- 19 Kasım 2013
- 18.749
- 33.822
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
-
HahahhahaYeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Ama yan koltukta oturuyor,eşi sürüyor arabayi,konu sahibinden navigasyonun navigasyonu olması bekleniyor manasız bir şekilde.Eşiniz haklı
Biraz harita okuma becerinizi geliştirin
beceriksizliğe benim de tahammülüm yok
Her şeyi kocişinden bekleyen nazlı masum ve şapşik kız görüntüsü çok itici
Biraz zeka biraz pratiklik biraz özgüven
Google haritalar yerine yandexi deneyebilirsiniz. Yandex bana daha kolay ve anlaşılır geliyor. Kullanımı en kolay olan apple haritalar aslında ama maalesef kapalı yollar, pazarlar gibi anlık durum güncellemesi gerektiren konularda pek iyi değil.asla anlamıyorum. bilmiyorsam sorarım eski usül. kırmızı ışıkta durduğumda camı açıp yandaki arabaya sormuşluğum bile var.
onların hele biri kuzeybatıya dön falan diyor ne zannediyor bizi çok merak ediyorum.
Her şeye bağıran bir kocası varsa..Hahahhaha
Hangi birine şaşırayım bilemedim.
Araba kullanan navigasyonu açar,o sesli zaten yüz metre ilerden sağa/sola dön der,catalın sağından,solundan devam et der yandakinin tarif etmesine ne gerek var ki?
Benimde yön duygum mükemmel sayılmaz ama navigasyonu acar her yere gider gelirim.
Sizinde navigasyon kullanmayı bilmemeniz garip,araba kullanıyorsanız şart. Bazen 3 farklı rota çıkarır haritaya bakıp hangisinden gideceğinize karar vermeniz gerekir ne bileyim çevreyolu,paralı yol vb. Araba kullanmazken ,yanda otururken navigasyona bakıp paniklemeniz de tuhaf.
Ben anlamadım.
Navigasyon konuşuyor zaten ? Siz gideceginiz yerin adresini yazıyorsunuz. Onu yaparken mi panik oluyorsunuz ?Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
O zaman bu navigasyon konusu basit kalır zaten kocasının dırdırı esas sorun olur.Her şeye bağıran bir kocası varsa..
Az yesin bi kopilot tutsun kendineYeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Ben araca binince hareket ettirmeden açıp bakıyorum olayı az çok anlıyorum sonra koyuyorum telefonu sesli şekilde yönlendirme yapıyor zaten. Sizin yol tarif etme zorunluluğunuz yok, yalnız seyahat ettiğinde ne yapıyor eşiniz? Bunu konuşun gerilmek istemiyorum boşuna diye.Ben arac kullanırken ondan öyle birsey talep etmiyorum ama.Evde defalarca söylüyorum sen de aç bak diye.Zahmet edip bakmıyor.Ayrica arkada aynı zamanda çocukla uğraşıyorum.
Bizim eşler kendi araç kullanırken kendi bakıp buluyor takıyor camın oraya .Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Bir yeri kaçırınca basıyor kim bilir yaygarayi.O zaman bu navigasyon konusu basit kalır zaten kocasının dırdırı esas sorun olur.
Araba kullanırken gayet kendi bakabilir haritaya. Çocukla uğraşıyormuşsunuz hemde siz telefona mı bakacaksınız çocukla mı ilgileneceksiniz? Kendi yolu bulamıyor size yükleniyor.Yeni bir yere gidiyorken kesinlikle navigasyondan bulamıyorum. Eşim de bana kızıyor. Ne kadar beceriksizsin diye.zaten panik oluyorum iyice.mutlaka kavga ediyoruz sonunda.Ben araç kullanıyorum, yolu tarif etmek senin işin diyor.
Bende sizin gibiyim ama makbulü biz değiliz maalesefEşiniz haklı
Biraz harita okuma becerinizi geliştirin
beceriksizliğe benim de tahammülüm yok
Her şeyi kocişinden bekleyen nazlı masum ve şapşik kız görüntüsü çok itici
Biraz zeka biraz pratiklik biraz özgüven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?