NATUREL SİKLUSTA DONDURULMUS EMBİRYO TRANSFERI

çok şükür hadi allah kucağına almayı nasip etsin. ilk deneme miydi. bende yeni duydum natural transferi araştırmaya çalışıyorum ama yok fazla bir bilgi. senin gibi yaptıranlar yardımcı olursa çok iyi plucak

Canim ben de sehir dışından gel git yaptim. Kontroller son kontrolde 2 gun üst üste cagrildik. Yumurtayi catlamadan yakalamak icin. Yumurta catlatma ignesi verildigi gün transfer tarihi belirleniyor. 6 gun sonrasi transfer icin verildi. 6 gun sonra transfer icin gittik. Toplamda 5 kez gittik galiba tam hatırlamıyorum. Saymadim yani.

Sagol tatlim.. yalniz benim anlamadigim yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor diye biliyoruz ya hani diyelim esimle iliski yasarsam sakincs var mi belki mucize olur da hamile kalirim .. ee bi kac gun sonrada transfer var bu kismi anlamadim

bebek_dostuu canim doktoe bana lucrin verdi catlatma ignesi diye bi actim icinden 14 tane siringa cikti hic bisi anlamadik esimde bende

Canim lucrin uzun protokolde kullanmıştım. Yumurtalari baskiliyormus, erken catlamasini önlüyormuş. Demekki ön hazirlik yapacak sende.

Nasil yaa benim yumurtalar buyudu salo opi olcam soktayim su an natural siklusda ilac yoktu hani lucrin nerden cikti

gaziliii cinsel ilişki konusunda seni uyarirlar belki. Benim 2 tüp de alındığı için doğal yolla hamile kalma şansım yok. Diger tedavilerimde istemiyorlardi iliski.

gaziliii cinsel ilişki konusunda seni uyarirlar belki. Benim 2 tüp de alındığı için doğal yolla hamile kalma şansım yok. Diger tedavilerimde istemiyorlardi iliski.

Bu lucrin nerden cikti ya kafayi yicem esim sordu hemsire kizda catlatma ignesi o dedi.. o oylw deyince bizde otriville almadik defalarcq sormamiza ragmen.. yarinda pazar.. allahim deliricem ya.. lucrinin natural siklusda ne isi var

Nasil yaa benim yumurtalar buyudu salo opi olcam soktayim su an natural siklusda ilac yoktu hani lucrin nerden cikti
sen su an tedavinin hangi asamadasin? Eger daha hic yumurta toplanmamissa ilac kullacaksin. Opu olduktan sonra embriyoların durumuna göre donduracaklar. Rahim dinlenecek. Ondan sonra hazırlık aşaması var. Ilac olmayacak. Doğal döngüde yumurtan oluşacak,takip edilecek ve çatlaması icin igne yapilacak. 6 gün sonra da transfer Allahın izniyle

Bu lucrin nerden cikti ya kafayi yicem esim sordu hemsire kizda catlatma ignesi o dedi.. o oylw deyince bizde otriville almadik defalarcq sormamiza ragmen.. yarinda pazar.. allahim deliricem ya.. lucrinin natural siklusda ne isi var
Panik olma. Sana ovitrelle alma dediler mi? Yarin sabah merkezini ara teyit et canim. Herseyin çaresi var. Boşuna stres yapmayin.

Canim su an tedavimin son ignesini oldum ben yarin yucel bey kontrol edicek son kez.. ama 2 gun once de semra hoca lucrin yazdi tedavinin cogunu tamamladin dedi gecmis olsun dedi. Gerekli detaylari size hemsire vericek dedi odadan cikti.. sonra esim kagidi aldi lucrin ne dedi biz catlama ignesi olarak otriville alacaktik yucel bey oyle yazmisti dedi hemsire kizda cok yumurtasi olanlara catlatma ignesi olarak lucrin veriliyo dedi eve geldik kutuyu bi actik 14 tane igne..

bebek_dostuu hemsire hanim sureci soyle anlatti.. yarin catlama ignemi olcam sali gunu opu olduktan sonra bi 10 gun icinde adet olacakmisim sonra adet bitince yumurtamin catlama sureci takip edilecek iste catlamasindan sonra da transfer olacak dedi

Simdi anladim canim. Drmekki lucrini bu amacla vermis sana. Opudan sonraki surec ilacsiz olacak. Naturel siklus. Iste dogal yolla takip edilecek. O yumurtanin catlamasindan emin olmak icin tekrar catlatma ignesi verebilirler. ama insallah embriyolarin kaliteli bir sekilde 5.gune ulasir. Bence bu yontem iyi. Gereksiz hic ilac almiyorsun. Bedenin yipranmiyor. Insallah canim pozitiffff bir tedavi olur.

Canim kontrolden geldik simdi.. lucrin i catlatma ignesi olarak vermisler yani soyle benim gonalf 112.5 kullanmama ragmen amh yuksek oldugu icin yine 15-20 tane yumurta gozukuyo lucrini ohss yi onleyici bi catlatma ignesi olarak kullaniyolarmis.. evet ilac kullanmicam dedigin gibi.. cikmadan yucel bey dedim bu benim ilk denemem neden dogal siklus tercih edildi?
O da bu yontemle basari orani %70lerde dedi.. hayirlisi bakalim kaliteli pek olucak gibi gelmiyo bana cunku yumurta cok.. ama insallah sonuc pozitif olur canim.. cunku benimde bi tup tikali digerinde de sekil bozuklugu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…