naz yapan koca

bga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
77
24
88
Haklı olduğum bır konu var. Şu kocamın en yakın arkadaşı benım kumam konusuyla ılgılı. Konuyu cozmus haldeyız bay kuma bıze gelmıyor kapıdan döndü bugun.eşime kayınpedere Söyleyecegım artık dedım konu kapandı. Ben işteyken ıkısı ne konuştu bılmıyorjm anlatmadı eşim.ama şuan hatalı benmısım gıbı bana tavırlı.tavırlı olması gereken benken bana naz yapıyor.cıleden çıkmak üzereyım. SiZce bu halde evlılık nasıl yürür?

Haklı olduğum bır konu var. Şu kocamın en yakın arkadaşı benım kumam konusuyla ılgılı. Konuyu cozmus haldeyız bay kuma bıze gelmıyor kapıdan döndü bugun.eşime kayınpedere Söyleyecegım artık dedım konu kapandı. Ben işteyken ıkısı ne konuştu bılmıyorjm anlatmadı eşim.ama şuan hatalı benmısım gıbı bana tavırlı.tavırlı olması gereken benken bana naz yapıyor.cıleden çıkmak üzereyım. SiZce bu halde evlılık nasıl yürür?
Karı gibi demiyeydiniz iyiydi.

Bu nasıl bişe ya sanki iki sevgiliyi zorla ayırmışlar gbi. Küserse küssün bırak ne hali varsa görsün. Böyle devam edersen seni boşarım de gitsin. Ayy üf yaa

Bu arada evet başlık için daha düzgün bir cümle seçseydiniz keşke.

Olsun bufa buyuk bir gelisme kurtuldub sonucta! birak yapsin nazini gećer. senin dedigin oldu ya oyusden konduramiyor.Kavga edilecek bi konu degil o yapsin nazini sen orali olma.sen kazandin!

Inan arkadasim aksam senin icin dua etmistim.cok sukur.ins. tekrarlanmaz birdaha.

Önce şu kullandiğiniz kelimelere dikkat edin. Kari gibi naz yapma tabirini kullanarak kadinlara hakaret ediyorsunuz. Boyle cinsiyetci soylemlere yorum dahi yapilmaz.

Her hatalı erkeğin yaptığı gibi o da hatalı senmişsin gibi davranacak.
Çünkü ezildi.
Hiç bu tavrından vazgeçme haklı isen.
Karı da demeyeydin iyiydi ,belirtmeden edemedim.

Olsun bufa buyuk bir gelisme kurtuldub sonucta! birak yapsin nazini gećer. senin dedigin oldu ya oyusden konduramiyor.Kavga edilecek bi konu degil o yapsin nazini sen orali olma.sen kazandin!

Inan arkadasim aksam senin icin dua etmistim.cok sukur.ins. tekrarlanmaz birdaha.
Allah razı olsun teşekkür ederım. Gerçekten acayıp bunaldım. Arada kalmak ne kadar zor.ustelık cok degersız hıssettım kendımı. Gercı hala oyle hıssedıyorum. Arkadaşı ne kıymetlıymıs anlamadım

Back
X