NazAlp'in Düğün Fotoları...

gerçekten cok güzel bi gelin olmussun tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin

hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hep güldürsün:Saruboceq: a.s.

çok güzel olmuş canım. mutluluklar.
kuşağın da değişikmiş canım varsa onun fotosunu da eklermisin?

canım sacına bayldım gelinliğin de hos.çok zarif görünüosun gelin dediğin de böle olmalı mutlu olmanı dilerim

arkadaşlar hepiniz cok naziksiniz. iyi dilekleriniz için tesekkurler.
sacımın fotografını soran arkadaslar için 1. sayfaya ekledim 2 geceninde saclarını.
ayrıca kusagımı beğenen arkadasım maalesef yakından fotografını cekmek hiç aklımıza gelmedi:kedi: yanımda olsa cekip koyarım ama tekirdagda annemin evinde. eğer fotograf cektirme durumu olursa çektirir koyarım canımmm...opuyorumnanaktan

Ayyy Allh nazarlardan saklasın süper bi qelin olmuşsun canım...ayrıca gelinliğin de muhteşemm daha önce birnde daha görmüştüm sanki ama seninki daha pırıltılı daha bi güzel olmuş canım...

mutluluklar dilerim , kınadada düğündede hemen hemen aynı tarz bir saç yaptırmışsınız , ama şık olmuş..

Ayyy Allh nazarlardan saklasın süper bi qelin olmuşsun canım...ayrıca gelinliğin de muhteşemm daha önce birnde daha görmüştüm sanki ama seninki daha pırıltılı daha bi güzel olmuş canım...

sağol canımŞeniz bu geliniliği burdaki modellerden bakarak işlemelerinide kafama gore yaptırdım. şıkır şıkır olsun istedim. sonuçta çok içime sindi...

Allah mesut etsin canım mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…