Navigasyondan gidilecek yeri bulamamak

Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Hahahhaha
Hangi birine şaşırayım bilemedim.
Araba kullanan navigasyonu açar,o sesli zaten yüz metre ilerden sağa/sola dön der,catalın sağından,solundan devam et der yandakinin tarif etmesine ne gerek var ki?
Benimde yön duygum mükemmel sayılmaz ama navigasyonu acar her yere gider gelirim.
Sizinde navigasyon kullanmayı bilmemeniz garip,araba kullanıyorsanız şart. Bazen 3 farklı rota çıkarır haritaya bakıp hangisinden gideceğinize karar vermeniz gerekir ne bileyim çevreyolu,paralı yol vb. Araba kullanmazken ,yanda otururken navigasyona bakıp paniklemeniz de tuhaf.
Ben anlamadım.

Ama yan koltukta oturuyor,eşi sürüyor arabayi,konu sahibinden navigasyonun navigasyonu olması bekleniyor manasız bir şekilde.
Ha araba kullanıyorsa kullanmayı bilmesi gerek o konuda haklısınız,hadi harita olsa anlarım ama navigasyon tane tane anlatıyor hemde o an değil epey önce söylüyor nereden dönecek falan diye,çoğu zaman ekrana bakmak bile gerekmiyor. İkisinin de panikleyip kullanamaması tuhaf cidden.

Ben de navigasyonda hep sorun yaşarim, en son sevgilime otobanda girişi kacirttim yolu yarım saat uzattık babama da ne zaman yol tarif etsem "rota yeniden hesaplanıyor" diyor. Ne var yani, bazı insanlarda bu şeyler tam oturmuyor. Bence sorun size kızan eşinizde. Navigasyonun sesi yok mu, açsın onla gitsin herkes gibi. Siz yokken nasıl gidiyorsa, çok mu zor?

Google haritalar yerine yandexi deneyebilirsiniz. Yandex bana daha kolay ve anlaşılır geliyor. Kullanımı en kolay olan apple haritalar aslında ama maalesef kapalı yollar, pazarlar gibi anlık durum güncellemesi gerektiren konularda pek iyi değil.

Her şeye bağıran bir kocası varsa..

Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Navigasyon konuşuyor zaten ? Siz gideceginiz yerin adresini yazıyorsunuz. Onu yaparken mi panik oluyorsunuz ?

Az yesin bi kopilot tutsun kendine

Eşiniz kızmak için yer arıyor o kabul ama yandex Navi zaten sesli tarif ediyor ikinizde nerede sorun yaşıyorsunuz anlayamadım ben

Ben arac kullanırken ondan öyle birsey talep etmiyorum ama.Evde defalarca söylüyorum sen de aç bak diye.Zahmet edip bakmıyor.Ayrica arkada aynı zamanda çocukla uğraşıyorum.
Ben araca binince hareket ettirmeden açıp bakıyorum olayı az çok anlıyorum sonra koyuyorum telefonu sesli şekilde yönlendirme yapıyor zaten. Sizin yol tarif etme zorunluluğunuz yok, yalnız seyahat ettiğinde ne yapıyor eşiniz? Bunu konuşun gerilmek istemiyorum boşuna diye.

Sizin yerinize sesli yönlendirmeyi açsın o kadar beğenmiyorsa...

Kendim gideceğim bir yer varsa haritaya bakar direk giderim. Ama tarif edemem. Etmek zorunda da değilim. O da baksın aklında tutsun o zaman derim :)

Bizim eşler kendi araç kullanırken kendi bakıp buluyor takıyor camın oraya .

O zaman bu navigasyon konusu basit kalır zaten kocasının dırdırı esas sorun olur.
Bir yeri kaçırınca basıyor kim bilir yaygarayi.

Bu arada navigasyon açıp sesli dinlemek deniyor da,ben bazen açıyorum ekranda düz gösteriyor ama sesli olarak sola dönün sağa dönün fln diyor.Bir de hafif sağa yönelin derken de şaşırıyorum bir şerit sağa geçin mi demek istiyor? Kuzeybatı güneybatı deyince de şaşırıyorum.

Araba kullanırken gayet kendi bakabilir haritaya. Çocukla uğraşıyormuşsunuz hemde siz telefona mı bakacaksınız çocukla mı ilgileneceksiniz? Kendi yolu bulamıyor size yükleniyor.

iyide navigasyon kendisi zaten önemli noktalara yaklasmadan 500 mt kadar önce haner verip, o noktaya geldiginde tekrar uyariyor esinizin sizin tarifinize neden ihtiyaci oldugunu anlayamadim.
muhtemelen göbeklerde soylenen birinci çıkış ikinci çıkış vs yonlendirmesini kariştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…