NATUREL SİKLUSTA DONDURULMUS EMBİRYO TRANSFERI

hayırlısı olsun canim. sayi cok diye kaliteli olmuycak diye düşünme. benim de çok yumurtam vardı sende cook çok fazla. çok şükür 16 tanesi 1 kalite çıktı ve donduruldu. 1 kalite çok diye 2 kalitelileri bile imha ettiler. oyuzden rahat ol ve dua et. doğal siklus nasıl ilerleyecegi hakkında konustum mu?

bana da dr başarı oranı daha yüksek demisti bu yöntem icin. Düşünsene tek embriyo transferi ve hic progestwron kullanmadim. Senin de iyi olacak inşallah. O kadar yumurtanin icinde cok sayida kaliteli yumurta cikar canim.merak etme sen. Zaten bir embriyo yetiyor. Yavrunu kucagina almana inşallah az kaldi

E çatlatma iğnesini saatli vurman gerekiyor 35-36 saat sonra opu yapılcak
İğne saatini verdiler mi peki?ilacları almıssın

Onlar kan sonucuma gore haber vericekler canim ararlar birazdan.. doktor %90 lucrin dedi her yerde bulunmuyo alin dedi valla otrivella almadik o yuzden bakalim..

Insallah doktorda bize 1 tane yeter dedi de ne bilim dondurulmus olacak ya iste ins olumsuz bi çözülme olmaz hersey yolunda gider canim benim..

Ooo masallah kiz 16 kalite ne demek super.. bende kenarda dondurulmusum olsun istiyorum insallah olur da cunku calisirken cok zor sehir disi olayi maddi manevi..
Evet canim konustum bebek_dostuu arkadasimizin soylediklerinin aynisini yucel bey de soyledi.. her ay duzenli yumurtlayan kadinlari tercih ediyoruz dedi ama dedim benim adetim bazen 2-3gun oynar.. adetinin 3 gun oynamasi bizim icin onemli degil dedi dogal siklus hastasinin ozelligi vucudun duzenli yumurta uretmesiymis.. basari orani daha fazla dedi.. estoferm ve progesteron gibi ilaclari kullanmiyacagim icin sevindim ama surec uzun iste ne yapalim benim icin bu yolu secmisler vardir bi bildikleri diyorum

Sanirim bu yontemle yuksek basari elde ettiklerini istatistik olarak gormusler direk %70 dedi ve bu yontemi uygulama olarak genisletiyolar bence..cunku pek duymadigim bi yontem bu benim..
Biz sehir disindan gelicez dedim olsun gelmeye calis dedi evet biz genellikle uzak hastalarimiza gelemicek durumdaki hastalarimiza vermiyoruz ama izmitten gelirsin dedi dogal siklus a zorladilar beni ya

ben her ay yumurtlama döngüsü yok ki bende niye yapicsk bilmiyorum. hayırlısı bakalım. zamanla gorcez neler yaşayacağımızı.

vardır bu bildikleri canim ins olumlu olur her sey.

canim benim de melih bey opu yapmisti. Ben de hic bilmem tanimam. Ayşe hanimdi doktorum. Ama.farketmiyor. melih bey eski dr zaten orada. Opu icin ac karnina gidiyorsun. Gece 12 den sonra su dahil yeme icme yok. Sabah güzel bir duşunu al. Herhangi bir kozmetik kullanma. Özellikle kokulu seyler. Zaten hafif anestezi ile oluyor. Adet ağrısı gibi bir sey oluyor sonraisnda. Senin yumurtan çokmuş. Belki biraz daha fazla agri hissedebilirsin onu da cabucak atlatirisn. Rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…