- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi papatyakokusu12
-
bunu yapsa açıklardı , bir kılıf bulmaya çalışmazdıOtele gidecekti demiyorum belki oralarda bir yere gitmek istemiştir. X otelin karşısında filan demişlerdir ama yine de navigasyon böyle şeyler yapmaz
tabiki otelin mimarisini incelemek istedi :))Tamam da otel denince akla neden hemen zina geliyor ben iyi niyetli düsünmek istiyorum akli melekelerim yerinde yahu:dd
Suç bastırma bunun adı psikolojide. Dikkatle gözlemleyiniz. Umarım biz yanilirizSprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
Alfjdljff ya ama konu sahibin esinin yorumunu gormemisken yorumladigim icin boyle safhanece oldu yoksa benim heriften kıllansam seni gördügüm otel varyaaaa oraya gömdüler seni adli eseri dinlerdi herkes 3.sayfa haberlerinde de okurdutabiki otelin mimarisini incelemek istedi :))
yoksa niye otele gitsin ki
Sprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
Hic güleceğim yoktuSprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
Sorsaydınız ya niye bu çıkıyor diye. Gittim demez ama siz anlarsınız o anki halinden.Merhaba bayanlar. Bugün eşimin arabasına bindiğimde navigasyonda bir oteli seçilmiş gördüm 25 dk sonra oradasınız diyordu. Acaba önceden oraya gittiği içinmi otomatik ekranda çıktı yoksa benmi eşimin günahını alıyorum
Sizin aklınıza ne geliyo valla meraktanTamam da otel denince akla neden hemen zina geliyor ben iyi niyetli düsünmek istiyorum akli melekelerim yerinde yahu:dd
Mesela ;Sizin aklınıza ne geliyo valla meraktan
Tabii ki vermez. Yasal değil. Kişilik haklarının ihlali.otele gidip sorunca bilgi vermiyorlar di mi
bir polis bunu yaparsa görevini kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılabilir. Biz konaklayan misafiri polise bildiriyoruz. Aranmadı var mıdır onu kontrol ediyorlar.polis bir tanıdığınız varsa otelde kalıp kalmadığına bakabilir ama özel hayatın gizliliğinden dolayı suç olabilir belki emin değilim
Ben bazen Yandex gideceğim yeri bulamayınca onun yakınlarında bilindik yerleri seciyorum belki öyle biseydirMerhaba bayanlar. Bugün eşimin arabasına bindiğimde navigasyonda bir oteli seçilmiş gördüm 25 dk sonra oradasınız diyordu. Acaba önceden oraya gittiği içinmi otomatik ekranda çıktı yoksa benmi eşimin günahını alıyorum
ben de polis için sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm yine de tanıdıklarının otel kaydına bakan çok polis varTabii ki vermez. Yasal değil. Kişilik haklarının ihlali.
bir polis bunu yaparsa görevini kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılabilir. Biz konaklayan misafiri polise bildiriyoruz. Aranmadı var mıdır onu kontrol ediyorlar.
Geçen bize mahkemeden tebligat geldi. Boşanma davası için bilgi istiyorlar. Kocanın otelimiZde konaklayıp konaklamadığına dair. Konakladıysa yanında biri de var mı diye? Savcıdan karar bekleyeceğiz. Bilgileri o isterse vereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?