonra da transfer oluyor. Transfer sonrası ilac yok. Ben cok güvenmedim bu yönteme. Embriyolarima yazik olamsin dedim ama ayse hanim ikna etti sisli memorialde. Ve cidden crinone olmadan diger ilacalr olmadan cok rahat bir süreç gecirdim. Sadece tek sıkıntı yine kontrollere gidiyorsunuz. Adetin 2.gunu başlıyor kontrol. 6 gun sonra yeniden kontrol. Burada ovulasyon kiti kullanmaya başlıyorsun prediktor. Sonra 2 gun arayla cagiriyorlar
Adetin 18.gunu oldu canim. Pozitiffff oldu cok şükür. Bugün transferimin 11.gunu. sende belki kontroller uzar yada ek ilac baslanabilir cok kontrol olup da bekletmemek icin. Bir arkadaş da öyle yapılmış. Burada okumuştum. Naturel siklusu cok araştırdım birşey bulamadım. Bu topik iyi olmuscanim peki adetinin kacinci gunu transfer oldu? ve benim düzenli adet olmadığım için yumurtalarim olucak mi bilmiyorum. peki senin sonuç ne oldu?
canim benim naturelsiklus denendi. Ilk defa duydum bu yöntemi ama eskiden beri var olan bir yontemmis. Sadece naturel siklusa uygun hasta seciyorlarmis. Ovulasyon testi ve kan tahlili vaginal usg ile kontrol yapiliyor. Ovulasyon tespit edilirse catlatma iğnesi vurduruyorlar. Yumurtanin catladigindan emin olmak.icin. sonraki gun prednol ve rulid antibiyotik 4 gun kullandiriliyor. Sonra da transfer oluyor. Transfer sonrası ilac yok. Ben cok güvenmedim bu yönteme. Embriyolarima yazik olamsin dedim ama ayse hanim ikna etti sisli memorialde. Ve cidden crinone olmadan diger ilacalr olmadan cok rahat bir süreç gecirdim. Sadece tek sıkıntı yine kontrollere gidiyorsunuz. Adetin 2.gunu başlıyor kontrol. 6 gun sonra yeniden kontrol. Burada ovulasyon kiti kullanmaya başlıyorsun prediktor. Sonra 2 gun arayla cagiriyorlar
Adetin 18.gunu oldu canim. Pozitiffff oldu cok şükür. Bugün transferimin 11.gunu. sende belki kontroller uzar yada ek ilac baslanabilir cok kontrol olup da bekletmemek icin. Bir arkadaş da öyle yapılmış. Burada okumuştum. Naturel siklusu cok araştırdım birşey bulamadım. Bu topik iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?