- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kızlar tabiri caizse ben fıkır fıkır biri değilim nişanlı olunca akıl veren çok oluyo durgunmuşum başka kızların yanında koluna gir diyenler gülümse diyenler çok oluyo ama beceremiyorum. Nişanlımla ilgilenen kızlar olunca kıskanıyorum mesela ama hemen somurtuyorum koluna girmek elini tutmak yerine. Evlilikte ne kadar önemlidir bu cilve önemli bişey midir?? Yapı meselesi midir yoksa sonradan öyle olmak mümkün müdür??
evet karakterle alakalıdır benceKızlar tabiri caizse ben fıkır fıkır biri değilim nişanlı olunca akıl veren çok oluyo durgunmuşum başka kızların yanında koluna gir diyenler gülümse diyenler çok oluyo ama beceremiyorum. Nişanlımla ilgilenen kızlar olunca kıskanıyorum mesela ama hemen somurtuyorum koluna girmek elini tutmak yerine. Evlilikte ne kadar önemlidir bu cilve önemli bişey midir?? Yapı meselesi midir yoksa sonradan öyle olmak mümkün müdür??
Ay bende böyle olcam sanırım zamanla içim içimi yiyo tepki de veremeyinceBende eskiden tabiri caizse odun biriydim cilve falan asla yoktu
Ama gerçekten aşık olunca farkında olmadan oluşuyor bu işve cilve
Normalde toplum içinde sevgilimin yanında dışarıya soğuk görünürüm ama birileri onunla ilgilenmeye cesaret ederse tırnaklarımı çıkarırım asla sessiz kalmam
Kavga etmem ama bu benim mesajı veririm
Bak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım (utandığını söylüyor birileri olunca) :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalıO çok rahattır o konularda elimi tutar sarılır yanaklarımı sıkar ama ben de yapabilsem iyi olacak yapamıyorum inşallah o kıvama gelebilirim zamanla
Allah mutluluğunuzu daim etsinBak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalı
Bak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım (utandığını söylüyor birileri olunca) :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?