- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.371
- 158
- Konu Sahibi papatyakokusu12
-
Kesinlikle. Benim esimin isi gereği otele de gidiyor mekanlarada gidiyor aksam yemekleri vs.İs görüsmelerinde mecburen bu ortamlara giriyor ortalıgı Ukraynalı Lübnanlı hatun kaynıyor bir de ..1 gr süphelenmedim bunca yıl.Aynı durum eşimde olsa ilk aklıma gelen yakınında bir yere gitti kolay olsun diye oteli yazdı olurdu. Ya da görüşmeye gitti, yemeğe gitti, masaja gitti gibi gibi şeyler. Ama sorunca yok internet gitti o yüzden ora kalmış gibi akla uymayan bir cevap alırsam şüphelenirim
yaaa canım da buradaymış beeeaaaaEniştemin numarasını verim mi
Bu cevaptan sonra Sıkı takip lazımSprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
Otelin amaci orada konaklamak. Oranin çalişani olmayan biri otele sadece orada zaman geçirmek ve kalmak için gider.Otel:Hakettiysek eyvallah.
Otelin günahına giriyorsunuz belki de? İlla sadakatsizlik mi olacak otel ismi gecince..
Otelin amaci bazen bir arkadasi gelir yemek yer restaurantında da olabilir..Veyahut calısan bir tanidigina gitmistir.Uzar gider boyle.Sorun zaten konu sahibinin esinin verdigi sacma cevapmıs.Ben o kısmı kaçırdıgım icin her otele gidenin alnina sadakatsiz butonu yapıstırırılmamalı gorusundeyimOtelin amaci orada konaklamak. Oranin çalişani olmayan biri otele sadece orada zaman geçirmek ve kalmak için gider.
Gizlenen bir arkadaşla yemek bile şupe verici. Ben de otelleree konferanslarda oldum. Hem de en luks oteller. Ama durduk yere biraz supe çekiciOtelin amaci bazen bir arkadasi gelir yemek yer restaurantında da olabilir..Veyahut calısan bir tanidigina gitmistir.Uzar gider boyle.Sorun zaten konu sahibinin esinin verdigi sacma cevapmıs.Ben o kısmı kaçırdıgım icin her otele gidenin alnina sadakatsiz butonu yapıstırırılmamalı gorusundeyim
Kesinlikle birde cevap cok sacma olunca süphelenilir.Hos bu erkekler gözlerle gorulse de bir yalan uydururlar da burası da ayrı mevzu..Gizlenen bir arkadaşla yemek bile şupe verici. Ben de otelleree konferanslarda oldum. Hem de en luks oteller. Ama durduk yere biraz supe çekici
Konu sahibi otel bari işle ev arasinda mi yerleşiyor ona baksin. Evet erkekler kapana kisilinca baya salak oluyorlarKesinlikle birde cevap cok sacma olunca süphelenilir.Hos bu erkekler gözlerle gorulse de bir yalan uydururlar da burası da ayrı mevzu..
Yaz kızım 200 torba cimento , 20 kamyon cakıl 15 kapı 30 kamyon incekum sşfkdlfjKonu sahibi otel bari işle ev arasinda mi yerleşiyor ona baksin. Evet erkekler kapana kisilinca baya salak oluyorlar
Yaz kızım 200 torba cimento , 20 kamyon cakıl 15 kapı 30 kamyon incekum sşfkdlfj
Konu sahibi sormuş eşine eşi de demiş ki en son interneti oradan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diye sinirlenerek cevap vermiş .Kötü düşünmek istemiyorum açıkçası, otel diye aklınıza sadece konaklama gelmesin. Belki bir arkadaşıyla restaurant ya da cafesinde birşeyler yeyip içmiş olabilir. Oraya yakın bir yere gidecektir, otelin konumunu girmiştir. Vs vs
Siz kızacaksınız diye saçmalamış da olabilir.
Tetikte olun ama hemen de aldatıyor diye düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?