Naz Elmas İffet Oluyor..

minik06

A Lot Like LOVE...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
8.022
2
356
Çek Cumhuriyeti
Müjde Ar’ın başrollünü oynadığı İffet adlı Türk filmi 28 yıl aradan sonra son dönemlerin modasına uyup dizi olarak çekilmesine karar verildi.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı 1982 yapımı ‘İffet’ filminin televizyon dizisi olarak uyarlanacağı haberleri çıkmıştı ancak yaklaşık dört aydır projeden ses çıkmamıştı.

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut rol için ‘Haziran Gecesi’ dizisiyle keşfedip sektöre kazandırdığı Naz Elmas’la anlaştı. Son olarak Doktorlar’la televizyonda boy gösteren Naz Elmas, yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı “İffet”, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 29 yıl sonra dizifilme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak. Kartal Tibet’in yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet’in intikam alma öyküsü konu ediliyor.

naz_elmas_resimleri_6.jpg

İffet`i meşhur araba fantazisinin olduğu film diye hatırlıyorum.

Dizilerde sürekli tecavüzün konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Aslında konu edilmesi değil de tecavüz sahnelerin uzun uzun çekilmesi, günlerce tekrarı verilmesi, internette o sahnenin videosunun sürekli tıklanması rahatsız ediyor.:50:

İffet`i meşhur araba fantazisinin olduğu film diye hatırlıyorum.

Dizilerde sürekli tecavüzün konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Aslında konu edilmesi değil de tecavüz sahnelerin uzun uzun çekilmesi, günlerce tekrarı verilmesi, internette o sahnenin videosunun sürekli tıklanması rahatsız ediyor.:50:

ben müjde ar'ın nerdeyse hiç bir filmini izlemedim o yüzden hangi film bilmiyorum çünkü bu kadını çok itici buluyorum hareketleri konuşmaları:53: :61:

bende aynı sizin gibi düşündüm önce fatmagül şimdi bu :61::61:

Son düzenleme:
Müjde Ar'ın "İffet"filmiyle ilgili yaptığı yorumlara gül gül ölmüştüm
bayılıyorum şu kadına yaa...Hatta şöyle demişti:
"Türkiye’nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60’ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker’le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle... ”
:1:

Ilk defa dun ogrendim boyle bir filmin varligini,dizi olacagini ve basrolde Naz Elmasin oynayacagini. Filmden kareler gordum gercektn cok iticiydi.Dizide boyle kareler gosterilirse bence yayindan en kisa zamanda kalkar. Bide Naz Elmasin oyunculugunu hic begenmiyorum. Kisacasi bence dizi yurumez))))

Back
X