Navigasyonda çıkan otel

Otele gidecekti demiyorum belki oralarda bir yere gitmek istemiştir. X otelin karşısında filan demişlerdir ama yine de navigasyon böyle şeyler yapmaz
bunu yapsa açıklardı , bir kılıf bulmaya çalışmazdı

yalan söylediği çok belli , beni aldattıysa yada niyetlendiyse boşarım diyorsanız kanıt toplayın para biriktirin.
boşanmam yada boşanamam diyorsanız kurcalamayın

tabiki otelin mimarisini incelemek istedi :))
yoksa niye otele gitsin ki
Alfjdljff ya ama konu sahibin esinin yorumunu gormemisken yorumladigim icin boyle safhanece oldu yoksa benim heriften kıllansam seni gördügüm otel varyaaaa oraya gömdüler seni adli eseri dinlerdi herkes 3.sayfa haberlerinde de okurdu

Konu sahibi merak ettim seni, naptin esinle tekrar konustunmu?

Kötü kokularr geldi burnumaa

Adam oturmuş şimdi kara kara düşünüyodur ya bu kadınlar ne fena diyodur. Nvg. den yakayı ele vericeği aklının ucuna bile gelmemiştir.

Eşiniz yalan söylüyor. Henüz öyle bir navigasyon sistemi yok. Oteli arattığı besbelli bir süre takipte kalın.

Sprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi

Kocaman bir yalan soylemis.
Ben navigasyonu cok aktif kullaniyorum. Arabaya baglamadan evvel son aratilan yeri gosterir arabaya baglandigi anda. Esiniz harltalarda en son o oteli aratmis ve bunu arabaya binmeden kisa bir sure once yapmis demek oluyor bu.

Sorsaydınız ya niye bu çıkıyor diye. Gittim demez ama siz anlarsınız o anki halinden.

Sizin aklınıza ne geliyo valla meraktan
Mesela ;
Arkadasım otelde görevli. Bazen oglen yemegi icin beni cagırır giderim..Sohbet, yemek..Sonra bana kartını verir ve otelin sauna hamam hizmetinden yararlanirim? sonrasında da cıkarım ve navigasyonda otel konumu olsada sorun yok demektir..Konu sahibinin esi cevaplarken sıvamış bu ayrı

otele gidip sorunca bilgi vermiyorlar di mi
Tabii ki vermez. Yasal değil. Kişilik haklarının ihlali.
polis bir tanıdığınız varsa otelde kalıp kalmadığına bakabilir ama özel hayatın gizliliğinden dolayı suç olabilir belki emin değilim
bir polis bunu yaparsa görevini kötüye kullanmaktan hakkında soruşturma açılabilir. Biz konaklayan misafiri polise bildiriyoruz. Aranmadı var mıdır onu kontrol ediyorlar.
Geçen bize mahkemeden tebligat geldi. Boşanma davası için bilgi istiyorlar. Kocanın otelimiZde konaklayıp konaklamadığına dair. Konakladıysa yanında biri de var mı diye? Savcıdan karar bekleyeceğiz. Bilgileri o isterse vereceğiz.

Oteli arayın..Bi burda eşimle kalmıştık, faturayı almayı unutmusuz tarihi hatırlayamadım bi bakar mısınız deyip eşinizin ismini verin bakalım..

Ben bazen Yandex gideceğim yeri bulamayınca onun yakınlarında bilindik yerleri seciyorum belki öyle biseydir

ben de polis için sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm yine de tanıdıklarının otel kaydına bakan çok polis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…