- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
çok şükür hadi allah kucağına almayı nasip etsin. ilk deneme miydi. bende yeni duydum natural transferi araştırmaya çalışıyorum ama yok fazla bir bilgi. senin gibi yaptıranlar yardımcı olursa çok iyi plucakAdetin 18.gunu oldu canim. Pozitiffff oldu cok şükür. Bugün transferimin 11.gunu. sende belki kontroller uzar yada ek ilac baslanabilir cok kontrol olup da bekletmemek icin. Bir arkadaş da öyle yapılmış. Burada okumuştum. Naturel siklusu cok araştırdım birşey bulamadım. Bu topik iyi olmus
çok şükür hadi allah kucağına almayı nasip etsin. ilk deneme miydi. bende yeni duydum natural transferi araştırmaya çalışıyorum ama yok fazla bir bilgi. senin gibi yaptıranlar yardımcı olursa çok iyi plucak
Canim ben de sehir dışından gel git yaptim. Kontroller son kontrolde 2 gun üst üste cagrildik. Yumurtayi catlamadan yakalamak icin. Yumurta catlatma ignesi verildigi gün transfer tarihi belirleniyor. 6 gun sonrasi transfer icin verildi. 6 gun sonra transfer icin gittik. Toplamda 5 kez gittik galiba tam hatırlamıyorum. Saymadim yani.bebek_dostuu canim bisey daha sorucam sen su an hangi asamadasin?
Ben sehir disindan gidicem adetin 2. Gunu gidiyoruz sonra 6 gun sonra sonra 2 gunde bir yumurta catlayana kadar mi oluyo?
Semra hanim bize 3 kere falan geleceksiniz dedigi icin kabul ettik biz
Canim benim 4.deneme. bilgi verebilirim rahat ol.çok şükür hadi allah kucağına almayı nasip etsin. ilk deneme miydi. bende yeni duydum natural transferi araştırmaya çalışıyorum ama yok fazla bir bilgi. senin gibi yaptıranlar yardımcı olursa çok iyi plucak
sagol canim. diğer denemelerin de pozitifi gördüm mu hiç? yoksa bu ilk mi?Canim benim 4.deneme. bilgi verebilirim rahat ol.
Canim ben de sehir dışından gel git yaptim. Kontroller son kontrolde 2 gun üst üste cagrildik. Yumurtayi catlamadan yakalamak icin. Yumurta catlatma ignesi verildigi gün transfer tarihi belirleniyor. 6 gun sonrasi transfer icin verildi. 6 gun sonra transfer icin gittik. Toplamda 5 kez gittik galiba tam hatırlamıyorum. Saymadim yani.
Canim lucrin uzun protokolde kullanmıştım. Yumurtalari baskiliyormus, erken catlamasini önlüyormuş. Demekki ön hazirlik yapacak sende.bebek_dostuu canim doktoe bana lucrin verdi catlatma ignesi diye bi actim icinden 14 tane siringa cikti hic bisi anlamadik esimde bende
Canim lucrin uzun protokolde kullanmıştım. Yumurtalari baskiliyormus, erken catlamasini önlüyormuş. Demekki ön hazirlik yapacak sende.
gaziliii cinsel ilişki konusunda seni uyarirlar belki. Benim 2 tüp de alındığı için doğal yolla hamile kalma şansım yok. Diger tedavilerimde istemiyorlardi iliski.
sen su an tedavinin hangi asamadasin? Eger daha hic yumurta toplanmamissa ilac kullacaksin. Opu olduktan sonra embriyoların durumuna göre donduracaklar. Rahim dinlenecek. Ondan sonra hazırlık aşaması var. Ilac olmayacak. Doğal döngüde yumurtan oluşacak,takip edilecek ve çatlaması icin igne yapilacak. 6 gün sonra da transfer Allahın izniyleNasil yaa benim yumurtalar buyudu salo opi olcam soktayim su an natural siklusda ilac yoktu hani lucrin nerden cikti
Panik olma. Sana ovitrelle alma dediler mi? Yarin sabah merkezini ara teyit et canim. Herseyin çaresi var. Boşuna stres yapmayin.Bu lucrin nerden cikti ya kafayi yicem esim sordu hemsire kizda catlatma ignesi o dedi.. o oylw deyince bizde otriville almadik defalarcq sormamiza ragmen.. yarinda pazar.. allahim deliricem ya.. lucrinin natural siklusda ne isi var
Canim 2 kimyasal bir dış gebelik bir pozitiffff(kizim var 2.5 yaşında cok şükür). Cok uğraştık bakalım. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallahsagol canim. diğer denemelerin de pozitifi gördüm mu hiç? yoksa bu ilk mi?
sen su an tedavinin hangi asamadasin? Eger daha hic yumurta toplanmamissa ilac kullacaksin. Opu olduktan sonra embriyoların durumuna göre donduracaklar. Rahim dinlenecek. Ondan sonra hazırlık aşaması var. Ilac olmayacak. Doğal döngüde yumurtan oluşacak,takip edilecek ve çatlaması icin igne yapilacak. 6 gün sonra da transfer Allahın izniyle
ooo maşallah canim ne güzel kızın varmış allah bağışlasın. kardeslerinide kucagimiza almayi nasip etsin mevlam.Canim 2 kimyasal bir dış gebelik bir pozitiffff(kizim var 2.5 yaşında cok şükür). Cok uğraştık bakalım. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah
Simdi anladim canim. Drmekki lucrini bu amacla vermis sana. Opudan sonraki surec ilacsiz olacak. Naturel siklus. Iste dogal yolla takip edilecek. O yumurtanin catlamasindan emin olmak icin tekrar catlatma ignesi verebilirler. ama insallah embriyolarin kaliteli bir sekilde 5.gune ulasir. Bence bu yontem iyi. Gereksiz hic ilac almiyorsun. Bedenin yipranmiyor. Insallah canim pozitiffff bir tedavi olur.bebek_dostuu hemsire hanim sureci soyle anlatti.. yarin catlama ignemi olcam sali gunu opu olduktan sonra bi 10 gun icinde adet olacakmisim sonra adet bitince yumurtamin catlama sureci takip edilecek iste catlamasindan sonra da transfer olacak dedi
Simdi anladim canim. Drmekki lucrini bu amacla vermis sana. Opudan sonraki surec ilacsiz olacak. Naturel siklus. Iste dogal yolla takip edilecek. O yumurtanin catlamasindan emin olmak icin tekrar catlatma ignesi verebilirler. ama insallah embriyolarin kaliteli bir sekilde 5.gune ulasir. Bence bu yontem iyi. Gereksiz hic ilac almiyorsun. Bedenin yipranmiyor. Insallah canim pozitiffff bir tedavi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?