- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
tam olarak nerede haklı? herşeyi kocişinden beklemiyor ki şöför koltuğunda oturan konu sahibesi degil kocası, herseyi yanindakinden bekleyip nazlanıp mizirdayan kocası gibi görünüyor ama bilemedimEşiniz haklı
Biraz harita okuma becerinizi geliştirin
beceriksizliğe benim de tahammülüm yok
Her şeyi kocişinden bekleyen nazlı masum ve şapşik kız görüntüsü çok itici
Biraz zeka biraz pratiklik biraz özgüven
Konumdan ben de yol bulamıyorum valla.kaç kere denedim denedim olmuyor.hicbir halt anlamiyorum konumdan.o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.ama eşinizi de anlıyorum.ikiniz de haklısınız bence.ama çözümü sizi olduğunuz gibi kabul etmek.bir de ben yayayken bulamıyorum.siz arabanın sistemine bağlıyorsunuz.ee zaten ikinizin de görüp duyabileceği bir konumda sistem.orasini anlamadım.Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Ayy aynen.arabada pek denemedim ama ben de yaya haldeyken atılan konumlara falan gidemiyorum.hiçbir halt anlamiyorum.dolanıp kalıyorum öyle.biri adam gibi tarif etse hemen giderim ama şu konum ya da navigasyon olayları bende de tutmadı valla.yaşlı teyzeler gibi yol tarif ettiriyorum.Ben de navigasyonda hep sorun yaşarim, en son sevgilime otobanda girişi kacirttim yolu yarım saat uzattıkbabama da ne zaman yol tarif etsem "rota yeniden hesaplanıyor" diyor. Ne var yani, bazı insanlarda bu şeyler tam oturmuyor. Bence sorun size kızan eşinizde. Navigasyonun sesi yok mu, açsın onla gitsin herkes gibi. Siz yokken nasıl gidiyorsa, çok mu zor?
Eşiniz haklı
Evet en mıkımmıl sensin bravoEşiniz haklı
ben de böyleyim kısmen ve yer-yön zekası mı artık ona yakın analitik düşünmeyle ilintili bu nedir… imkanı yok, olmuyor. Diğer tüm zeka türlerim, yetilerim yerinde şükür, öyle nazlanacak kocişkom da yokYeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Aslında sol üst köşede belirtiyor kaç metre sonra ne yapılacağını.Catalin sağından 3. Giristen vs diyor ya.ben zaten arkada oturuyorum. Araç büyük.Kamyonet.C sutunlari aşırı kalın.Arkadan ben ne yolu görüyorum ne çıkışları. Bazi yollar sütunlara denk geliyor. Bir çocuğa bak bir telefona bir yola. Çığlık atasım geliyor. Eşim istiyor ki döneceği yere gelmeden dakikalar önce ben söyleyeyim ona göre o seride geçsin.Iyi de ben bilmiyorum ki yolu daha önceden.
Ne alaka ?Eşiniz haklı
Sağa dönecekseniz ilerden ,önceden uyarıyor sağdan devam etmeniz için, mantık bu aslında. Genelde rampaya doğru sola dönün gibi bir yonlendirme yapar ki zaten düz gitmeye devam edeceksiniz sapmadan o durumda ondan düz gösteriyordur.Bir yeri kaçırınca basıyor kim bilir yaygarayi.
Bu arada navigasyon açıp sesli dinlemek deniyor da,ben bazen açıyorum ekranda düz gösteriyor ama sesli olarak sola dönün sağa dönün fln diyor.Bir de hafif sağa yönelin derken de şaşırıyorum bir şerit sağa geçin mi demek istiyor? Kuzeybatı güneybatı deyince de şaşırıyorum.
Navigasyonu sesli açın o kendisi tarif ediyor 300 metre sonra döner kavşaktan 3.çıkıştan çıkın der eşiniz de duyar ve uygularYeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Açıklamalar için teşekkürler :)Sağa dönecekseniz ilerden ,önceden uyarıyor sağdan devam etmeniz için, mantık bu aslında. Genelde rampaya doğru sola dönün gibi bir yonlendirme yapar ki zaten düz gitmeye devam edeceksiniz sapmadan o durumda ondan düz gösteriyordur.
Kuzeybatı,güneybatı dediğinde de ekrana bakarsanız göz ucuyla zaten düz mü gideceksiniz yoksa dönecekmisiniz anlaşılıyor. Ama yandex daha basit anlatıyor sanki ya. Google üzerindeki uygulamadan ziyade yandex daha anlaşılır ve basit.
Ben artık açıp koyuyorum kenara sesli talimatlarla gidiyorum alıştım zira,arada bakarım 2 tane sapak/ dönüş varsa yol üzerinde kaç metre sonra döneceğim diye onun dışında pek bakmıyorum açıkçası anlıyorum. Alışırsanız pekala kullanırsınız herkes gibi sizde. Oldu da paniklediniz yanlis yola girdiniz,rotayı yeniden düzenleyip sizi götürüyor zaten. En fazla yolu biraz uzatmış olursunuz. Gideceğiniz yere illaki götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?