- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ben arac kullanırken ondan öyle birsey talep etmiyorum ama.Evde defalarca söylüyorum sen de aç bak diye.Zahmet edip bakmıyor.Ayrica arkada aynı zamanda çocukla uğraşıyorum.Eşiniz haklı
Biraz harita okuma becerinizi geliştirin
beceriksizliğe benim de tahammülüm yok
Her şeyi kocişinden bekleyen nazlı masum ve şapşik kız görüntüsü çok itici
Biraz zeka biraz pratiklik biraz özgüven
Ne saçma ve itici bir yorumdur buEşiniz haklı
Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Kocişkoyla kahvaltıda kavga ettikten sonra sinirinizi çıkaracak yer arıyodunuz herhalde.Eşiniz haklı
Ay bende bi açıklama bulamadımKocişkoyla kahvaltıda kavga ettikten sonra sinirinizi çıkaracak yer arıyodunuz herhalde.
Bu kadar gereksiz agresif yoruma başka açıklama bulamadım
Ben olmadığımda zaten yeni bir yere gitmiyor. Demek istediğim tatil,farklı bir restoran,başka bir şehirde yerler.Kendi kendine gitsin her araba kullandığında siz mi oluyosunuz yanında?
Kusura bakmayın ama eşiniz kendi beceriksizliğini size yüklüyor, kendisi beceremediğinden yanlış yollara sapılırsa bir kabahatli bulması lazım, bu yüzden de sorumluluğu size yüklüyor, navigasyonda sesli yönlendirme var onu açıyorsunuz gideceğiniz yerin kapısına kadar götürüyor, navigasyon kullanan birinin başka birinin yönlendirmesine ihtiyacı yok ki, eşiniz bunu da mı bilmiyorBen olmadığımda zaten yeni bir yere gitmiyor. Demek istediğim tatil,farklı bir restoran,başka bir şehirde yerler.
Regl mi oldun? AbsjskssosEşiniz haklı
Karşınızda birisi sürekli beceriksizsin şu bu diyorsa bilin ki kendi beceriksizliğini ört bas etmek istiyordur.Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?