Navigasyonda çıkan otel

papatyakokusu12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
17
17
3
30
Merhaba bayanlar. Bugün eşimin arabasına bindiğimde navigasyonda bir oteli seçilmiş gördüm 25 dk sonra oradasınız diyordu. Acaba önceden oraya gittiği içinmi otomatik ekranda çıktı yoksa benmi eşimin günahını alıyorum

navıgasyona gırılmese secılmese nasıl otomatık acılacak kı
bu navıgasyonlar artık beyınde mı okuyor
sız bence bır sure sessızce gozlemleyın ...

Navigasyona adresi girilmiyor mu.
Otelin adresini yada adını falan giricez bizi oraya götürecek.
En son nereye gitmek için adres girilmisse o adres gosterir navigasyo.
Eşinize sorsaydiniz en azından o andan cevabını alır sonra takipte kalırsınız.

Öyle değil. Genelde eve nasıl gidileceğini gösteriyordu. Şimdi otelin yolunu gösterdi
ben kendımı sızın yerınıze koydum boyle bırsey gorsem sesımı cıkarmazdım sımdı bu ne dıye sorsam bır kılıf uydurur ve bıdahakıne daha dıkkatlı olur
bıraz gozlemlerdım

Sprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi

Sprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
eger bosanmayacaksanız kurcalamayın
sıze o kadar dıyeyım
goruyorum burada yakalıyor kocasının yuzune vuruyor bosanmıyor
ya da en fazla azıcık yalvarsın dıye blof yapıp babasının evıne gıdıyor ıkı lafa ıkna olup gerı donuyor
eger bunu yapacaksanız kurcalamayın cunku esınızın uydurdugu kılıf tam bır sacmalık

Yok o mümkün değil.
Tamam evin adresini girdi o otelin önünden geçti diyelim orada kapatsa da o adresi göstermez.yine hangi adresi girdiyse orayı gösterir.
O zaman takipte kalın mutlaka.
Saçma bahane uydurmuş birde sinirlenmiş haklısın şuan şüphelenmekte.

Otel:Hakettiysek eyvallah.
Otelin günahına giriyorsunuz belki de? İlla sadakatsizlik mi olacak otel ismi gecince..

Takipte kalın. Kontrolcü olun. Ben bu işi çok masum bulmadım.

Abartmayin, bazen ben de falanca yer ne kadar uzaktadir diye bakıyorum diyecektim ama bu aciklama tatmin edici degil. Hatta çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…