Navigasyondan gidilecek yeri bulamamak

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.

Ben arac kullanırken ondan öyle birsey talep etmiyorum ama.Evde defalarca söylüyorum sen de aç bak diye.Zahmet edip bakmıyor.Ayrica arkada aynı zamanda çocukla uğraşıyorum.

Ay eşim gayet telefonu koyar bakarak gider yani, beğenmiyorsa kendi reflekslerini geliştirsin her zaman ona tarif eden biri mi olacak? Uzun yol oluyor uyuyorum ben arkada mesela. Kulp bulmak yani. İyi şöför herkes bir göz ile konuma bakıyor sürüyor yanda siri gibi tarif edene neden ihtiyaç duyuyor madem siz edemiyorsunuz ?

Ne saçma ve itici bir yorumdur bu

Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.

Kocan yola çıkmadan önce haritaya bakıp, kendisi tek başına navigasyonu dinleyemiyor mu? Asıl beceriksiz kocan.

Kocişkoyla kahvaltıda kavga ettikten sonra sinirinizi çıkaracak yer arıyodunuz herhalde.
Bu kadar gereksiz agresif yoruma başka açıklama bulamadım

Ben olmadığımda zaten yeni bir yere gitmiyor. Demek istediğim tatil,farklı bir restoran,başka bir şehirde yerler.
Kusura bakmayın ama eşiniz kendi beceriksizliğini size yüklüyor, kendisi beceremediğinden yanlış yollara sapılırsa bir kabahatli bulması lazım, bu yüzden de sorumluluğu size yüklüyor, navigasyonda sesli yönlendirme var onu açıyorsunuz gideceğiniz yerin kapısına kadar götürüyor, navigasyon kullanan birinin başka birinin yönlendirmesine ihtiyacı yok ki, eşiniz bunu da mı bilmiyor

Karşınızda birisi sürekli beceriksizsin şu bu diyorsa bilin ki kendi beceriksizliğini ört bas etmek istiyordur.
Ben olsam şöyle derdim “üzüm üzüme baka baka kararır, senin yanında kaldıkça ben de köreldim” diye.

Yeni bir yere giderken navigasyonu açıyoruz yanımızda illa birini istemiyoruz ki eşiniz saçmalıyor kendi halletsin.
Onun dışında siz de kendiniz yeni bir yere gidebilirsiniz navigasyonu kullanmayı kendiniz için halletmelisiniz bence

Başkasına tarif ettirmesi daha zor değil mi. Kendi kullanırken bir zahmet baksın.
Kendi özgüvensizliği bence. Hem siz yanında yokken yeni bir yere gidemiyormuş.

Navigasyon tam olarak bilmediğimiz yere tek başımıza gidebilmemiz için var. Ancak muhtemelen eşiniz bilmediği yollarda stres oluyor ve bunun da acısını sizden çıkarıyor. Eline bir tencere kapağı, ayağının altına iki terlik verip yanına navigasyon açık bir telefon koyun, evde pratik yapsın da öğrensin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…